Bok, cure! 😊 Ne znam kako vi, ali ako danas nisam otegnula papke od ovog vremena… Uf!
Imam jedno strašno seksi pitanje za vas koje niste prvorotkinje. Kako je prolazila situacija s kakanjem nakon poroda u slučaju da ste bile šivane ili rodile na carski? Znam da ste već pisale o hemićima tijekom trudnoće, ali naslušala sam se muka s kakanjem nakon poroda pa ako imate kakav savjet da to sto bezbolnije prođe - bila bih zahvalna.
Iiii, za 10ak dana idem prvi put na Merkur. Netko je spomenuo da se ne treba unaprijed naručivati te da je najbolje ne dolaziti prije 10h. Jesam li dobro zapamtila? Danke.
Ja sam pukla malo, pa su me sivali
Kakanje nije bas ugodno, frka me bilo jako, nisam mogla tiskati, al kad je dosla sila nema izbora, sjela i cekala da samo izade 🙈
Njih ti uglavnom ne zanima kako je to izaslo, bitno da izade (jer znaci da probava rad), pa si slobodno mozes ponjeti neke glicerinske cepice ili eva q (nebih bas preporucila dulcolax i slicno zbog grceva). Ja sam imala te eva q, na kraju mi nisu trebali, dala cimerici jedan.
Iz bolnice te nece pustiti dok to ne obavis (ili slazes da jesi 😏)
Haa? Nepustaju kuci? Ja znam kad su mene bili klistirali pa ja mozda tj dana nisam mogla na wc uopce nisam imala potrebu al zato kad sam ju dobila meni su oci iskakale koliko je to bolilo a s tim da ja nisam niti popucala niti sivana jer to nije bila velika beba, majko moja sto me ceka 🙈🙈
Zenice a to klistiranje nekak nisam protiv toga ako stignu da odrade jer nebi voljela da me jos i to brine na porodu uz sve one bolove, ali me zanima kako to rade jel jako neugodno?
Ja sam jucer bila na Merkuru i dosla u 10. Bilo je par ljudi ali doslovno i ja se poveselim kad ono moj doktor trci gore, trci dole pa na odjel pa u ambulantu i jos mi u cekaoni dode evo me za 5 min jer smo se susreli ono 100 puta 😂. Covjeka razvukli na sve strane, ja dosla na red tek u 11.20. Malo ih je jer su godisnji.
Ja isto imam knjigu od Jovancevica i odabrat cu ga za pedijatra.
Ma sat i po čekanja je pis of kejk 😃
Moze li se kako upiknuti doktor po želji ili tko te dopadne kad dodes u ambulantu? Jesu li mozda podijeljeni po danima? Pa da znam ubost kad su Roki ili Zmijanac?
Petak ti je Roki, ja idem cetvrtkom kad je Matijević, ja sam njega htjela. A Roki, Zmijanac i Matijević su ti u ambulanti za rizicne trudnoce, ostali u obicnim. Bila sam jednom i kod Rokija i kod Zmijanac lad mojeg nije bilo. Oboje divni. Neces pogrijesiti ni za jednog. Znam da je Roki petkom jer me jucer Matijevix narucio na ctg i bris za dva tjedna i rekao da ce ce biti na go ali da ce me Roki primiti i da zato dodem u petak. Dosad sam uvijek cetvrtkom
Super, hvala ti na info! 😉
https://miss7mama.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/dvije-velike-istine-o-bebi-i-mami-nakon-poroda-7591
Danas mi bas ovo izletilo i netko od vas pita da li ce beba odmah u svoju sobu. Ja ni nemam tu dodatnu sobu, ali mislim da ne bih to ni pokusala na pocetku. Zelim pokusati dojiti pa mi se to cini neizvedivo. Da li vi vec znate da necete dojiti, vi koji cete staviti u svoju sobu bebu?
https://miss7mama.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/dvije-velike-istine-o-bebi-i-mami-nakon-poroda-7591
Danas mi bas ovo izletilo i netko od vas pita da li ce beba odmah u svoju sobu. Ja ni nemam tu dodatnu sobu, ali mislim da ne bih to ni pokusala na pocetku. Zelim pokusati dojiti pa mi se to cini neizvedivo. Da li vi vec znate da necete dojiti, vi koji cete staviti u svoju sobu bebu?
Ja imam u planu dojiti, a sad kako ce ispasti na kraju to javim..
Zenice a to klistiranje nekak nisam protiv toga ako stignu da odrade jer nebi voljela da me jos i to brine na porodu uz sve one bolove, ali me zanima kako to rade jel jako neugodno?
Mlaku vodu ljevaju kroz crijevo i nako nije bas toliko neugodno bar meni nije bilo, meni je gore ono sto sljedi 😁
Jutro ☀️🦉
Ja još nisam odlucila di ce beba biti, u planu mi je dojenje ali ni ja ne znam kaj cu sve sprovest u djelo.
Jutro
Kad dode beba znat cemo sve 😀
Nikad nisi podbacila 😄😄😄😄 nemres spavati opet 🤪🤪
Jutro
Kad dode beba znat cemo sve 😀
Nikad nisi podbacila 😄😄😄😄 nemres spavati opet 🤪🤪
Od 3:15 🙄 nisam ni 3h spavala pa muko moja 😵
Sortiraj odgovore
Najstariji