Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    12. Kolovoz 2019. 12:18

Sara cestitam! Brz oporavak zelim 😘
    ...
    Ja sam obavila TA jutros. Nista posebno.. beba dobro, ja zatvorena, uzela bris i kontrola za tjedan dana. Danas nismo radili ctg, to sljedeci put. Idemo polako u novi tjedan, sad vise nemam toliko griznju savjesti jer jos nisam spremila stvari 😂

12. Kolovoz 2019. 12:22

sara2019

Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Wooo hoooo! Čestitke!!! 🎉

felicita28
    12. Kolovoz 2019. 12:30

sara2019

Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Cestitam ❤❤❤ neka je sve dobro proslo. Evo nama prve bebice u grupi...kad dodes sebi, navrati malo u grupu da podijelis svoje iskustvo u Petrovoj i koji te doktor porodio itd. Zelim ti brzi oporavak i uzivaj sa svojom Sarom 😘😘

Julie
    12. Kolovoz 2019. 12:32

Angelina tko ti je bio na pregledu?
    Ayla nek si malo bolje 🥴 barem sto se tlaka tiče, samo polako i bit će sve uredu. 🙈

Jules55
    12. Kolovoz 2019. 13:10

sara2019

Čestitam💞💕

october30
    12. Kolovoz 2019. 13:14

Pozdrav svima...prijavljuje se jedna nova curica za 06.11. po zadnjoj menstruaciji...ali dr. kaze 30.10.

Dinah
    12. Kolovoz 2019. 13:26

october30

Pozdrav svima…prijavljuje se jedna nova curica za 06.11. po zadnjoj menstruaciji…ali dr. kaze 30.10.

Bok october30! Imamo isti datum 🤗 meni su promijenili u 2.11 i strasno mi je zao sto sam se slozila - nerazmisljajuci- jer forsiraju indukciju cim prodje datum, ne postivajuci trajanje trudnoce od 42tt. Kako se osjecas? Gdje planiras roditi?
    Evo pdf format knjige Duhovni pristup radjanju. Meni je odlicna i puno mi je znacila u otklanjanju straha od bolnice, poroda..
    https://drive.google.com/file/d/0BwPh10haSDnTUTVGSGpONTNwaEo5ME9QUUFLdFR2VmdCOGhB/view?usp=drivesdk

Dinah
    12. Kolovoz 2019. 13:28

Stavila sam pdf za one koje zanima, ispada da sam tebi 'zaljepila' october30 😂😂😂

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 13:29

Dobro došla october 
    Evo mene s pregleda, beba je super, ima već kilu , opet je malo veći
    Dobili smo tako super slikicu ličeka, baš mi je žao što se ne može staviti. Tlak mi je dobar, čak sam i proteine u urinu uspila provjeriti (nemaju to na cjeniku, pa dok sam objasnila u labu što želim...) i nema ih, tak da mi je sad puno lakše

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 13:31

Dinah

october30

Pozdrav svima…prijavljuje se jedna nova curica za 06.11. po zadnjoj menstruaciji…ali dr. kaze 30.10.

Bok october30! Imamo isti datum 🤗 meni su promijenili u 2.11 i strasno mi je zao sto sam se slozila - nerazmisljajuci- jer forsiraju indukciju cim prodje datum, ne postivajuci trajanje trudnoce od 42tt. Kako se osjecas? Gdje planiras roditi?
    Evo pdf format knjige Duhovni pristup radjanju. Meni je odlicna i puno mi je znacila u otklanjanju straha od bolnice, poroda..
    https://drive.google.com/file/d/0BwPh10haSDnTUTVGSGpONTNwaEo5ME9QUUFLdFR2VmdCOGhB/view?usp=drivesdk

Nisi li ti odlučila roditi doma? Ako prijeđeš taj famozni termin onda ipak ne smiješ?
    Ali to što kažeš, termin je sve od 37 do 42 tjedna, taj datum je tu eto za ukras rekla bih, ali mnogi to ne shvaćaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.