Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Srpanj 2017. 13:59

Dzenny, bolje da su ti je dali na vrijeme!  Srećom, ja nemam tih problema... Ja sam RH+... Ah, vidiš, ne znam niti da li je ovdje moguće zatražiti bolnično praćenje trudnoće ako od početka ideš svojoj doktorici. Ja sam na vrijeme (preko veze) promijenila ginekologa. Ja idem u ginekološku ordinaciju gdje su svi ginekolozi iz bolnice.  Da nisam, zatražila bi ih vođenje trudnoće u bolnici. Ta vještica nije bila normalna i jednu trudnoću je zajebala našim frendovima, a drugim je dala uputnicu za bolnicu, ali za čišćenje (ugl. frendica je imala jake bolove na početku trudnoće, a da nije ni znala da je trudna. na račun toga što je med.sestra rekla ginekologici, ona je zaključila da ima spontani - BEZ DA JU POGLEDA!). Ja sam kod nje išla na potvrđivanje trudnoće. Sve sam iz nje morala izvlačiti: što smijem jesti, piti, da li se smijem seksati, da li smijem trenirati... NIŠTA mi nije htjela reći sama! A da ne pričam o tome da sam zamolila sestru ako mobitelom mogu slikati uvz sliku jer mi ona nije htjela dati već je još rekla sestri bahato: ZAŠTO NIJE ZATRAŽILA?! NEK ZATRAŽI SLIJEDEĆI PUT! Kao da sam majka već desetero djece, pa znam kako to ide...
    Uglavnom, na vrijeme se od nekih treba maknuti!

barbs
    06. Srpanj 2017. 14:02

Dzenny, ja sam prije trudnoće pazila JAKO na što jedem, ali u trudnoći... aaaajmeeee... Ok, sada se STVARNOOOO suzdržavam, ali Bože moj, do vjenčanja... aaajmeeeeeeee Zahvaljujem sestri ginekologa što mi je fulala NA VRIJEME kilažu, pa sam stala na loptu!!!  Zahvaljujem se (sreća u nesreći) što nemam svoju zaradu jer već danas bih otišla na jednu pizzu margheritu (jučer navečer smo šetali plažom i osjetila sam TAJ MIRIS, ALI BAŠ TAJ MIRIS PIZZE) tako da me od onda drži želja... 
    Sanjchi, blago ti se na velikom stanu! 

06. Srpanj 2017. 14:03

Ivana, super za tezinu 👍🏻

barbs, busica je pre preslatka ❤️

barbs
    06. Srpanj 2017. 14:05

Yel

Ivana, super za tezinu 👍🏻

barbs, busica je pre preslatka ❤️

Hvalaaaa! 

treca_sreca
    06. Srpanj 2017. 14:08

uuuuuu, nema me 2 dana i sad dok sam pročitala ovih 20 strana pol ure mi je trebalo!
    jučer sam bila u shopping (Žuta srijeda) 5 punih sati (!!!! LUUUDA znam)i toliko sam bila umorna da nakon ručka i pospremanja - nisam bila za ništa apsolutno. Nisam nit za komp imala snage sjesti....još sam se vozila natrag busom (3 busa uruipol, za što inače autom treba 15min) i baš me izmrcvarilo to jako....sjetila sam se kako je netko pisao da se svaki dan iz Kaštila gužva u busu za doć radit...:Aleksandra? i baš mi milo bilo.....mene i ovaj jedan izlet napatio.
    za početak,

Natasha555

Jutro! Ja budna prije alarma, išla oko 5 na wc i od onda drijemam..
    Mislim da su te BH kontrakcije normalne dok nisu bolne i ne izazivaju prijevremeno otvaranje. Meni se dogodi kad se preforsiram na par sekundi da se donji dio trbuha stvrdne. Pijte magnezij, meni pomaze!
    I sretno svima na pregledima danas!

ovo je totalno točno. Dok ne bole, prirodne su, pogotovo sad iza polovice trudnoće.
    Ali ako bole,, treba se redovno kontrolirat jer mogu ići pod ruku s otvaranjem (tako je meni bilo prvu T pa sam morala u bolnicu na ležanje i bit spojena na infuziju partisisten kakolisezove)
    I_me jel tebi onda progustilo preglede (da nisi na svako 4 tjedna) ??

Aleksandra - grozno to za posao, baš mi je žao....nadam se da ćeš uspit iskemjat neki godišnji, nešto, jer zbilja ti nije lako!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    06. Srpanj 2017. 14:09

I_me

barbs

I me, ja kad sam uzimala vaginalete nisam se seksala… Dragome nije bilo tesko… A jucer sam se pisala s njime od smijeha jer je osjetio bebu (s rukom je mazio trbuh), pa mu je bilo jaaaakooo tesko seksati seTeskom mukomI jos je rekao da ne bi da je curicaHahahahahahahahahahaha

hahahhahahahahahahahhaha
    i moj je osjetio bebu zadnji put kad smo se sexali ali njega to ne smeta nista

pišam gaće....moj ne priča s bebom, a ja onda namjerno spomenem pa onda njemu bude neugodno, kao da nas ćiri netko

žena-majka-carica:)

violeta1
    06. Srpanj 2017. 14:15

Cure super za pregled...najbitnije da je sve u redu 😊😊

dzenny

Barbs,pa problem jenu tome sto i ja idem tim ginekolozima iz bolnice,tako da i ja nezz da li je ro moguce.. ne,moju do sada su fakat svi hvalili da je stvarno dobra,i cim malo na nesto sumlja odmah radi briseve,salje dalje kao za svaki slucaj,samo eto sto je takav zakon da imaju pravo na 3 uzv,al mn je jedino krivo sto ga nije danas odradila umjesto slijedeceg puta.. 
    Treca sreca ja sam imala u planu za vikend jedan dobar sopping ali izgleda nista od toga..

barbs

Opaaaa, Treca sreca se vratila!!! Jesi poharala sve trgovine?!  Ajde da mi vidimo što si ti to sve kupila!  
    P.S. 3 dana razlike nam je po stikeru... Kako to da tebi piše da još 67 dana??? 
    Aj, vidiš, nisam uopće obratila pažnju dok nisi spomenula za I me i za češće preglede... Meni frendica rekla kako njena sestrična ide svaka 2 tjedna radi visokog tlaka, a kamoli još radi bolova... Prvo mi je bilo čudno što je prošli pregled imala kad i ja i dala joj je terapiju i dogovorila se za termin nakon mjesec dana... Malo čudno 

06. Srpanj 2017. 14:17

Sanjchy, odlicno sto ce family pomoc! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.