Ayla cestitam ti :) napokon drzis svoju princezu u rukama, neka je ziva i zdrava :) slobodno pisi sve bez ustrucavanja, na kraju krajeva sve nas to ceka i volila bi da nam ova grupa zivi i dalje bez obzira sto su neke curke vec rodile ;)

Ja jedva cekam da ja idem roditi i da poslje dodjem vamo i kazem nesto tipa NIKAAAAD VISE haahahaah... 🤣🤣🤣😅😅😅😅 Mislim da mi te bolove zamrzimo onog trena kad radjamo a poslje se sjecas da je boljelo i to je to od ruznog iskustva.. Sva sreca pa porod nije kao migrena da boliii danimaaaaa tom snagom pa se ja nekak tjesim ako prezivim migrene od kojih pozelis lupit glavom o zid e onda cu i porod koji traje par sati.. Sve nam se zenice javljaju kazu da boli ali nijedna nije dramila kako bi rekla sve su zapravo samo pod dojmom svojih malih smotuljaka i to je ono sto mene fascinira i odusevljava.. Zaplakala sam na svaki post o radjanju bebica valjda cu se do svog isplakat hahhaha..
Ayla cestitam ti draga! Uzivaj sa svojom bebicom.
Ja takoder nemam nista protiv da netko podijeli iskustvo s poroda, ne smeta mi to citati.
I takoder mislim nastaviti pisati i nakon sto rodim, onoliko koliko budem stigla naravno. Iako vise necu biti trudnica, necu ni zaboraviti da sam to nedavno bila 😁

Ayla, cestitam od srca! Uzivajte i mazite se :) Zelim vam brz oporavak i da brzo idete kuci

Cestitam Ayla, sve se te muke u cas zaborave. Uzivaj sa svojom curom, mazite se i upoznajte 😍😍

Jutro curke, jutros u 6:30 dosla curka 3270 i 51 cm, bilo je bolno nedo Bog nikome takvi muka al sad je gotovo sve ako ko zeli cuti iskustvo nek rece napisat cu ga na ljetnima pa mozda koja ne zeli to citati 😁
Cestitam!!! 😘😘
Ayla, čestitke! Uživaj sa curkom ❤️
I slobodno piši tu, bar što se mene tiče 😊

Ayla cestitam 🥰
Uživajte, mazite se i brzo se obje oporavite. I na kraju curka uopce nije tak velika kak su te plasili 😉

Ayla cestitam! Neka ti ovo dalje bude pjesma, dojenje, upoznavanje.. Kad je vec porod bio zestok da ti bebica bude dobrica mala.
Ja ionako citam teme i o porodu i o bebama, pa sve to me zanima tako da slobodno pisite.

Cestitam Ayla! 🤗 Kak ime curki?
Mislim na listi treba bit 17, a ne 16. ako je rodila danas ujutro 😉
A di cemo se tipkat, tak je svejedno, ionako citamo sve po malo ☺
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji