Jutro! Sta je ovo? Nigdje nikoga? 😄
Sretno danas na pregledima tko ima 😉
Jutro,
Ja pijem kavicu pa idem buditi malu za vrtic a ja na hzzo i na posao nositi doznake. Probudila se prije 4 i zjakala do pola 6, naravno, sad mi se spava. Odapavat cu kad se vratim doma. Mm radi dnevnu pa ga nema cijeli dan.
Jutro cure 🌞
Deja kod tebe bas zaredale lose vijesti, drzi se i pokusaj odvratiti misli 🤗.
Ja se psihicki pripremam malo temeljitije pospremiti stan danas, sutra idem u bolnicu na profile i onda cekam petak da muzu napokon pocne godisnji
Jutro.
Ja sam za prvi put masirala medicu, sad se mislim bi li uopće masirala i ima li to ikakvog efekta. Prvi put me nisu rezali ali sam malo pukla jer je bebac izašao s rukom na glavi. Ne sjećam se što sam koristila za masažu, tj. moj muž.
Ja bi tu flexi kadicu ker mi je minijaturan WC. Da je malo povoljnija kupila bih je ali već imam klasicnu pa mi je glupo kupovat novu. Mogla bih pogledati šta se nudi na eBayu i aliju
Samo jedna opservacija kada su moderne platnene pelene u pitanju.
Ja sam sebi nabavila platnene menstrualne uloške prosle godine. Od jedne divne šivalice (mislim da se stranica zove Čarapica - nisam sigurna da ne guglam sad). Od pamuka, velura, bambusa - isto kao pelene.
I ja sam se preporodila. Od kad sam ih probala, zamrzila sam plastiku. I naravno sad kad sama znam kakva je razlika, uopce nije bilo tesko donijeti odluku i za bebicu nabaviti platnene pelene.
A ni jedno ni drugo se ne mora prati za noći punog mjeseca na ledenom potoku, pobogu. Svi imamo perilice doma. Ubacis s posteljiom i rucnicima i bok.
🤗🐣
Hoces od iste sivalice i mpp?
Netko je spomenuo grupu na fb, meni je bas super i stvarno puno savjeta i informacija se moze naci.
Jutro 😊 Ne, jer ona šije samo uloške koji su btw predivnih dezena.
A mmp sam kupila polovne za siću od kolegice. Predivne su i od 4 hrvatske šivalice. Čak sam ih objavila na toj FB stranici pa su se sve šivalice javile.jer su prepoznale svoj rad 😊
A nabavila sam i teteri dosta pa ću kombinirati sve što mi je na raspolaganju.
Vjerojatno ponekad i jednokratne. Tko zna. 😊
Ti si rabila mmp?
Jutrooo🥴 Izgleda da nam Ayla napokon spava😁
Kengurica-da, taj decko… 😌
Jutro, mos misliti 😂😂 zaspala poslje 11 i od pol 6 budna 🙄 nema meni spavanja, neda mi se uopce pisati zato vam ne pisem nista
Planirate li masirati medjicu?
Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄
Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆
Koristiš ulje neko?
Ma obično bademovo iako sam čitala da ima za kupit neka posebna bas za medjicu, ali nisam gledala sastav..
Masirati se može sa svakakvim uljima i lubrikantima. Ne treba bacati lovu na ovo kao posebno ulje za međicu (rekla nam patronažna). Mi maslinvo ili kantarionovo. Samo kaj to mene dosta peče. Mislim, i trebalo bi i treba da se čeličam za ono što me čeka u rodilištu.
A jeste nabavile dianatal gel. Sve koje su ga rabile kažu da je super i da nisu ni pucale niti su rezane (prvorotkinje). Ja kupila prek njuškala. Odmoći ne može 😊
Luce-sretno na profilu….🤗 Meni je rekla kontrolu tek za 6 tjedana sa profilom koji si radim kod kuce… Tako da su me narucili tek 9.9….😁
Super mi je to sto doma radis profil, meni bas tlaka lezati dolje 24 sata i uz to obaviti i vaginalni pregled, uzv, itd... Stavljaju i 2 puta u tih 24 sata na ctg al mislim da mene nece ni ovaj put jer je rano jos.
Upadam s zimskih ali buduci da ste blize terminima imam pitanje. Mora li se bit na komplikacijama da bi se otvorio porodiljni 45 dana prije termina?
Nisam vidjela je li ti netko već odgovorio. Ne, tih 45 dana je standard za otvaranje porodiljnog. Daklem, neovisno o tome jesi li ili nisi bila na komplikacijama prije toga.
Upadam s zimskih ali buduci da ste blize terminima imam pitanje. Mora li se bit na komplikacijama da bi se otvorio porodiljni 45 dana prije termina?
Ne. Ovisi o doktoru, moj svima otvara 45 dana prije.... pitaj sestru kad otvaraju
Sortiraj odgovore
Najstariji