Nego, gledam kak vi tu pisete o menstruaciji i mislim se, a kak sam ja to radila?
Šalim se malo naravno, ali dok dobijem opet stvarno bi mogla zaboraviti šta je to uopće
Nisam imala godinu i pol, onda 3 put dobila i sad opet pauza
Nego, gledam kak vi tu pisete o menstruaciji i mislim se, a kak sam ja to radila?
Šalim se malo naravno, ali dok dobijem opet stvarno bi mogla zaboraviti šta je to uopće
Nisam imala godinu i pol, onda 3 put dobila i sad opet pauza
😂😂😂 Ja bas razmisljam kako je ljepo bez nje pogotovo ljeti 😀
Bome se naviknes biti bez menge.. Ja sam svoje uvijek mrzila zbog bolova i zbog toga sto sam prva 3 dana jako krvarila i onda se jos poslje 5. dana menge cistim jos dva dana a to mi je tako bljak pogotovo ljeti.. Eh i da kad imam mengu kupam se bas cesto jer sto je najgore meni topla voda opusta misice maternice i manje me boli poslje tusiranja.. Doduse krvarim poslje jace ali mi to ne smeta dok god mi ublazi bol.. A znaci to su bapske price sve.. Isto kao ono da ne farbas kosu dok imas mengu jer boja nece uhvatit haaha. Ja na to nikad nisam gledala i naravno da se nista od toga nije pokazalo istinito.. Curke bila sam danas bas vrijedna oprala masinu vesa, usisala i oprala podove i sredila kupatilo...i skuhala ruckic sve do 14h.. I sad sam dosla iz lidla kupila sam si cak dvije haljine jednu dugu do poda i jednu kratku malo sam se pocastila s obzirom da sam danas probala 3 kratkih hlaca i vidjela da ne stanem u nijedne vise pa da si barem imam haljinica jos za nositi da ne mjenjam stalno dvije iste hihi. Sad odoh pogledati neki filmic i uzivanje.
Daaaaa bas je milina po ovoj vrucini bez m 🤩
A ja kako sam bila uvjerena da cu dobiti, nakrcala se uloscima i tamponima i sad stoje i cekaju haha dobro da nisu pokvarljiva roba 😄
Jedino me malo bedira sto necu znati nakon koliko ce mi se vratiti...citam kako neke zene dobiju vec nakon 1-2 mj, a neke cekaju i do 6 mj 😒
Eeee, voznja biciklom po mom selu je milina 🤗 sve ravnoooo, nema uzbrdica...manje bih se umorila lagano vozit do susjednog sela nego u Rovinju kad sam isla do grada i natrag 😅
Moja mama mi svaki dan mazi trbuh i pozdravlja bebaca, a danas je osjetila kako se mice i sva je raznjezena 😍 I jos k tome pere i susi robicu! Moja mama je meni stvarno zakon 👸👩👧💕
Bravo cure za dobre preglede i velike bebe🥰🤗🤗
Ajme Julie, priblizava se polako taj dan…. ☺️
Bome da, sad sam već skroz Uzbuđena 😍 i moram Počet robicu prat i ostalo jer se bojim da neću stici
Julie ma stignes 😊 ja prekjucer tek pocela prati i danas pocelo peglanje.. a danas smo na okruglih 36 😍 jos da i svoju torbu spakiram do 37.tjedna 😂😂
A ja kako sam bila uvjerena da cu dobiti, nakrcala se uloscima i tamponima i sad stoje i cekaju haha dobro da nisu pokvarljiva roba 😄
Jedino me malo bedira sto necu znati nakon koliko ce mi se vratiti…citam kako neke zene dobiju vec nakon 1-2 mj, a neke cekaju i do 6 mj 😒
Eeee, voznja biciklom po mom selu je milina 🤗 sve ravnoooo, nema uzbrdica…manje bih se umorila lagano vozit do susjednog sela nego u Rovinju kad sam isla do grada i natrag 😅
Moja mama mi svaki dan mazi trbuh i pozdravlja bebaca, a danas je osjetila kako se mice i sva je raznjezena 😍 I jos k tome pere i susi robicu! Moja mama je meni stvarno zakon 👸👩👧💕
Ti kak si krenula ici ces biciklom i na porod 😂
Za M ti je bas individualno, kako kazes neke dobiju prakticki odmah. Iz moje stare grupe ima jos zena koje nisu dobile, a sad je to vec svima debelo preko godinu dana...ja dobila kad je mali imo 8 mj
Jedino me malo bedira sto necu znati nakon koliko ce mi se vratiti…citam kako neke zene dobiju vec nakon 1-2 mj, a neke cekaju i do 6 mj 😒
Eeee, voznja biciklom po mom selu je milina 🤗 sve ravnoooo, nema uzbrdica…manje bih se umorila lagano vozit do susjednog sela nego u Rovinju kad sam isla do grada i natrag 😅
Ti kak si krenula ici ces biciklom i na porod 😂
Za M ti je bas individualno, kako kazes neke dobiju prakticki odmah. Iz moje stare grupe ima jos zena koje nisu dobile, a sad je to vec svima debelo preko godinu dana…ja dobila kad je mali imo 8 mj
Hahhaa imam 7 km do bolnice, to mi nekad bilo pol sata voznje bicom, sad bi malo duze trebalo, al taman se otvorim do tamo 🤣🤣🤣
Eto, cak i duze moze trajati "susa" znaci...
Ajmeee tako dugooo moze biti da ne dobijemo? Wow 😲😲😲.. a cekaj jel to ima veze sa dojenjem? Ili sam nesto drugo pobrkala sa dojenjem..
Ajmeee tako dugooo moze biti da ne dobijemo? Wow 😲😲😲.. a cekaj jel to ima veze sa dojenjem? Ili sam nesto drugo pobrkala sa dojenjem..
Je, ima veze s dojenjem. Zene koje ne doje brzo dobiju. One koje doje eto kako koja, nekome je dosta da jednom ima malo duzi razmak izmedu podoja i odma dobiju, a neke ne dobiju sve dok i jednom dnevno doje...
Prolaktin (hormon koji se izlucuje dok dojimo) ometa rad nekog hormona, moguce progesterona, pa nema ciklusa
Ja sam imala jako povišeni prolaktin i imala neredovite men., a otkako sam ga terapijom držala pod kontrolom, ciklusi točno u dan. Sve me zanima šta i kako će mi bit kad rodim i u kojem je stanju moja cista na hipofizi koja se super počela smanjivati istom terapijom i sad otkako sam trudna ne pijem to pa se nadam da nije narasla...morat ću napraviti MR kad rodim, ali sam si zabrijala da možda postoji mogućnost da skroz nestane sad u trudnoći...
Sortiraj odgovore
Najstariji