Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    07. Srpanj 2017. 09:29

Jutro! 
    Bila na pregledu jucer, sve super. Beba 1,100kg, dobila od zadnjeg puta 3 kg. Sveukupno 11 kg. Nije nista komentirala. Rekla sam joj da promini tablete za zeljezo, jer mi je heferol probavu upropastia. Dala mi je neke za cuclat. Pa cemo to probat.
    Slijedeci pregled mi je 18.7. To mi nekako prerano. Al nije nasla termin slobodni popodne, neg tad.

Sta se gladi tice..na dane sam. Nekad bi samo jela, a nekad normalno sve..nije mi se bas dogodilo da sam bez apetita.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

barbs
    07. Srpanj 2017. 09:40

Aleksandra, super za bebaca i kilazu!!!!  
    Jaaaooo, prerano?!?! Pa ja bih bila sretna da mogu ivi cesce 
    I tvoja bebica je velika!!!!
    Sto se zeljeza tice, meni je na pocetku trudnoce dao sirup... A heferol sam pila pred 2 god kad je zeljezo bilo 3.

• Mamuka
    07. Srpanj 2017. 09:42

Jutro!
    U ST je kooomaa. Iman kolegicu koja je anaerobno biće koje podnosi visoke temperature I nije ljubitelj ni vode ni sapuna. A jutros je strašno sparno I ne da nam da uključimo klimu na malo jače da nas rashladi I malo zraka dovuče... Onesvistit ću see!
    Što se tiče apetita pa ono, nije mi baš neki pretjerani. Čini mi se da mi je ko inače, nekako normalan. Jučer smo išli vani na večeru  na wok ( oko 7 sati) I jeeedva sam pojela. Iako od 1 sat kad sam na poslu pojela salatu sa malim burekom/zvrkom od sira,  sam u međuvremenu pojela samo 1 nekatrinu. Al nekako mi se čini I da to ima veze sa onim početkom trudnoće I sa mučninama I naravno stadijem trudnoće. Koliko sam skužila kod cura koje su imale jake mučnine I baš ih je to iscrpilo, kad ti problemi prođu javi se jaki apetit. Ali kako stomak raste tj beba gura želudac na gore smanjuje se prostor I ne možeš baš puno pojest bez da poslije umireš.
    Bar je meni I ovih par cura šta znam bilo tako. U prvoj T sam stvarno imala grozne mučnine do nekih 4 ipo mjeseca, trajale su od početka 2. mjeseca. Kad me to pustilo baš sam imala ogroooman apetit ko nikad u životu. I valjda kad sam vratila 2 kg koja sam bila izgubila I nadoknadila do tog nekog prosijeka +kg za 5 mjeseci pustilo me. Al tipa kad sam bila blizu 8. mjeseca počela sam manje jest jer je želudac bio stisnut I ako bi pojela malo vise bila bi mi baš muka tako da sam imala kočnicu.

Aleksandra2
    07. Srpanj 2017. 09:44

Pitala sam je za bebu,jel normalne tezine. Rekla je da je. Nije komentirala da je velika. E i zna li ko sta ovo znaci?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

barbs
    07. Srpanj 2017. 09:45

To su ti mjere bebice (glava i to)

barbs
    07. Srpanj 2017. 09:45

Nama je u 26.tj na 4Du rekla da je veliki (1103g i oko 33cm).... Da je veci za 10ak dana... Jucer zaboravila pitati za vel al budem 20.kad budem isla na uvz u bolnicu

barbs
    07. Srpanj 2017. 09:46

P.s. Barem mislim za one mjere 

07. Srpanj 2017. 09:46

Barbs bome je i kod nas nekako od jutra vruce..nocas bilo koma spavat. Sad su ove noci bile friske i bas je bilo super za spavanje...a nocas..ajme majko moja mila

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    07. Srpanj 2017. 09:47

Mamuka, "veselo" ti je od jutra...

07. Srpanj 2017. 09:48

Meni to ne pise u knjizicu...mada doduse on mi ni ne radi uzv nego me salje u bolnicu..bas idem provjerit sto pise

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.