Hvala Barbs! I nisu skupe...165 kn u ljekarni. Ima i u crnoj boji...btw, svida mi se jastucic, ja cu si narucit onaj sa zvjezdicama! 😍
Aleksandra, hvala na pojasnjenju za mjere! 😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala Barbs! I nisu skupe…165 kn u ljekarni. Ima i u crnoj boji…btw, svida mi se jastucic, ja cu si narucit onaj sa zvjezdicama! 😍
Aleksandra, hvala na pojasnjenju za mjere! 😘
Onaj sa zvijezdicama mi je odličan, ali mi se čini da je više za curice dok ovaj može proći i za i za
Uuuuu, pa stvarno nisu skupe... Ja svoje Futtice sam platila skoro 300 kn Aliiii vrijede
Hej cure, meni je isto strasno vruce.... cijelu noc sam se vrtila po krevetu, ne znam kad sam zaspala. Nije mi danas neki dan...
Nisam nesto posebno gladna, al prepisujem to vrucinama..
Za velicine robice od 56 na dalje savjetuju kupovati.
Sanjchi, super su ! Imala sam iste ali zatvorene kao klompe za posao
Tetre- ja sam ih jučer naručila s fejsa. Platila sam unaprijed poštarinu i tetre pa će mi samo poslati. Poštarina košta 25 kn ako platite unaprijed... Tako da me paket 10 šarenih pelena i 6 malih krpica s poštarinom ispao 200 kn...
Ima svega i svacega na stranici, mislim da cu i ja narucit svasta lijepoga....samo dok sjedne naknada😌
Pa da, nisu skupe a udobne su...i na sve pasu😁
Super, Suncokretice! Da sam znala da dođe tako malo pt bih uplatila odmah... Meni će doći 275 kn +pt...
Kiki, odmaraj danas! Nije ni nama svaki dan isti... Nije ni "običnim" smrtnicima, a kamoli nama trudnicama
Sanchy odlicne su slape.
Barbs, taj jastuk skroz dobro izgleda. Ja imam onu staromodnu paketinu..al bmk..
Imam zato rozu dekicu iz lidla, isto se tako povije, moze se koristit i za autosjedalicu. Ima rupe za pojas. To mi je preslatko. Al to ne sluzi ka jastuk da drzi bebu cvrsto i ravno. Neg samo za toplinu.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Aleksandra, meni je sestrična dala bijeli jastuk kojeg je koristila za malu i malog Nije staromodno!
Ja sam samo htjela da imamo nešto NAŠE, tj. da taj mali ima nešto svoje i da nam to ostane, a ne skoro sve dobiveno/posuđeno/iz druge ruke
Znam na što misliš. Ja sam frendici za malu kupila žutu Iz Lidla. Dogovorile smo se sa njenom sestrom za feštu darivanja (iznenađenje) prije rođenja bebice.
Ovo za cijene sa stranice, jesu povoljni? Pitala sam sogoricu a ona kaze da vise se ne sjeca kak idu cijene..nikakve koristi od nje😂😂😂 jeste istrazivale drugdje, usporedivale itd? Ja bi narucila tetrice (10 bijelih i 10 sarenih), jastuk i vjerojatno tetra krpice
Sortiraj odgovore
Najstariji