Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    07. Srpanj 2017. 04:18

Jutro cureee....evo ja u nocnoj smjeni opet!
    Mali me zezne sto se digne piskit i napit se. Onda kad se ustanem za njim, pa se meni dodje piskit, pa osjetim previse kiseline u ustima, pa moram oprat zube...i razbudim se  kaos. A onda sutra ce mi falit taman taj sat-dva sta probauljam zorom.
    Malena pa zar vec?? I super mi je sta ti je dala uputnice za streptokok i toxo....mene malo brine sta nisam nikakve specijalne briseve radila u ovoj T. Jel to na toxo kod vas daje svima vise-manje ili?
    Slika s trbuhom/bebom prije/poslije - jos od prosle trudnoce zelja mi je imat takvu neku (poluprofi makar) fotku pa evo nikako da dodjem na svoje. Prije cu curku dobit nego takve trudnicke fotke...a tako mi je to slatkoo

žena-majka-carica:)

• M@lena
    07. Srpanj 2017. 05:54

treca_sreca

Jutro cureee….evo ja u nocnoj smjeni opet!
    Mali me zezne sto se digne piskit i napit se. Onda kad se ustanem za njim, pa se meni dodje piskit, pa osjetim previse kiseline u ustima, pa moram oprat zube…i razbudim sekaos. A onda sutra ce mi falit taman taj sat-dva sta probauljam zorom.
    Malena pa zar vec?? I super mi je sta ti je dala uputnice za streptokok i toxo….mene malo brine sta nisam nikakve specijalne briseve radila u ovoj T. Jel to na toxo kod vas daje svima vise-manje ili?
    Slika s trbuhom/bebom prije/poslije - jos od prosle trudnoce zelja mi je imat takvu neku (poluprofi makar) fotku pa evo nikako da dodjem na svoje. Prije cu curku dobit nego takve trudnicke fotke…a tako mi je to slatkoo

Ne znam je li pretrage za toxo daju svima, pretpostavljam da ne onima koji su vec preboljeli toxoplazmozu. Ja nisam i, posto sam trudnica, u 'rizicnoj skupini' sam pa da vodimo brigu i o tome. Pomalo me i strah sto idem iz sigurnih ruku moje doktorice, jer u nju imam takvo povjerenje i bas osjecam da vodi brigu o meni i mom djetetu. Vec sam pisala o njoj i zena je fenomenalna, kao covjek i kao doktor..

07. Srpanj 2017. 06:39

Jutro mame...ja sinoc nikako zaspat a sad me u 6 probudila muha, zuji i zuji oko glave...a nocas me komarci pojeli...dragi je sinoc radio za kompom pa je upalio svjetlo u radnoj sobi a prozor bio sirom otvoren😣😫 pojeli me...bas se nisam odmorila.. Kasnije po nalaz da vidimo kakav je TSH...
    Belle, svida mi se ime...ja sam razmisljala o imenu Lukas...ali David je prevagnuo. Pa na kraju (valjda) stize Lucija😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Natasha555
    07. Srpanj 2017. 06:56

Ju to cure!  Ja isto išla u wc oko pola 5 i od tada se vrtim po krevetu. A sad me uhvatili takvi grčevi u nogama da sam skoro vikala! A danas idemo na svadbu 

07. Srpanj 2017. 07:04

A joooj Natasha..bome lijepo😌 mozda popusti do navecer
    Jel bila koja od vas ovih dana u Lesnini (Zg) idem za vikend sa sogi pogledat sto se nudi i potrazit onakav krevetic, pa mw zanima ak je bila koja sta ima, jel ima uopce dobrih stvari? Cula sam da im je dosta dobra ponuda na djecjem odjelu..

Belle84
    07. Srpanj 2017. 08:34

Jutro! Ja ne znam sta mi je al ja uopce namam onaj apetit koji sam u trudnoci ocekivala... 😂 ne u smislu da ne mogu uopce jesti, osjetim ja glad ali ocekivala sam u trudnoci da cu imati ekstra povecan apetit o kojem svi pricaju, taj 'trudnicki apetit' kad si non stop gladan i mozes pojesti vola. Stalno slusam price o tome kako u trudnoci trudnica jede puno jer joj tijelo trazi. Ja i kad jedem ne mogu jesti velike kolicine...ne znam je li to vezano uz to sto mi maternica raste pa pritisce zeludac i ne mogu puno pojesti. Ja stvarno jedem kao i prije trudnoce. Kakav je vama apetit?

07. Srpanj 2017. 08:45

Belle kako kada..nekad jedva pojedem a nekad bi bas "vola pojela" Ovisi o danu...

07. Srpanj 2017. 08:54

Neznam tko minje nedavno odg na pitanje vezano za Sony E. M4 Aqua...mislim da Violeta😅 vise ga nemam..baterija mi rikavala..nije izdrzala ni 8 sati...sinoc kolega od dragog dosao sa zenom na kavu pa mi je donio LG K8 (2017) a sebi je uzeo Experiu..ovaj jos bolji..hehhehe....kolko sam u zadnja dva tjedna promjenila mobitela, toliko nisam u zadnje 3 godine😂😂

barbs
    07. Srpanj 2017. 09:25

Jutroooo 
    Natasha, uzivaj na svadbi!! 
    Ali da... JAAAAKOOOO je toploooo.... Bas uzasno toplo.... Moram se natjerati malo sobu pospremiti, al je tako toplo da nemam volje disati ..
    Sto se hrane tice, pa ovisi o danu, mada sam ja navikla jesti vise x dnevno u manjim kolicinama ..  Kad padne mrak mi se najvise otvori apetit jer nije toploooo...

barbs
    07. Srpanj 2017. 09:26

Ali bas me briga... I danas cu na more ici kao i jucer, na sat vremena... Bas lijepo osvijezi... Isla sam oko 6 i svejedno je jos bilo vruceeeeee... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.