Da li netko zna što su to uratne soli u urinu? Urin je bez povišenih leukocita i bez bakterija,po prvi put al mi je pokazalo dosta urat.soli 🤷
Vjerojatno nisi pila puno tekucine… Nista zabrinjavajuce…
Što je najgore jesam,ali većinom čaja jer su mi našli eserihiju na zadnjem nalazu..pojačati ću čistu vodu 😁
Ja sam mislila uzet nesto ovako umjesto nocne lampice….
https://www.bubamara.in/igracke/igracke-za-najmlae/interaktivne-igracke/chicco-medvjedi-rozi/09156108058664079704
Ili cu ovcu Ewana☺️ Je skuplje, ali sutra je 15% popusta na proizvod po izboru u Bubamari , pa cu se pocastiti s necim😂😂
Sviđa mi se i ovaj medek. Skužila sam sad kad si paušala da se ideš počastiti da sebe nisam odavno počastila nego gdje god ja pravac na dječji 😂🙈
Julie mi smo projektor kupili u turbo limacu a sad vidim da baby centar ima
https://www.babycenter.hr/tomy-projektor-zvjezdica-zuta-00649.html
Bila danas na pregeldu. 38+3.Ctg i dalje ravan nema trudova tako da je doktor carski rez ostavio za ponedjeljak. Znaci zene moje ja vam u ponedjeljak u 7 krecem po svoju djevojcicu. Drzite mi fige. Neznam dal sam uzbudjena il se bojim. Dal jedva cekam, dal ce biti sve ok.. Milion pitanja
Nedavno sam se priključila pa nisam u toku, koji je razlog carskog? I da li je uvijek plabirani carski prije 40t ?
Meni je doktor htio sto blize terminu a i ja sam se slozila jer sam i proslu trudnocu prenijela 2 tjedna. Razlog su neuroloski problemi zbog kojih nebih smijela drip niti ista sto potice umjetne trudove. Prosli porod je zavrsio hitnim carskim a ovaj planiranim da izbjegnemo probleme od prosli put...zaboravila sam kako je ne biti trudna haha
Hej curke 😘
Evo ja danas pod klimom citav dan... Dragi na putu, pa se borim sa djecom citav dan... Sve me strah na sta ce to liciti kad rodim..
E neko je pitao za tu moju upalu, ma mene ko da su jucer malo buberzi boluckali, ne pece me dok piskim al me zari mjehur kad mi se pisa i kad se popisam.. Ma samo da prodje i da gljivice ne poberem bas sad pred kraj 🙄
Bila danas na pregeldu. 38+3.Ctg i dalje ravan nema trudova tako da je doktor carski rez ostavio za ponedjeljak. Znaci zene moje ja vam u ponedjeljak u 7 krecem po svoju djevojcicu. Drzite mi fige. Neznam dal sam uzbudjena il se bojim. Dal jedva cekam, dal ce biti sve ok.. Milion pitanja
Sretno tiiiii 😍😍
Nedavno sam se priključila pa nisam u toku, koji je razlog carskog? I da li je uvijek plabirani carski prije 40t ?
Meni je doktor htio sto blize terminu a i ja sam se slozila jer sam i proslu trudnocu prenijela 2 tjedna. Razlog su neuroloski problemi zbog kojih nebih smijela drip niti ista sto potice umjetne trudove. Prosli porod je zavrsio hitnim carskim a ovaj planiranim da izbjegnemo probleme od prosli put…zaboravila sam kako je ne biti trudna haha
Hvala i sretno bebici i mami
Pozdrav, buduće mamice.. Upadam kao padobranac, volim vas čitati, ali nisam inače aktivna, hehehe.. majka sam dvije prekrasne kćeri, tako da nisam ni trudnica, hehehe… Čitam da pojedine majke planiraju prekriti bebice kad izlaze iz rodilišta i tako, pa bih samo htjela dati dobronamjeran savjet… Ne prekrivajte bebice ničim i nikad… jer ispod tih prekrivača nemaju zraka, niti u jajetu niti u kolicima… 🙉
Najgore mi je kad vidim ljeti, ono sparno ne može se disati a ono prekrivena beba u kolicima. Mogu misliti koji pakao je ispod tog prekrivaca
Hej curke drage da se javim... 🥰
Razumjet ce me zene ciji su muzevi na terenu vise od mjesec dana... 🙈😆
Bila sam na 4D prije tjedan dana i dr mi rekao da mi beba ima 950g.. A do kraja ce jos dobivati 200g po tjednu sto znaci da ce porod biti bolan s bebom iznad 4kg var sam sw ja tako psihicki
Bila sam i na ogtt i sve mi je u vrijednostima, ali ljudi moji bome sam tamo odlezala pol sata kad me udario nakon pol sata sav taj silni secer, a bas sam bila i zedna pa navalila ko sivonja 🙈
Mi smo napokon kupili auto i da to je brze proslo neg kupnja kolica 😂, obisli sve djecije ducane sto sam planirala s njim i izabrali sve skoro i jos brdo toga.... Bas sam se nabrijala da sve zajedno napravimo i odlucimo bas mi je falio.
Osjecam se ko onaj mali 🐕 gdje on tu i ja, pa bio to i wc 🤭
Minnie joj ja sam uzbudjena zbog tebe kao da ja idem radjati 🥰 koliko ti je drago toliko i straha sigurno imas, ali ti ces imati malu misicu svoju u pon u rukama.... Bas joj se svi veselimo i samo da sve prodje u redu💕
Sortiraj odgovore
Najstariji