Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    05. Srpanj 2017. 06:25

Ii ja sam vec od 5h budna,kiselina mi ne da spavat,sutra obavezno moram pitat doktoricu sta mi preporucuje,jer ovo vise nije za izdrzat..
    Ja ewo jos malo se izlezavam,pa cu lijepo otici da dam urin ranije,jer poslije ce biti ipak vruce..

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 06:39

Ma koma ništa se nisam naspavala...probudila me želja za žlicom linolade😩 I popila sam punoo vode sad će bit opet veselo 😞
    Joj sjećam se tog bivacina...mama nam se koljena krvava sa time naprasila..😂😂 

dzenny
    05. Srpanj 2017. 06:43

Ivana,ja se malo koji dan naspavam.. ali spasi me sto mogu poslije zaspat.. kiselina me probudi oko 5h i onda me drzi mozda do 9h,i onda kad zaspem ne ustajem do 12h,tako ce i danas izgleda biti.. 😁
    Ali eto jos koji mjesec pa cemo i mi dobiti svoj "alarm" 😉

05. Srpanj 2017. 07:29

Jutro mame...ja evo obavila prvo vadenje, popila glukozu, 😋 stavili su limuna pa je fino kisela bila 😊 sad sjedit tu tri sata😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Natasha555
    05. Srpanj 2017. 07:36

sanjchi255

Jutro mame…ja evo obavila prvo vadenje, popila glukozu, 😋 stavili su limuna pa je fino kisela bila 😊 sad sjedit tu tri sata😒

Jutro! I ja čekam da me pozovu 

dzenny
    05. Srpanj 2017. 07:39

Cure,sretno na ogtt-u.. cuvajte se 😉

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 07:42

Dzenny ja se nadam da ću do 9 zaspat..jedva gledam a ne mogu zaspat...i ne znam šta mi se sa rukama i nogama..hiperaktivne su..ne mogu ih na miru držat..stalno se moram okretat....😩
    Sanjchi i Natasha sretno vam😅

dzenny
    05. Srpanj 2017. 07:46

IvanaIvica

Dzenny ja se nadam da ću do 9 zaspat..jedva gledam a ne mogu zaspat…i ne znam šta mi se sa rukama i nogama..hiperaktivne su..ne mogu ih na miru držat..stalno se moram okretat….😩
    Sanjchi i Natasha sretno vam😅

Ivana,pricaj mi o nogama.. u mn jebtako svako noc,ali bas svaku noc.. nemogu zaspat bar do 1h.. ozbiljno razmisljam da se javim doktoru za taj sindrom nemirnih nogu.. to je nesto uzasno..
    Ja sam sad dala urin,idem kuci pa direkt u krevet ako budem isto mogla zaspat.. koliko si ti trudna??

05. Srpanj 2017. 07:54

Nema previse ljudi pa nije zagusljivo ali sam gladnaaaaa..mirisi mi strudla odnekud😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    05. Srpanj 2017. 07:57

Sanchy,ja sam isto bila gladnaaaa.. i na kraju kad sam otisla jesti nisam mogla 😂😁 (valjda od te glukoze) malo se natjerala jesti i otisla spavat i poslije kao nova.. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.