Javi stanje s vodom i naravno ako dobijes zeleno svijetlo odi na more 😉
Planirate li masirati medjicu?
Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄
Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄
Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆
Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆
Koristiš ulje neko?
Koristiš ulje neko?
Ma obično bademovo iako sam čitala da ima za kupit neka posebna bas za medjicu, ali nisam gledala sastav..
Javi stanje s vodom i naravno ako dobijes zeleno svijetlo odi na more 😉
Hocu, javit cu svakako :)
Ja sam citala da je to masiranje medice dobro i nisam pocela s time ali trebala bi vjerojatno. Isto kao i Kegelove vjezbe, nekako mi je to nezgodno raditi, krenem pa mi se ne da vise, ne znam kako da objasnim 😂😂
Kegelovih se ja sjetim svake prijestupne 😅
A masiranje kao od 34.ili 35.tt kazu...da, citala sam za to ulje, cca 100 kn je, ali da moze biti i bilo koje drugo tipa bademovo ili cak maslinovo...
Probala sam jedan dan radit Kegelove prateći aplikaciju i uzasno mi je išlo 😅 ide nešto kao 10 sekundi svake sekunde naizmjenično stisnuti pa otpustit. Nekako mi se nije dalo ponoviti to. Možda sutra probam dok čekam na pregled 😂
Samo jedna opservacija kada su moderne platnene pelene u pitanju.
Ja sam sebi nabavila platnene menstrualne uloške prosle godine. Od jedne divne šivalice (mislim da se stranica zove Čarapica - nisam sigurna da ne guglam sad). Od pamuka, velura, bambusa - isto kao pelene.
I ja sam se preporodila. Od kad sam ih probala, zamrzila sam plastiku. I naravno sad kad sama znam kakva je razlika, uopce nije bilo tesko donijeti odluku i za bebicu nabaviti platnene pelene.
A ni jedno ni drugo se ne mora prati za noći punog mjeseca na ledenom potoku, pobogu. Svi imamo perilice doma. Ubacis s posteljiom i rucnicima i bok.
🤗🐣
Hoces od iste sivalice i mpp?
Netko je spomenuo grupu na fb, meni je bas super i stvarno puno savjeta i informacija se moze naci.
Deja mozda onaj decko s rock kocerta sto se utopio?
Jako mi je zao. Nadam se da ce tuzni dani ubrzo proci.
Sortiraj odgovore
Najstariji