Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    06. Srpanj 2017. 20:59

treca_sreca

Angel super da vam je bilo lijepo….i tebi svaka cast. Ja na tu temp ne bih iz hotela nogom krocila. Ovo u nas mi je vec pakao a nisu presle temp ni 30. Dok odem na pazar u spizu, ja sam mrtva…bas me iscrpi vrucina

Ti si u splitu, jel? Kako nisu presle 30? Kod nas je i jucer i danas 36 bilo 😦

• sretna
    06. Srpanj 2017. 21:01

Suncokretica

Mene uplašilo kad sam čula za onaj slučaj djeteta koje se ugušilo dekicom, na naslovnoj stranici je
    A čitala sam još takvih slučajeva i baš upozoravaju roditelje da spriječe SIDS tim mjerama, dakle bez pokrivača i dekica, bez igračaka i jastuka i bez one ogradice oko krevetića, dijete u svom krevetiću, ne u krevetu roditelja.
    Ima smisla, čovjek ne treba paničariti, ali trebalo bi paziti na neke stvari jer ne daj Bože da se dogode, nikad si ne bi oprostili. Žalosno kad pročitam takve članke
    Može i pokrivač ali dijete staviti dole niže da nogama ide prema kraju krevetić i paziti da se pokrivač čvrsto prikvači između krevetića i madraca…

Za jastuke i.hrpu igracaka se slazem, za ogradicu ne isto.kao.i za dekice. Ja sve koje znam pokrivaju dekicom, to mi je onak, najnormalnija stvar.

Svega ces se jos nacitat, hoces kad se dijete rodi ili tragedije kojese dogadaju u visokoj trudnoci. Ne mozes na sve panicarit jer ces izludit

treca_sreca
    06. Srpanj 2017. 21:35

U nas je tu negdi oko 30...imam termometar na balkonu i nije mi jos prejo 30 pokazao ove godine. Do 29c ode po danu a po noci je oko 26, najhladnije nekidan nocna 24...to je u hladu jelte. Uz klimu, to mi je jos podnosljivo.
    al kad idem u spizu onda hodam i po suncu, ne mozes pobjec i to mu bude muka mada se trudim ranije ic dok ne uprzi sunce josh...

žena-majka-carica:)

• sretna
    06. Srpanj 2017. 21:49

treca_sreca

U nas je tu negdi oko 30…imam termometar na balkonu i nije mi jos prejo 30 pokazao ove godine. Do 29c ode po danu a po noci je oko 26, najhladnije nekidan nocna 24…to je u hladu jelte. Uz klimu, to mi je jos podnosljivo.
    al kad idem u spizu onda hodam i po suncu, ne mozes pobjec i to mu bude muka mada se trudim ranije ic dok ne uprzi sunce josh…

Uh, blago vama! Ja.jedva cekam pobjec na.more jer tamo bar nema sparine, ak nista drugo. Nas sparina ubijeeee. Srecom pa.imamo klimu i ne micem se iz kuce do pola 19, 19 h kad se vratim s posla. Da nemamo klimu mislim da bi krepala

• M@lena
    06. Srpanj 2017. 21:53

treca_sreca

M@lena

Meni je teze pala prillagodba mog Luke nego njemu. Dusa me bolila kad sam ga onako malucnoga ostavljala u vrticu. Sad je veliki i razuman je, Bogu hvala. No ista sudbina ceka i njegovu seku. Obje su bake, uz svu dobru volju za cuvanje, predaleko od nas. 😐

Meni je lakše bilo s drugim…iz jednog jedinog razloga: što mu je brat već išao u isti taj vrtić.
    Nadam se da će i tebi njih oboje ić u isti objekt.
    Jer prvog kad sam ostavljala, to je bio horror, koliko je revao. Da se slomiš skroz
    A kad je drugi kretao u vrtić, prvo smo par tjedana unaprijed pratili brata u vrtić (kao uvijek) ali bi se i zadržali malo unutra, pa bi ja ovog malenog pripremala, pričala kako će i on tu s bratom bla bla (a to ne možeš - uć u vrtić - ako ti već jedno dijete nije upisano/pohađa taj vrtić!)
    i tako kad je krenio, uvijek je znao da mu je dvije sobe dalje - brat
    zajedno bismo išli, prvo bi ostavili velikog (da mali vidi kako on ostaje bez suza) i kad sam ih uzimala, uvijek bih prvo išla po manjeg a onda po većeg da manji vidi da je i ovaj cijeli dan bio tu
    Svakako puno je manji stres kad imaš već jedno dijete tu (koje je adaptirano, ne da i ono tek kreće)

Savjet zlata vrijedan! Hvala! Ici ce u isti objekt. Luka ide u drzavni vrtic ali po Montessori programu i prezadovoljna sam. Curice u tome jos vise uzivaju, tako da ce i Lucija sve isto kao brat. 😊

• M@lena
    06. Srpanj 2017. 22:02

Ej cure, doktorica mi danas dala nekoliko uputnica. Jedna od njih je i uputnica za preglede u bolnici. Ja zastala: Zar vec??? I stvarno, imam jos jedan pregled koji cu ici privatno jer je moja doktorica na godisnjem, a kad se ona vrati ja sam vec 37.tt 😀 i nastavljam preglede u bolnici. Druge dvije uputnice su bris rodnice na anaerobe (poznatiji kao streptokok) i slavna toxoplazmoza jer za nju nemam antitijela. 
    I dobila sam njenu potvrdu za otvaranje rodiljnog dopusta (krajem ovog mj), uz to moram jos iz firme uzeti R1 (zadnjih 6 placa) i kopija kartice tekuceg rac.
    Mislim da je to sve za nas koje nismo bile na komplikacijama. Ako tko sazna jos nesto nek javi!

• sretna
    06. Srpanj 2017. 22:23

Malena, mislim da je to sva dokumentacija koja to treba

Belle84
    06. Srpanj 2017. 23:09

Mozete pored mog imena upisati ime Luka 😊

IvanaIvica
    07. Srpanj 2017. 00:49
    Ovak ćemo brzo i mi...trbuščići uskoro do brade 😂
    Ovak ćemo brzo i mi...trbuščići uskoro do brade 😂
  • M@lena
    07. Srpanj 2017. 00:54

Belle84

Mozete pored mog imena upisati ime Luka 😊

Belle, predivno ime! Samo se nadam da ce tvoj L biti malo mirniji od moga. 😊 moj kakav je bio u trbuhu takav je i danas. Akcijaaa!! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.