Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Srpanj 2017. 12:54

Jastuk sam gledala cijene i preko tetra pelena za djecu je najpovoljnija. Netko je pričao da Mali anđeo je povoljniji što se tiče tetrica, ali navodno da oni idu sada na g.o. i ne primaju narudžbe do sredine 8. mj. (kiki je to napomenula)

Suncokretica
    07. Srpanj 2017. 13:01

Barbs, ispadne te više jer pošta uzme još dodatno svoju proviziju za plaćanje pouzećem što ja nisam morala. Nadam se da će biti korektni pa poslati na vrijeme i sve što sam naručila. Al vidim da ima dosta kupaca pa su valjda fer...
    Uzela sam sve različite dizajne i boje, zato mi se više sviđaju nego Mali anđeo jer možeš sve skombinirati različite. Jedva čekam da dođu 
    Još ću si uzeti u dm-u ili negdje paket bijelih 5 komada. To bi trebalo biti dosta...
    Jastuk za novorođenče- svi mi savjetovali da to uzmem. Bebe su dosta krhke kad se tek rode pa kažu da je lakše s njima, a i ako tko bude htio držati bebu, ovako je sigurno zamotana i toplo joj je. A može u tome spavati sigurno mjesec dana. Tako da mi to planiramo uzeti! Našla sam u jednom dućanu za  oko 150 kn što mi se čini prihvatljiva cijena a jako su lijepi...

barbs
    07. Srpanj 2017. 13:03

Suncokretice, znam sto se provizije tice...  Puno toga mi kupiujemo s pouzecem... nazalost, nikad se ne zna

07. Srpanj 2017. 13:03

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1778995782115978&id=177523595596546&set=a.667904739891760.1073741833.177523595596546&source=54&refid=13&ref=page_internal
    Bas gledam za tetrice...20 kom 196 kn

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    07. Srpanj 2017. 13:05

Sanjchi, cini mi se da je cijena ok!!
    Aaajmeeeee, kako je vruceeeee... Jedva cekam na more... Morala sam pustiti pse i dati im svijeze vode... Aaajmeeeeee...

07. Srpanj 2017. 13:08

Bas je vruce da, koma...a budemo vidjeli sto cu narucit...stignem jos😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    07. Srpanj 2017. 13:09

Ima vremena da  Mada vrijeme stvaaaarno brzo leti

Suncokretica
    07. Srpanj 2017. 13:09

Sanjchi, Mali anđeo je mrvicu povoljniji za tetre, ali zato ne možeš imati 10 kombinacija u paketu nego moraš uzeti 5 istih. Dok kod ove stranice na fejsu možeš svih 10 različitih. Zato sam odlučila uzeti njihove. Ali trenutno su mi rekli da nemaju bijele pa ću to uzeti negdje drugdje ako se odlučim. Barem bijele mogu naći bilo gdje... A cijene su sve tu negdje, u većini dućana su puno skuplje. Znaju 3-4 komada doći po 100 kn.
    barbs, sad si me sjetila kako to rade u Americi. Kako bi bilo super da kod nas ima ono darivanje djeteta prije rođenja!! Lijepo naručiš sve što ti treba od svakoga i miran si 
    Ovako moraš skoro sve pokupovati prije, a kasnije ti nose dosta toga što ti možda i ne treba jer si već kupio...

Aleksandra2
    07. Srpanj 2017. 13:13

Mozete ako vam ko zna iti malo na masinu za sivanje, uzet tkanine i dat tom nekom da vam sasije. Meni je baba sasila tetre i gaze. Tj izrizala i porubila. Ne moze jednostavnije.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

barbs
    07. Srpanj 2017. 13:14

Suncokretice, da, to je fora... Samo što trebaš imati frendice ili nekog bliskog tko će to organizirati. Ja sam kupila tu dekicu za sjedalicu i kad smo došli vidjeti malu nakon rođenja, frendica i ja smo kupile poklon bon u dmu i neku trenerkicu (nisam bila oduševljena jer smo mogle staviti više novca na poklon bonu).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.