Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    06. Kolovoz 2019. 00:24

MonaL.

Žene,da li je normalan sluzavi bijeli iscjedak? Danas me cijeli dan prati..29tt sam. Prije tjedan prestala s vaginaletama

Svaki iscjedak je normalan ako nije popracen sa neugodnim mirisom ili svrbezem.pogotovo u trudnoci..ja imam isto pojacan ali ja sam pred kraj ali nebitno.ako si bas zabrinuta posjeti ginekologa ali mislim da ce ti isto reci

sara2019
    06. Kolovoz 2019. 00:25

Andrea21

Pozdrav drage mame i buduce mame! :) Nadam se da ste mi dobro :)
    Zanimaju me dvije stvari, prva: u posljepodnevnim satima dok odmarate u kojem polozaju lezite, jeste stalno na lijevom boku ili?
    A drugo: s kojim deterdentom planirate oprati robicu za bebu? I na koliko stupnjeva mislite? Ja se dvoumim izmedu becutana ili frosha, i mislila sam sve staviti na nekih 60 za pocetak?

Ja sam stvari oprala na 40 stupnjeva..koristila becutan 2u1..i predobro mirise 

sara2019
    06. Kolovoz 2019. 00:30

ayla

Leona29

ayla

Leona29

sara2019

Leona29

Meni ako nesto ispadne onda to nogom dovucaram do kauca ili stolice, sjednem pa dignem 🙈🙈😂😂😂😂😂 koliko sam si smijesna toliko si idem na zivce… A nije da sam puno dobila, na +12 sam al mi sve tesko, a u drugoj trudnoci bila na +18 i do zadnjeg dana ko pticica… Neznam mozda sam starija pa grintavija🤔😂😂😂
    Noge ce mi se rasipat bogami….

Ja kad mi nesto ispadne samo ostavim pa cim muz dodje prvo dize stvari sa poda..kaze da trebamo neki kran nabaviti da me dize do wc jer to je cudo koliko mi treba da se dignem a isto nisam puno dobila 14 kg a sa prvim dobila 27 kg sa drugim 23..a bila kao leptirica sve sam mogla nikad se zalila i inace nisam osoba koja kuka i ljudi nisu navikli jer ja sam takva da i sto nisam mogla nekako sam odradila jer mi ego nije dao da ja nesrlto ne mogu pa sad svima cudno tko me god pita kako si a ja samo raspali po kukanju..cak sam se i ribicama svojim zalila jucer kad sam im mjenjala vodu🤣🤣🤣🤣🤣🤣

E tako i ja i sad je mom dragom cudno sta ja kukam cim on dodje s posla.. Danas je doso kuci i pogleda me i kaze "nemoj molim te" 😂😂😂😂
    Mene ljudi nerviraju s tim pitanjem koliko jos pa ja kazem mjesec dana i onda "auuuuu citavo ljeto, nebi ti bila u kozi" a ma daj 🙄🙄🙄

I mene ljudi ubijaju koliko jos pa koliko reko cut ce se 🙄🙄 1000 pitanja me pojdose nemam snage odgovarati na njih il jos kad mi majka dode pa pita kako se osjecam reko sto kako se osjecam odmah mi tlak skoci 😵😵

Ma mene to strasno nervira, ta pitanja pa to jooooj cijelo ljeto itd… Oke znam i ja da je cijelo ljeto i sta cuuuuu…. A sa mamom se u zadnje vrijeme samo kacim, tako da ju vidim samo kad curke odvedem k njoj i bez puno price jer cemo samo zaratovat 😂😂😂

Kao da smo mi birali cijelo ljeto 😂😂 da se mene pitalo ja bi tamo u 6 mj jos rodila dok je bilo jos ok i nije bilo vrucina 😂😂 mene moja zove i zove nemore muva proletit ona vec zna, ako slucajno idem doktoru ona me satra sta kaze 🙄

Ja svoje ne smijem vise ni nazvati odmah prvo pitanje jel to ides u bolnicu????neku noc sam trebala nesto pa sam nazvala nisam skuzila da je oko 10 h vec i prva rijec je bila ""nije valjda da si u bolnici"" tako da sad cim nazovem odmah viknem kuci sam nemam trudove"  najbolje sto meni nije jos termin imam jos dva tjedna a oni kao da sam vec prenjela mjesec dana🤣🤣🤣

• irma123
    06. Kolovoz 2019. 01:33

Cure evo mene opet. Nije me bilo neko vrijeme imali smo kirvaj i sve za to pripremali i jos slj tj svadbu pa nemam bas vremena. Nego imam problem.. cim hodam neko vrijeme me dole pocne sijec  jel se to jos nekom desava?

Julie
    06. Kolovoz 2019. 02:08

Andrea21

Pozdrav drage mame i buduce mame! :) Nadam se da ste mi dobro :)
    Zanimaju me dvije stvari, prva: u posljepodnevnim satima dok odmarate u kojem polozaju lezite, jeste stalno na lijevom boku ili?
    A drugo: s kojim deterdentom planirate oprati robicu za bebu? I na koliko stupnjeva mislite? Ja se dvoumim izmedu becutana ili frosha, i mislila sam sve staviti na nekih 60 za pocetak?

Ja lezim i na lijevom i na desnom. Pranje ce biti na 60. 

PatyDi
    06. Kolovoz 2019. 05:18

Evo nove 🦉 😄
    Vec dva dana se malac budi izmedju 4 i 5 te misli da je vrijeme za igru 😅
    K tome kak sam sad na selu pa se ujutro vani cuju 🐶🐱🐓 i sva sreca pa nitko nema jos i 🐄🐎🐑🐐 🤣

LollyBB
    06. Kolovoz 2019. 05:33

Jutro! Budna sam od 4. Nema nekog posebnog razloga... Ako ništa, bit ću prva u Petrovoj na vađenju krvi. 
    Što se tiče spavanja i odmaranja, budem i na jednom i na drugom boku, a do nedavno sam se često budila na leđima. Pokušavam se previše ne zamarati s tim jer mislim da je nemoguće forsirati lijevi bok cijelo vrijeme.
    Irma, mene ti isto zna presjeć dole i to ne samo dok hodam. Zadnja dva dana je češće, prije toga kako koji dan. Mislim da je ti do položaja bebe, udaraca itd. Ali naravno, ako ti je baš jako neugodno, možeš provjeriti i s dr.

• minnie_me
    06. Kolovoz 2019. 06:10

irma123

Cure evo mene opet. Nije me bilo neko vrijeme imali smo kirvaj i sve za to pripremali i jos slj tj svadbu pa nemam bas vremena. Nego imam problem.. cim hodam neko vrijeme me dole pocne sijec jel se to jos nekom desava?

Irma kod mene isto isto vec dva mjeseca. Evo od jutros samo bolovi u ledjima. U 10 imam ctg valjda i pregled. Vec me panika hvata 

• minnie_me
    06. Kolovoz 2019. 06:11

Izdrzala sam noc. Mislila sam jucer da me uhvatilo ali kako sam legla bol je prestala. Sad osluskujem svaku malu

• Martina0204
    06. Kolovoz 2019. 06:53

Jutro cure... i ja sam probdjela pola noci, otkad sam se digla na wc djevojcica se zaigrala da sam sve zvijezde vidjela... 
    Trebala sam danas u petrovu na vadenje krvi, al sam prebacila za sutra jer sam se sinoc najela lubenice 🙈 pa da nebi bilo previsokog secera 😂😂 jucer navecer sam dosta peglala i sad me sve nekak boli, ko da sam maraton trcala 🙄a probadanje dole u trbuhu je postalo pod normalno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.