Schawli ja ti idem od pocetka u bolnicu, znaci od 5 tjedna jer sam tad prvi put dosla, prije tog sam samo jednom bila kod svojeg u domu zdravlja. Odmah sa odlucila za bolnicu zbog doktora kod kojeg idem. Dosta vise o njemu jer ce ce curama pocetk kakat kak ga ja stallno hvalim 😂🙈
Frajla i mene zanima jer ti Oliver bio veliki ili ova trudnoca nema veze s prvom pa tak i bebe budu razlicite?
Mi planiramo na godinu jos jednu bebicu 😍 taman ce ce b godina i pol do dvije razlike ako Bog da 🙏🏼
Dinah svaka cast na hrabrosti, ja se ne bi usudila doma, a sto se tice prenasanja oni ne forsiraju previse jer bebi je vrijeme da izade, te se kontrolira plodna voda te ovo i ono i mislim da ne zele riskirati. Ne znam ni sama mozda sam u krivu al mislim da je to to.
na zadnjem pregledu sam bila 27+0 a sve mjere curke su preko 28, tezina preko kilu, tako da ili ce bit veca beba ili je stvarno taj termin raniji :-)
za porod sam nekako najnaklonjenija stolcicu…iz Osijeka sam..
Dobrodosla nam... Meni je termin 26.10 ali po prvom uzv mi stoji 30.10 pa eto blizu smo mozda zajedno tiskamo u kbc os ja sam iz belog 🤗😊
Schwali i za dezinfekciju i kamenac je super ocat (ako podnosis miris). Mozes natopiti blazinice s njim, pa stavis na te mlaznice i ostavis kroz noc.
Ja povremeno poskidam one mrezice sa slavina i natopim u octu preko noci i cudo jedno iz njih poispada.
A wc dasku prebrisem s domestos maramicama
Deja nije O bio veci, on je uglavnom pratio tjedne i rodio se bas u prosjeku s 3,5kg i 50 cm. Nije ovaj puno veci, sada je za oko tjedan dana (ovisi koja vrijednost se gleda), pa se nadam da ne bude preko 4 kg 🙈
Apartman mi nije nest ekstra napet, ja bi bila sretna i s kupaonom u sobi 😆
Znam da je inace lezanje s djetetom (ako ne dojite) oko 200kn dan, pa ako muz i smije biti vjerojatno se to mora platiti
Ja se psihicki pripremam da obzirom na godisnje doba mogu cak i zabraniti posjete...to inace rade kad je sezona gripe i sl
Jos sam htjela napisati za kucanske poslove. Ja prostirem ves, peglam, usisavam, kuham itd......nije kao i inace ali radim i usput secem peseke. Sad zadnji mjesec osjecam da mi je malo teze ali tip sam koji ne zelim cekati nikoga, ono sto zamislim mora odmah iako me to mori jer si cesto zadajem toliko poslova koje jasno ne mogu izvrsitit kad sam si zacrtala. Mah 😂😂😂😂 tesko meni sama sa sobom a kamoli drugima😂😂😂 ugl dragi se stalno ljuti jer mi svaki dan nade sto sam sve ocistila a on je rekao da ce on lad dode s posla pa onda ja krenem a sto ces ti kad radis a ja sam doma i onda se on naljuti s pravom jer ja pametujem a trbuh do zuba. Wc i kadu riba on jer ne podnosim tako snazan miris a i tesko mi je ribat jer je sve u staklu. I tak
Jos sam htjela napisati za kucanske poslove. Ja prostirem ves, peglam, usisavam, kuham itd……nije kao i inace ali radim i usput secem peseke. Sad zadnji mjesec osjecam da mi je malo teze ali tip sam koji ne zelim cekati nikoga, ono sto zamislim mora odmah iako me to mori jer si cesto zadajem toliko poslova koje jasno ne mogu izvrsitit kad sam si zacrtala. Mah 😂😂😂😂 tesko meni sama sa sobom a kamoli drugima😂😂😂 ugl dragi se stalno ljuti jer mi svaki dan nade sto sam sve ocistila a on je rekao da ce on lad dode s posla pa onda ja krenem a sto ces ti kad radis a ja sam doma i onda se on naljuti s pravom jer ja pametujem a trbuh do zuba. Wc i kadu riba on jer ne podnosim tako snazan miris a i tesko mi je ribat jer je sve u staklu. I tak
Ti i ja iste sto se tice ribanja hhhahahaha kad si zacrtam nesto to moram napraviti pa makar 5 puta sjela da odmorim.. Kao danas evo opet ribala wc i naravno da sam krepala jer kud je vruce pa to dodatno otezava a naravno i tesko se sagnut sa stomakom.. Al oribala sam ga 🤣😁💪👏 oprala sudje i usisala naravno... Poslje me uhvatila tak bezveze slabost da sam morala papat sendvic ali ta slabost me od kave copila jer sam nakon sto godina pila kavu popodne.. Sada odmaramo bebac i ja i cekamo mamu da dodje pa idemo kupiti 🍉🍉🍉🍉🍉 njaaaaam..
Frajla, je ocat je zakon. Ja ga stavljam i u perilicu za dezinfekciju rublja, a uskoro i pelena :)
Je li ima netko da je imao porod, a u trudnoći koristio Fragmin injekcije? Ja ga koristim skoro cijelu trudnoću i morati ću još 6 tjedana nakon poroda.
Je li ima netko da je imao porod, a u trudnoći koristio Fragmin injekcije? Ja ga koristim skoro cijelu trudnoću i morati ću još 6 tjedana nakon poroda.
I mene zanima..ja sam na clexanu cijelu trudnoću. Baš me zanima da li nam induciraju porod zbog injekcija ,nisam još doktora pitala ništa o tom.
Meni je rekao da od zadnje injekcije mora proći barem 12 sati, ali u srijedu ću znati više jer idem na pregled. Samo me zanimalo ako je netko od cura prošao to, kako točno izgleda. 😁
Meni je rekao da od zadnje injekcije mora proći barem 12 sati, ali u srijedu ću znati više jer idem na pregled. Samo me zanimalo ako je netko od cura prošao to, kako točno izgleda. 😁
Javi ako saznas, i mene to zanima 😊
Moja je prijateljica rodila prirodno, jer ih je djecacic iznenadio nekoliko tjedana prije termina. No, i njoj je receno da mora proci bar 12 sati od zadnje injekcije.. Al eto...
Cestitke na bebiciii!❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji