Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    29. Srpanj 2019. 17:18

Manich

minnie_me

Manich

Hej zenice nemam nekih komentata vezano za teme koje ste prosle ali imam pitanje.. Ima li koja problema sa hemoroidima? I dali znate sto se smije koristiti za njih u trudnoci? Ja sam imala i prije trudnoce problem s tim znalo mi se desiti poslje tvrde stolice.. I sada mi se desilo kad sam imala problem sa probavom ali su se povukli odma sutradan.. Ali evo prije koji dan sam primjetila da mi se opet pojavilo… Nije ovako bilo nikada vise izgleda kao nekakav visuljak da se pojavio ali nema sta drugo biti nego hemoroid.. Nije veliko ali smeta naravno jer je kazem kao mali visuljak velicine malog nokta i malo je osjetljivo na dodir.. 😔😔😔😔😔 Osjecam se bas bljak zbog toga jer kud me boli trtica kad sjedim sad i to osjetim kad sjedim pa mi je onak bljak osjecaj..

Imala sam to par put poslije prvog poroda. Samo ispiri u vodi cesto i proci ce za tri cetiri dana

Mislim da ovo bas nece proci samo tako jer kao sto sam rekla nije ono kao sto je bilo prije kad su samo ispupceni lagano van.. To mi se povuce doslovno za jedan dan.. Ali ovo bas izgleda kao da je izaslo skroz vanka i da se nije povuklo nazad kad je trebalo i sada je ostalo tako vani.. Neznam vidjet cu za koji dan kako ce izgledati ali sada je neugodno sjedit zbog toga i mislim da bih trebala do doktora najbolje jer nebi voljela da to tako ostane..

Kantarionovo ulje. I trackaj milijardu puta dnevno

29. Srpanj 2019. 17:22

Angelina

Manich

minnie_me

Manich

Hej zenice nemam nekih komentata vezano za teme koje ste prosle ali imam pitanje.. Ima li koja problema sa hemoroidima? I dali znate sto se smije koristiti za njih u trudnoci? Ja sam imala i prije trudnoce problem s tim znalo mi se desiti poslje tvrde stolice.. I sada mi se desilo kad sam imala problem sa probavom ali su se povukli odma sutradan.. Ali evo prije koji dan sam primjetila da mi se opet pojavilo… Nije ovako bilo nikada vise izgleda kao nekakav visuljak da se pojavio ali nema sta drugo biti nego hemoroid.. Nije veliko ali smeta naravno jer je kazem kao mali visuljak velicine malog nokta i malo je osjetljivo na dodir.. 😔😔😔😔😔 Osjecam se bas bljak zbog toga jer kud me boli trtica kad sjedim sad i to osjetim kad sjedim pa mi je onak bljak osjecaj..

Imala sam to par put poslije prvog poroda. Samo ispiri u vodi cesto i proci ce za tri cetiri dana

Mislim da ovo bas nece proci samo tako jer kao sto sam rekla nije ono kao sto je bilo prije kad su samo ispupceni lagano van.. To mi se povuce doslovno za jedan dan.. Ali ovo bas izgleda kao da je izaslo skroz vanka i da se nije povuklo nazad kad je trebalo i sada je ostalo tako vani.. Neznam vidjet cu za koji dan kako ce izgledati ali sada je neugodno sjedit zbog toga i mislim da bih trebala do doktora najbolje jer nebi voljela da to tako ostane..

Kantarionovo ulje. I trackaj milijardu puta dnevno

To mi je i zadnji put pomoglo pa se nekako nadam da ce i ovog puta... Mazeeeem pa drzim fige.. Imam i onu faktu mast ali neznam jel smijem s tim mazati pa necu riskirati.. 

• minnie_me
    29. Srpanj 2019. 17:49

Manich ja sam to imala i to cak u vecini slucajeva nisu hemeroidi nego ima nesto slicno iscitala sam to davno sad se i ne sjecam. Meni se uvijek povuce nakon par dana i da kantarionovo ulje svakako pomaze

PatyDi
    29. Srpanj 2019. 18:05

Curke, ja mozda zabrijavam, al me brine sto beba ne reagira na glazbu...nekad da, ali vecinom ne. Kazu da bi na poznate stvari trebali reagirati...i kak oni cuju, da li kroz trbuh ili ono sto mi cujemo? 

29. Srpanj 2019. 18:22

minnie_me

Manich ja sam to imala i to cak u vecini slucajeva nisu hemeroidi nego ima nesto slicno iscitala sam to davno sad se i ne sjecam. Meni se uvijek povuce nakon par dana i da kantarionovo ulje svakako pomaze

Ko ce ga znat.. Neugodno je onak dosta i ruzno naravno jer se osjeti bas dosta... Drzim fige da prodje ako ne na sljedecem pregledu cu rec doktorici da pogleda jbg neugodno je ali ona jedina moze znat sta je to.. 

29. Srpanj 2019. 18:23

Deja1988

Ja sam vam u komi… Bas mi je dan u suzama…. Jucer sam saznala da mi je jako dragi kolega poginuo, stvarno smo ga svi obozavali.. . Danas cijeli dan slušam Olivera na radiu, danas mu je godisnjica, i s tim se dodatno ubijam🙄😁 Bas se pitam, ima li kraja ruznim vijestima… 😌
    Sutra je novi dan,duboki udah, idemo dalje… 🤗

Deja bas mi je zao... 

• irma123
    29. Srpanj 2019. 18:46

💙23
    💜31
    KOLOVOZ
    Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜
    Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
    Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    Lalolitala- 21.9 Dječak💙
    irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    Xoxo - 15.10. - dječak 💙
    Dior2 - 15.10.-
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Venus - 24.10. - curica 💜
    Manich - 26.10. - dječak 💙
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

Ja si sam popravljam datum posto je vec neko vrijeme pomaknut za taj jedan dan pa nek i tu bude haha

Julie
    29. Srpanj 2019. 19:21

Curke prednjače pošteno ❤️ Al to nije ni bitno, bitno je da nam dođu ziva i zdrava dječica 🥰

Matea26
    29. Srpanj 2019. 19:29

DijMar

Curke, ja mozda zabrijavam, al me brine sto beba ne reagira na glazbu…nekad da, ali vecinom ne. Kazu da bi na poznate stvari trebali reagirati…i kak oni cuju, da li kroz trbuh ili ono sto mi cujemo?

Moj isto uopce ne reagira na muziku nikakvu sto mi je bas zao. 
    Danas smo obavili pregled, mali ima 1450 grama, ja zatvorena, cerviks se ne smanjuje tak da sve super izgleda za sad, jedino me muci malo tlak, ja kad doma mjerin bude uvijek oko 120-130/80, danas mi je tamo bio 135/95 i ginekologica je rekla da bi mogla imati problema zbog toga i sad sam prilicno zabrinuta oko toga i inace me jako strah tih komplikacija oko tlaka u trudnoći 

29. Srpanj 2019. 19:36

Hej curke ja si sad nesto kontam trebala sam dobiti kadicu za bebu ali sestricna svoju posudila nekoj tamo susi i ta jos nije vratila a ova nit kaze hoce trazit kadicu nazad ili ne pa si ja mislim kupiti. E sad mamikeeee koje kadice su se pokazale najprakticnije? Ja o tome bas nista neznam a ono bitno mi je da je sto prakticnija.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.