Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    30. Srpanj 2019. 08:43

Deja1988

Julie 😂😂😂 Ma to je sve nista…. Moram jos toliko toga…. Ali budem, svaki dan po nesto… ☺️ Najteze mi je ribanje kade, jedva se uspravim nakon toga😂😂😂
    Joooooj da, bas mi sad leti vrijeme…. Bas nam gledam stalno lente, kako nam tjedni rastu🤗🤗 Jos malo i stižu nam nasi smotuljci ljuubavi🥰🥰🥰🥰
    Ayla - ma znam, i ja spavam oko 5,6 sati…. Kao da sam programirana😂😂 Rijetko kad se zalomi duze.. To nas bebe pripremaju za dolazak😁😁

Ja sam odlučila sad kad se vrstim sa mora i obavim doktore sto ce biti do 8.8. krecem na genralku kuce i pranje nase zimske robe da ju osvjezim i pranje robice za malog. Njegovo cu prvo a ovo pocetkom 9 mjeseca. I onda cekam

• ReginaP
    30. Srpanj 2019. 08:47

Schawli

ReginaP

DijMar

ReginaP

DijMar

Planirate li masirati medjicu?
    Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄

Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆

Koristiš ulje neko?

Ma obično bademovo iako sam čitala da ima za kupit neka posebna bas za medjicu, ali nisam gledala sastav..

Masirati se može sa svakakvim uljima i lubrikantima. Ne treba bacati lovu na ovo kao posebno ulje za međicu (rekla nam patronažna). Mi maslinvo ili kantarionovo. Samo kaj to mene dosta peče. Mislim, i trebalo bi i treba da se čeličam za ono što me čeka u rodilištu.
    A jeste nabavile dianatal gel. Sve koje su ga rabile kažu da je super i da nisu ni pucale niti su rezane (prvorotkinje). Ja kupila prek njuškala. Odmoći ne može 😊

Meni jeprvi put uzasno peklo i bilo jako neugodno i onda drugi put vec puno bolje, a inace mi je taj dio jaaako osjetljiv. A Dianatal planiram uzet preko Njuškala, psremna sam uzet sve sto postoji mogucnost da ce pomoc :D Babica mi je rekla da pogotovo nije lose ako kasniije radjas ili predjes termin vec pa nema vise toliko verniksa beba

luce35
    30. Srpanj 2019. 08:47

Ja oprala terasu i zamjenila posteljinu, prebrisala podove u 2 sobe i vec ne znam za sebe 🤣🤣 a ceka me jos hrpa posla. Prozori su ocajni nakon ove kise ali to nema sanse da perem, navukla sam zavjese da ne vidim 😄

30. Srpanj 2019. 08:52

Deja1988 ma da to nas bebe pripremaju, mene je moja pocela odma s pocetka pripremati jer je znala da sam ja osoba koja voli puno spavati i da mi dugo treba da se naviknem na nespavanje 😂

• ReginaP
    30. Srpanj 2019. 08:57

fritula

Kad se već piše o otvaranju porodiljnog.
    Ako meni 45 dana pada početkom 9 mj. kad trebam predati papire na HZZO, pretpostavljam da je kao i sve do 05.09.?
    Onda da na sljedećem pregledu pitam doktoricu za papir za otvaranje porodiljnog, to ona printa kao i doznake?

Meni je doktorica sama rekla, ali ti za svaki slucaj pitaj. Iste su doznake kao za bolovanje samo ti druga sifra pise i ne moras do 5. u mjesecu predat. Do 5. im moras odnijet komplikacije, a ako ti porodiljni ide kasnije odneses im doznake za komplikacije od 01.09. pa do dana prije nego ides na porodiljni i doznake za porodiljni. Meni je moja dala par dana ranije tako da sam im ja vec 17. nosila sve i rekle su tete da je to ok. Jedan primjerak obje doznake ostavljas njima, druga dva primjerka nosis u firmu i jos ces popuniti formular za porodiljni i to ti je to :D Nadam se da je jasno sta sam htjela reci, nisam se bas naspavala pa si ne pratim misli haha

30. Srpanj 2019. 09:09

ReginaP

Schawli

ReginaP

DijMar

ReginaP

DijMar

Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄

Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆

Koristiš ulje neko?

Ma obično bademovo iako sam čitala da ima za kupit neka posebna bas za medjicu, ali nisam gledala sastav..

Masirati se može sa svakakvim uljima i lubrikantima. Ne treba bacati lovu na ovo kao posebno ulje za međicu (rekla nam patronažna). Mi maslinvo ili kantarionovo. Samo kaj to mene dosta peče. Mislim, i trebalo bi i treba da se čeličam za ono što me čeka u rodilištu.
    A jeste nabavile dianatal gel. Sve koje su ga rabile kažu da je super i da nisu ni pucale niti su rezane (prvorotkinje). Ja kupila prek njuškala. Odmoći ne može 😊

Meni jeprvi put uzasno peklo i bilo jako neugodno i onda drugi put vec puno bolje, a inace mi je taj dio jaaako osjetljiv. A Dianatal planiram uzet preko Njuškala, psremna sam uzet sve sto postoji mogucnost da ce pomoc :D Babica mi je rekla da pogotovo nije lose ako kasniije radjas ili predjes termin vec pa nema vise toliko verniksa beba

Ja ću odmah na recepciji vikati da želim sve droge! Drogica + masiranje međice + dianatal +  vjezbe disanja > uf, valjda bu dobro :D

• Noemi1
    30. Srpanj 2019. 09:09

Kakav formular za porodiljni 🤔 sta nisu samo doznake? 

30. Srpanj 2019. 09:10

lalolitala

Schawli

ReginaP

DijMar

ReginaP

DijMar

Koristiš ulje neko?

I ja ga kupila i nadam se da ce samo skliznut van!

i jaaaaaaa :D :D

• Noemi1
    30. Srpanj 2019. 09:11

Schawli, odma ti njima reci hocu Dolantin 😂 hocu epiduralnu, samoo bodi 😎

• Kengurica
    30. Srpanj 2019. 09:15

Deja onda pretpostavljam da si med. struke. Bas tragedija, ali necu te podsjecati vise na to.
    Ja sam jucer prvi put plivala u moru s trbuhom i skroz mi je normalno zasad. Koma mi je na plazi. Ne mogu na trbuh, na ledjima me ubija trtica, uglavnom nisam 10 minuta izdrzala suncajuci se. Birtija i birtija..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.