Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    29. Srpanj 2019. 21:54

Javi stanje s vodom i naravno ako dobijes zeleno svijetlo odi na more 😉

PatyDi
    29. Srpanj 2019. 22:04

Planirate li masirati medjicu? 
    Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄

• ReginaP
    29. Srpanj 2019. 22:21

DijMar

Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄

Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆 

PatyDi
    29. Srpanj 2019. 22:28

ReginaP

DijMar

Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆

Koristiš ulje neko? 

• ReginaP
    29. Srpanj 2019. 22:46

DijMar

ReginaP

DijMar

Koristiš ulje neko?

Ma obično bademovo iako sam čitala da ima za kupit neka posebna bas za medjicu, ali nisam gledala sastav.. 

felicita28
    29. Srpanj 2019. 22:52

DijMar

Javi stanje s vodom i naravno ako dobijes zeleno svijetlo odi na more 😉

Hocu, javit cu svakako :)
    Ja sam citala da je to masiranje medice dobro i nisam pocela s time ali trebala bi vjerojatno. Isto kao i Kegelove vjezbe, nekako mi je to nezgodno raditi, krenem pa mi se ne da vise, ne znam kako da objasnim 😂😂

PatyDi
    29. Srpanj 2019. 22:59

Kegelovih se ja sjetim svake prijestupne 😅
    A masiranje kao od 34.ili 35.tt kazu...da, citala sam za to ulje, cca 100 kn je, ali da moze biti i bilo koje drugo tipa bademovo ili cak maslinovo...

• ReginaP
    29. Srpanj 2019. 23:02

Probala sam jedan dan radit Kegelove prateći aplikaciju i uzasno mi je išlo 😅 ide nešto kao 10 sekundi svake sekunde naizmjenično stisnuti pa otpustit. Nekako mi se nije dalo ponoviti to. Možda sutra probam dok čekam na pregled 😂

Dinah
    29. Srpanj 2019. 23:45

Schawli

Samo jedna opservacija kada su moderne platnene pelene u pitanju.
    Ja sam sebi nabavila platnene menstrualne uloške prosle godine. Od jedne divne šivalice (mislim da se stranica zove Čarapica - nisam sigurna da ne guglam sad). Od pamuka, velura, bambusa - isto kao pelene.

I ja sam se preporodila. Od kad sam ih probala, zamrzila sam plastiku. I naravno sad kad sama znam kakva je razlika, uopce nije bilo tesko donijeti odluku i za bebicu nabaviti platnene pelene.

A ni jedno ni drugo se ne mora prati za noći punog mjeseca na ledenom potoku, pobogu. Svi imamo perilice doma. Ubacis s posteljiom i rucnicima i bok.

🤗🐣
    Hoces od iste sivalice i mpp?
    Netko je spomenuo grupu na fb, meni je bas super i stvarno puno savjeta i informacija se moze naci. 

• Kengurica
    30. Srpanj 2019. 01:21

Deja mozda onaj decko s rock kocerta sto se utopio?
    Jako mi je zao. Nadam se da ce tuzni dani ubrzo proci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.