Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Srpanj 2017. 15:03

Ajme Treca sreca..kak bi vi doli rekli: mnogo lipih stvari😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    06. Srpanj 2017. 15:04

Dolores, BRAVO za baku!!!  Moja sve sama radi... i mami još čisti i pegla i pomaže s ostalim kućanskim poslovima jer, kako je jutros rekla: tvoja mama je umorna. jako radi. ništa na sebe ne pazi. moram joj pomoći! 
    SVAKA ČAST!
    Treca sreca, zaboravila sam da si ti sklona prijevremenom porodu.... Super za shopping! SVAKA ČAST!  
    Čuvanje bebača - moja mama i sveki jedva čekaju ALI one su žene koje još uvijek rade. Mama ima 54 god (u 9. mjesecu), a sveki je tek napunila 50. Imaaaaa tu godina do penzije... Moj tata mislim da više vuče na svog pokojnog oca... Njegovi roditelji nas nikada nisu čuvali kao što su npr moju najstariju sestru (iz prvog tatinog braka) s izlikom: njoj je teže! ona nema oba roditelja zajedno! Tatu su navikli da za sve moraš biti samostalan tako da on očito smatra da može pričuvati dijete, ali ne da ima ulogu odgajatelja.... Mada, tko zna, možda sam tako ja po jučerašnjoj reakciji i komentaru protumačila i možda se stvari slijedeće godine i promijene, ali koliko vidim, legenda od moje none je danas rekla: ma muški su takvi! nona je nona, a nono je ipak nešto drugo!! 

Suncokretica
    06. Srpanj 2017. 15:05

Treća sreća, prekrasnu si robicu uzela!!
    Meni bi bilo najpametnije ništa više ne uzimati. Danas me zove kolegica i kaže mi da su njoj cijelo vrijeme govorili da je cura, a kad ono u 8. mj. trudnoće- opa eto dečka! 
    Jao ja se nadam da se neće to desiti nama. Kaže da je srećom kupovala sve univerzalno. Ja sam isto u lidlu uzela univerzalno, ali eto u Mani onaj dan uzela za curu. A tako je teško naći nešto univerzalno jer namjerno stavljaju boje po curama ili dečkima. A ja bi više volila da je univerzalno pa bi imali za drugo...
    Znam za još jednu ženu kojoj su cijelo vrijeme govorili da je cura, a ono se rodio dečko. Tak da mi se čini da moram ili stati s kupovinom ili kupovati sve univerzalno ako nađem. Al kad je roba za cure tako lijepaaaa 

treca_sreca
    06. Srpanj 2017. 15:06

Marijana 80-86
    a ove duge tanke rukave 74 i 80 za proljeće kao

mada zbilja su velik kalup h&m pidžamice, nisam znala jer ih nismo baš puno imali (u tim manim brojevima)
    jer su ove npr 74 h&m čak po dužini pokazale se veće nego one iz next-a broj 74 (a next je inače poznat po komotnim kalupima)
    za razliku od orchestra branda, kojima je sve manje nego što piše na etiketi

žena-majka-carica:)

barbs
    06. Srpanj 2017. 15:06

Treca sreca, vjerujem da je tako, pogotovo ako nije velika razlika između djece. Kad su mene pustili s 3 godine u vrtić to je bila tuga i žalost... Urlanje... Često su me morali vračati doma (srećom, pa je nona bila tamo) jer sam naravno bila navikla biti doma s nonom. Sestra je starija 5 godina od mene tako da je ona išla već u školu, ali znam po frendicama/kolegicama s faksa koje su išle skupa s braćom u vrtić koliko im je lakša bila prilagodba.

treca_sreca
    06. Srpanj 2017. 15:07

Suncokretice da nas nisi coprala!!!!!!
    Nije da meni to ne prođe glavom, ali želja je veća.....kad vidim ovak divnu robicu za cure ja se raspametim

barbs
    06. Srpanj 2017. 15:08

Suncokretica

Treća sreća, prekrasnu si robicu uzela!!
    Meni bi bilo najpametnije ništa više ne uzimati. Danas me zove kolegica i kaže mi da su njoj cijelo vrijeme govorili da je cura, a kad ono u 8. mj. trudnoće- opa eto dečka!
    Jao ja se nadam da se neće to desiti nama. Kaže da je srećom kupovala sve univerzalno. Ja sam isto u lidlu uzela univerzalno, ali eto u Mani onaj dan uzela za curu. A tako je teško naći nešto univerzalno jer namjerno stavljaju boje po curama ili dečkima. A ja bi više volila da je univerzalno pa bi imali za drugo…
    Znam za još jednu ženu kojoj su cijelo vrijeme govorili da je cura, a ono se rodio dečko. Tak da mi se čini da moram ili stati s kupovinom ili kupovati sve univerzalno ako nađem. Al kad je roba za cure tako lijepaaaa

Sad me to podsjetilo na priču koju mi je dragi pričao... Jedan par je doznao na porodu da je curica umjesto dečko  Pupčana vrpca je bila u sredini i izgledalo je k'o da je pišulinac!  Nama su danas 3. put potvrdili.... Ali dobili smo jako puno toga, pa moramo vidjeti što ćemo mi kupiti!

barbs
    06. Srpanj 2017. 15:09

Curice imaju PRESLATKU robicu!!! 

dzenny
    06. Srpanj 2017. 15:11

Treca_sreca jojjj robica za curice je preslatka.. ja jos nista,ali nista nemam od robice.. ali zato kad saznam spol pa kad se bacim u sopping ima isti dan da bankrotiram 😂😂
    Ii moja jedna prijnateljica sve za curu bila pripremila,ime izabrala i u 8.mjesecu otisla na kontrolu i krevet bila kupila(taj dan joj dosao) i ona doktora pitala:''i kako je moja curica??" Aa on joj :"pa gospodjo vi imate djecaka!" Kaze SOK !! 😁

treca_sreca
    06. Srpanj 2017. 15:12

e jel još koja piše troškove?
    ja sam ugrubo pratila u preth T
    ali sad sam si baš dala truda i bilježila točno kako bih šta kupila (ok 1 od 100 stvari mi je možda promakla, ofkors)
    tako da si imam rezimirano i to po mjesecima trudnoće....koliko sam u prvom, koliko u drugom, itd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.