Cure evo mene opet. Nije me bilo neko vrijeme imali smo kirvaj i sve za to pripremali i jos slj tj svadbu pa nemam bas vremena. Nego imam problem.. cim hodam neko vrijeme me dole pocne sijec jel se to jos nekom desava?
Irma kod mene isto isto vec dva mjeseca. Evo od jutros samo bolovi u ledjima. U 10 imam ctg valjda i pregled. Vec me panika hvata
Bas sam mislila na tebe... javi se nakon pregleda!
Pozdrav drage mame i buduce mame! :) Nadam se da ste mi dobro :)
Zanimaju me dvije stvari, prva: u posljepodnevnim satima dok odmarate u kojem polozaju lezite, jeste stalno na lijevom boku ili?
A drugo: s kojim deterdentom planirate oprati robicu za bebu? I na koliko stupnjeva mislite? Ja se dvoumim izmedu becutana ili frosha, i mislila sam sve staviti na nekih 60 za pocetak?
Planiram prati sa chico detergentom i omeksivacem, na 50.
Tako sam i sa prvim djetetom. Super mirisi.
Polozaj lezanja popoedne ledja uglavnom a nocno spavanje na bokovima
Cure evo mene opet. Nije me bilo neko vrijeme imali smo kirvaj i sve za to pripremali i jos slj tj svadbu pa nemam bas vremena. Nego imam problem.. cim hodam neko vrijeme me dole pocne sijec jel se to jos nekom desava?
Mene ne sjece ali mi zna biti pritisak, takodjer i ako duze stojim na mjestu. Imam osjecaj kao da je to sve dolje oteceno i ogromno. Idem prekosutra na redovni pregled ginicu pa cu mu svakako spomenuti
Jutro 😀
Mene je jucer presjeklo dolje nisko kad sam izlazila iz mora i predvecer dok sam se digla s trosjeda, noc bila ok, lijepo sam spavala, jutros ne osjecam nikakve bolove ni zatezanja. Bebica je bila aktivna pa tko zna kakve vratolomije izvodi 😂.
Sto se tice robice, planiram tetre, bodije, pamucne kombinezone na 90, a ostalo na 60. Gledat cu da na zraku susim, a u slucaju loseg vremena imam susilicu pa cu kombinirati.
Prednost susilice je sto roba bude fino mekana ali me strah da uz cesce koristenje vel 62 ne postane 56 iako dosad nisam primjetila da skuplja
Jutro 😀
Mene je jucer presjeklo dolje nisko kad sam izlazila iz mora i predvecer dok sam se digla s trosjeda, noc bila ok, lijepo sam spavala, jutros ne osjecam nikakve bolove ni zatezanja. Bebica je bila aktivna pa tko zna kakve vratolomije izvodi 😂.
Sto se tice robice, planiram tetre, bodije, pamucne kombinezone na 90, a ostalo na 60. Gledat cu da na zraku susim, a u slucaju loseg vremena imam susilicu pa cu kombinirati.
Prednost susilice je sto roba bude fino mekana ali me strah da uz cesce koristenje vel 62 ne postane 56 iako dosad nisam primjetila da skuplja
Meni se to desilo sa robicom iz pepca ali sa ovom kvalitetnijom ne. Inace je robica iz pepca manja jos kad sam ju oprala skroz se stisla
Minnie jesi kupovala u pepcu sad nedavno ili od ranije nesto? Robica iz ovog zadnjeg prospekta mi se cini prilicno gusto tkanje i kvalitetno pod rukom iako cijena ne obecava 😂😂.
Jutro
I kroz dan i kroz noc lezim svakako.
Robicu planiram prati s ariel baby tekucim, bio na akciji, inace sam za malog persile sensitive dugo uzimala. Sareno na 60, bijelo na 90, prvih par mjeseci obavezno dupolo ispiranje. Kod mene bas ima taj program, beba je nacrtana, al moze se i rucno ukljuciti jos jedno ispiranje. Omeksivac ne stavljam za njega. Kolko puta dobijem rabljenu robicu, da si sestricna si truda i oprati, al dok skuzim da je omeksivac stavila opet perem.
Sto se peca tice, ja sam uzimala jos prije tih bodija po 8 kn i pidjamice po 25. Bodi obavezno broj vece, pidjame su ok, mozda mrvicu manje samo. Meni se dalje nisu skupljale, a za prvo pranje ne mogu reci jer mu ne oblacim dok ne operem....
Minnie jesi kupovala u pepcu sad nedavno ili od ranije nesto? Robica iz ovog zadnjeg prospekta mi se cini prilicno gusto tkanje i kvalitetno pod rukom iako cijena ne obecava 😂😂.
Ja kupovala u pepcu prije lita po 5 kn bodice. Na kraju sam toliko robice dobila i sad sam pretrpana. Ali bolje je imati tri bodija iz h&m nego deset komada iz pepca. Koliko para toliko muzike
Ja kupovala u pepcu prije lita po 5 kn bodice. Na kraju sam toliko robice dobila i sad sam pretrpana. Ali bolje je imati tri bodija iz h&m nego deset komada iz pepca. Koliko para toliko muzike
Meni se ovo nije pokazalo tocno....istina, pepco je generalno manje kvalitetan, zato su i cijene takve. Neke stvari se pokazu pormasajem, a neke budu super Ali imam i bodija iz h&m na kojima su spontano nastale rupice uz savove. A druga stvar, ako se dijete zbljucka/pelena pusti par puta kroz dan draze mi je imati 10 bodija....
Sortiraj odgovore
Najstariji