Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    09. Kolovoz 2019. 20:35

Pikulica19

E i da zaboravila sam reci… Bila sam dns u W. Gate-u i onaj veeeeeeliki Baby centar ima mi izbor kolica ko i neki manji ducan ocito su moja ocekivanja bila prevelika, a netko je spomenuo rasprodaju izlozbenih kolica u Baby landu i istina jesu ali samo na jedan mali dio i to Bebeto kolica (oko 8 modela i jedna su bila za blizance) koje su vam na 30% i autosjedalice su im na 70% oko cca 290kn i to su one koje stoje tamo vec godinu dvije.
    Za sve sto sam se dotakla tamo nije bilo na popustu pa eto iskreno ne isplati se ici jer se sve nadje i online gdje mi je i bolja ponuda.

I ja danas bila u west gateu 😊. Mi smo isli kupiti poklon za djecji rodjendan na koji idemo sutra.

Leona29
    09. Kolovoz 2019. 20:43

renata.koscec

Leona29

Hej curke 😘
    Evo ja danas pod klimom citav dan… Dragi na putu, pa se borim sa djecom citav dan… Sve me strah na sta ce to liciti kad rodim..
    E neko je pitao za tu moju upalu, ma mene ko da su jucer malo buberzi boluckali, ne pece me dok piskim al me zari mjehur kad mi se pisa i kad se popisam.. Ma samo da prodje i da gljivice ne poberem bas sad pred kraj 🙄

Pitala ja za upalu….kod mene je nema, tako kaze nalaz kompletnog urina, vjerojatno me beba pritisce. Niata ne pece i ne zari i stvarno puno piskim svaki puta kad idem. Pijem doduse i puno vode ali kad se sve zajedno zbroji, cesto hodocascenje na wc me izludi

I ja puno piskim inace al skuzila sam to zarenje i bolove iza... 

09. Kolovoz 2019. 20:49

ayla

minnie_me

Bila danas na pregeldu. 38+3.Ctg i dalje ravan nema trudova tako da je doktor carski rez ostavio za ponedjeljak. Znaci zene moje ja vam u ponedjeljak u 7 krecem po svoju djevojcicu. Drzite mi fige. Neznam dal sam uzbudjena il se bojim. Dal jedva cekam, dal ce biti sve ok.. Milion pitanja

😍😍😍 Vjerujem da si sada puna napetosti, uzbudenosti, energije.. Drzim fige da sve prode dobro😊😊

Jaooooo divnooo stizeee nam prvaaa bebaaaa.. Bas sam uzbudjena i sretnaaaa... 😊😊😊😊😊 A tebi draga naravno zelim da sve prodje ljepo i brzo i da nam se uskoro javis sa svojom bebicom... ❤️❤️❤️❤️

09. Kolovoz 2019. 20:57

luce35

Mi dijete nismo uspavljivali, od prvog dana u krevetic i upalili bi muzicki vrtuljak. Kad se pocela beba dizati na nogice makli smo vrtuljak i kupili baby muzicki projektor pa bi po cijelom stropu iznad kreveta kruzili medvjedici, zvjezdice i uz to smirujuca muzika. Problem s uspavljivanjem smo imali tek nakon polaska u vrtic i prica o strasnom mraku, otada bi muz ili ja morali biti u sobi dok zaspi

Hej i ja sam dobila taj vrtuljak za bebana.. Znaci funkcionira to tako? Ja si isto razmisljam sto bi bilo najzgodnije za naviknut bebu jer realno kako ih navikneš tako im bude.. Najvise bi voljela da ga stavim u krevetic i da zaspi sam ali to mi se cini sf pa sam razmisljala o tom vrtuljku da bi bio bolji od onog nosanja bebe po kuci.. Legica je sa oba sina imala neku foru na mobu koji pusta zvuk tipa fen ili napa i malci su uz taj zvuk zaspali za 5 minuta.. Pa mi nije ni to losa ideja jer djeca obicno vole takve zvukove.. 

09. Kolovoz 2019. 21:06

Julie

Deja1988

Ja sam mislila uzet nesto ovako umjesto nocne lampice….
    https://www.bubamara.in/igracke/igracke-za-najmlae/interaktivne-igracke/chicco-medvjedi-rozi/09156108058664079704
    Ili cu ovcu Ewana☺️ Je skuplje, ali sutra je 15% popusta na proizvod po izboru u Bubamari , pa cu se pocastiti s necim😂😂

Sviđa mi se i ovaj medek. Skužila sam sad kad si paušala da se ideš počastiti da sebe nisam odavno počastila nego gdje god ja pravac na dječji 😂🙈

Hahhahahha Julie poznato mi je to... Otkako sam trudna kupila sam sebi dvije haljine i to sad neki dan jer u nista vise ne stanem.. I prije toga jedne hlace i majicu i to isto samo da imam nest kulturno za obuc.. Inace svaki odlazak u trgovinu s kim god ja pravac djecji odjel hahaha i nemos me izgubit uvijek me nadju na djecjem. 😂😂😂😂 

09. Kolovoz 2019. 21:16

Bok, cure! 😊 Ne znam kako vi, ali ako danas nisam otegnula papke od ovog vremena... Uf!
    Imam jedno strašno seksi pitanje za vas koje niste prvorotkinje. Kako je prolazila situacija s kakanjem nakon poroda u slučaju da ste bile šivane ili rodile na carski? Znam da ste već pisale o hemićima tijekom trudnoće, ali naslušala sam se muka s kakanjem nakon poroda pa ako imate kakav savjet da to sto bezbolnije prođe - bila bih zahvalna.
    Iiii, za 10ak dana idem prvi put na Merkur. Netko je spomenuo da se ne treba unaprijed naručivati te da je najbolje ne dolaziti prije 10h. Jesam li dobro zapamtila? Danke.

Frajla
    09. Kolovoz 2019. 21:21

Schawli

Bok, cure! 😊 Ne znam kako vi, ali ako danas nisam otegnula papke od ovog vremena… Uf!
    Imam jedno strašno seksi pitanje za vas koje niste prvorotkinje. Kako je prolazila situacija s kakanjem nakon poroda u slučaju da ste bile šivane ili rodile na carski? Znam da ste već pisale o hemićima tijekom trudnoće, ali naslušala sam se muka s kakanjem nakon poroda pa ako imate kakav savjet da to sto bezbolnije prođe - bila bih zahvalna.
    Iiii, za 10ak dana idem prvi put na Merkur. Netko je spomenuo da se ne treba unaprijed naručivati te da je najbolje ne dolaziti prije 10h. Jesam li dobro zapamtila? Danke.

Ja sam pukla malo, pa su me sivali
    Kakanje nije bas ugodno, frka me bilo jako, nisam mogla tiskati, al kad je dosla sila nema izbora, sjela i cekala da samo izade 🙈
    Njih ti uglavnom ne zanima kako je to izaslo, bitno da izade (jer znaci da probava rad), pa si slobodno mozes ponjeti neke glicerinske cepice ili eva q (nebih bas preporucila dulcolax i slicno zbog grceva). Ja sam imala te eva q, na kraju mi nisu trebali, dala cimerici jedan.
    Iz bolnice te nece pustiti dok to ne obavis (ili slazes da jesi 😏)

• ReginaP
    09. Kolovoz 2019. 21:23

Schawli

Bok, cure! 😊 Ne znam kako vi, ali ako danas nisam otegnula papke od ovog vremena… Uf!

Ne znam ti za kakanje, ali sam bila u Merkuru i nemoj prije 10 dolazit.. Ja sam prvi put dosla u 10 i cekala do 12:30 da dodjem na red.. Idem sad ovaj tjedan opet pa javim kakva je situacija

Leona29
    09. Kolovoz 2019. 21:25

Schawli

Ja sam isla na wc treci dan od poroda al kad sam dosla kuci jer u bolnici nisam mogla... Nije bilo tako strasno iako sam bila sivana i imala hemice, malo me boluckalo i peklo ali odmah nakon nuzde sam isla pod hladnu vodu pa posusila pa namazala sa faktu masti i kroz par dana proslo... I cesto sam se prala tako u hladnoj vodi i mazala... Ocekujem te hemice i sad 🙄😣 Kazu da je dobro i kantarionovo ulje... 

09. Kolovoz 2019. 21:35

Frajla

Schawli

Ja sam pukla malo, pa su me sivali
    Kakanje nije bas ugodno, frka me bilo jako, nisam mogla tiskati, al kad je dosla sila nema izbora, sjela i cekala da samo izade 🙈
    Njih ti uglavnom ne zanima kako je to izaslo, bitno da izade (jer znaci da probava rad), pa si slobodno mozes ponjeti neke glicerinske cepice ili eva q (nebih bas preporucila dulcolax i slicno zbog grceva). Ja sam imala te eva q, na kraju mi nisu trebali, dala cimerici jedan.
    Iz bolnice te nece pustiti dok to ne obavis (ili slazes da jesi 😏)

Hvala ti. Cula sam za glicerinske. Doma kasnije je bilo sve okej?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.