Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    06. Srpanj 2017. 13:41

Malena a joooj 😵 Bude bolno cupet dlake nakon britvice! Mene noge jako malo bole jer ih nisam dirala s britvicom al ostalo ce bolit jer je dlaka sad deblja od brijanja...
    I jel planiras pnovit pred porod opet egipatsku? 😅

IvanaIvica
    06. Srpanj 2017. 13:41
    😂
    😂
    barbs
    06. Srpanj 2017. 13:42

Hvala, curke! 
    IvanaIvica, moja trenerica je isklesana i isprepadala me kad je rekla da je dobila 25kg  Pitanje je koliko i šta je jela?! 
    Moje frendice su u 6. mjesecu trudnoće već bile na +10kg ako ne i više, ali one su i priznale da nisu pazile što jedu..
    Dzenny, znači, tebi bebač ima + RH?

barbs
    06. Srpanj 2017. 13:44
    Eto i nas! Baš fino rastemo!
    Eto i nas! Baš fino rastemo!

barbs
    06. Srpanj 2017. 13:44

Gdje je nestala TRECA SRECA???

IvanaIvica
    06. Srpanj 2017. 13:50

Ja imam široka ramena,leđa..noge su mi ono bas bum tvrde,bez celulita koda da su kamenom klesane...a mene vise muče neki drugi obiteljski problemi i tako...a često se ja počastim palačinkama sa nutellom i linoladom...slušala sam dr.oza da treba pojest svaka 2 sata obrok koji u šaku stane i nema debljanja..kolko tolko ga slušam,a sad ja mogu u mj dana 10kg dobit ali to nebi bilo dobro..😂

dzenny
    06. Srpanj 2017. 13:52

Barbs,ma kad ovdje ides kod svog ginekologa do termina  ili nesto prije termina te tek onda uzimaju u bolnicu.. ahh eto nije mi jos puno pretrpit cemo i to 😉
    Haha ja bas se tako cesto ne posjecem,ali juce sam osjetila (sreca) ,pa iako sam znala da sam se posjekla nije bilo ugodno vidjet krv niz nogu (posjetilo me odmah na porod 😣)
    Nezz za bebaca,jer ta se inekcija ovdje dobiva u 28tt samo ako je trudnica Rh- ,ali ja kkad sam prokrvarila morala sam je dobiti,i sad opet kad sam napravila test kao opet moram jer je proslo puno vremena.. aa mislim da je odvisno od bebine rh da li je dobivas po porodu ili ne 😉

barbs
    06. Srpanj 2017. 13:54

IvanaIvica

Ja imam široka ramena,leđa..noge su mi ono bas bum tvrde,bez celulita koda da su kamenom klesane…a mene vise muče neki drugi obiteljski problemi i tako…a često se ja počastim palačinkama sa nutellom i linoladom…slušala sam dr.oza da treba pojest svaka 2 sata obrok koji u šaku stane i nema debljanja..kolko tolko ga slušam,a sad ja mogu u mj dana 10kg dobit ali to nebi bilo dobro..😂

Slažem se s tobom. I ja si donekle znam dozvoliti nešto nezdravo (čips, junk good, pizze, sladoled), ali treba pripaziti na vrijeme  Meni su dali prehranu pred 2 mjeseca kad su mi fulali kg i od onda sam navikla jesti svaka 3, max 4 sata... 

dzenny
    06. Srpanj 2017. 13:55

Treca_sreca se nas dugo ne javlja.. JAVI SEE !!
    Ivana, bravo bravo bravo.. svaka cast.. 😉 jojj,ja se cudim da se nisam vise udebljala,jer nutelle mislim da sam pojela na tonu u trudnoci (navece u 1-2 glavni obrok mi je nutella 😁(a prije trudnoce sam je bacala jer joj rok istekne)

06. Srpanj 2017. 13:57

Evo i mene..prvo da odgovorim..
    Yel kindac je oko 2500..zavisi kako u kojem ducanu ali tu su negdje cijene. I jos ako potrefim akciju🤗🤗 to ce nam kupit sogorica i svekar i svekrva popola, tako su se dogovorili. I uz njrga ce i madrac uzet. Nama ostaju kolica i kindac s njuskala (za prizemlje) od vecih stvari, i onda ive sitnice..
    Suncokretica ma kod mene ih stane 4 takva😁 zivimo u kuci pa imamo dosta velike sobe, mislim djecja je najveca, a mi trenutno i spavamo i toj. Tako da kasnije crmo se mi selit u drugu sobu a beba ce ostat di je😊
    Super cure za dobre vijesti s pregleda i neka nam se samo tako nastavi!!' 😘😘
    Brijanje…hmmm...tema za sebe. Za sad nekako uspijevam bez problema to obavit.  Uzmem ogledalo i ozezi😂😂 a pred porod..neznak kako cu😌 zaposlit dragoga😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Dzenny ja bi svakako privatniku otisla, da budem mirna. Ipak se radi o tvojoj bebi. 
    Barbs super za slicice...bas lijepo...i ja jedva cekam petak iduci da opet vidim bebaca 😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.