Upadam s zimskih ali buduci da ste blize terminima imam pitanje. Mora li se bit na komplikacijama da bi se otvorio porodiljni 45 dana prije termina?

url=https://lilypie.com]
A okej, onda znaci da nije moj jedini nezainteresirani za glazbu 😄
Sad mu je nova fora stucanje 😄
Ja kadicu jos nisam uzela, ali isto planiram neku jedostavnu i malo vecu odmah...koliko cesto planirate kupati bebu? Ja mislim da je sasvim dovoljno svaki drugi do treci dan, pogotovo sad kad su male 🤔
Moj malac reagora na glabu i to najvise na mozarta. Bas sam s tim probala i te neke vesele mozartove skladbe ga bas zaigraju, na ostalo ne reagira 😂😂
Sutra u podne imam pregleda, uzasno sam nestrpljiva i uzbudena i zanima me sto ce mi rec, kako mi je s plodnom vodom koliko je malac tezak i tako. Zabima me da li ce me pustiti jos kojih 10 ak dana na more...ima li koja curka blizu mojim tjednima da ide na more skoro? Ja sam se dns vratila ali bi nazad, tamo sam kod sestricne 24 sata pod nadzorom, blizu bolnice,paze na mene, kuhaju mi, tetose me, tako da mi je bolje nego u zagrebu, a dragi je iovako na brodu :)

https://www.magicbaby.hr/stokke-kadica-flexi-bath-transparent-pink.html
Mi cemo ovu plus onu lezaljku za unutra, sklopiva je pa moze u ladicu ili ormar
Ja sam uzela tu jer nemam mjesta iako mislim da taj uložak neću koristit bas, ali ajd nek ja to sve imam 😁

Javi stanje s vodom i naravno ako dobijes zeleno svijetlo odi na more 😉
Planirate li masirati medjicu?
Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄
Moj dragi je jedino to zapamtio na tecaju pa me svako malo ispituje kad trebam poceti 😄
Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆

Ja sam započela prošli tjedan u panici da ću se porodit ranije jer sam se počela otvarati 😆
Koristiš ulje neko?
Koristiš ulje neko?
Ma obično bademovo iako sam čitala da ima za kupit neka posebna bas za medjicu, ali nisam gledala sastav..

Javi stanje s vodom i naravno ako dobijes zeleno svijetlo odi na more 😉
Hocu, javit cu svakako :)
Ja sam citala da je to masiranje medice dobro i nisam pocela s time ali trebala bi vjerojatno. Isto kao i Kegelove vjezbe, nekako mi je to nezgodno raditi, krenem pa mi se ne da vise, ne znam kako da objasnim 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji