Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    07. Srpanj 2017. 09:51

Aleksandra2

Pitala sam je za bebu,jel normalne tezine. Rekla je da je. Nije komentirala da je velika. E i zna li ko sta ovo znaci?

BPD = glava bebe
    AC = opseg trbuha
    FL = bedrena kost

Imas na linku mjere odgovarajuce po tjednima
    www.babymed.com/hadlock-estimated-measurements-weeks-gestation

07. Srpanj 2017. 09:52

Evo to imam..ne znam sta pise...ruzan rukopis😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Srpanj 2017. 09:54

Mamuka, ajme...ako ne voli sapun ni vodu, mogu si mislit na sta to lici po ovim temperaturama...ne razumijem ljude koji se ne brinu o vlastitoj higijeni😒😒😒😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    07. Srpanj 2017. 09:56

Sanjchi, rekla bih da je tebi BPD=47, FL=29, AC=36. To je ok za 19tj

Marijana12345
    07. Srpanj 2017. 09:56

AC=136

barbs
    07. Srpanj 2017. 10:04

Ma ni meni bas me pisu.... Samo kad idem u bolnicu na preglede... 

Suncokretica
    07. Srpanj 2017. 10:22

Ja sam danas prespavala, ne znam što mi je bilo. Budila se po 5 puta i svaki put opet zaspala. Skupljamo energiju prije bebe 
    sretna, slažem se da ne treba paničariti, ali mi se vreće čine bolja opcija baš zbog toga što Treća sreća kaže, siguran si da se nisu otkrili. Budemo vidjeli, za početak ću imati jednu manju. Čula sam da dosta djece ne želi u tome spavati pa ćemo u toku vidjeti što nam je zgodnije 
    Natasha, svaki dan piti magnezij. Imala sam istih problema i sad mi je bolje! Uživajte na svadbi.
    Belle, ista priča. Jedem čak i manje nego prije trudnoće. Jedem normalno ali sam očekivala da ću imat neke trudničke želje i da ću više jesti, a ono baš obrnuto. Još sad kako mi se podiže trbuh, imam osjećaj da sve manje jedem, vjerojatno i od vrućina. I bolje da nam je tako nego obrnuto 
    Aleksandra, super za pregled, velika je već beba 
    Treća sreća, jesi li uzimala one deblje zimske ili obične vreće za spavanje? Ja sam uzela u LIDL-u jednu ajmo reći normalnu. Kasnije sam vidjela da imaju i zimske u drugim dućanima. Ako mi je termin 1.11. možda će ta biti dovoljna ako djetetu obučem dugi bodić i kombinezon piđamicu? Stan ima dobro grijanje pa mislim da nije potrebno pregrijavati dijete...

Nina2512
    07. Srpanj 2017. 10:25

Curke koje ste vec shopingirale,sto nam treba za prvih mjesec,dva od oblekice?koje velicine ste uzimale?jeste uzele po par bodica i benkica u jednoj velicini ili vise ?ovo nam je prva beba i nemam pojma sto nam treba😄

barbs
    07. Srpanj 2017. 10:33

Belle84

Mozete pored mog imena upisati ime Luka 😊

Lijepo ime! 

barbs
    07. Srpanj 2017. 10:35

Malena, aaaajmeeeeeeee... Da, stvarno vrijeme leti! Ajmemajkomojamila! 
    Što se profi slikica tiče, pričala sam sa svojom fotografkinjom. Rekla je da za one koje je već slikala ima poseban popust, tj. 400kn... E sada, ne znam još hoću li ili neću 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.