Ooooo moze paypalom?! To je super, idem vidit sta lipoga ima....samo muz ce ispalit, vec mi zuga da sam se pre opustila sa shoppingom lately.

žena-majka-carica:)
Cure super su vam sličice! Baš ste lipe!
Super haljina Belle. Ja imam svatove polovicom 9., muž je kum pa ću se morat malo dotjerat, al tada ću bit već ko kit pa ono.... Ne veseli me previse. Pogledat ću Asos ako ne uspijem pronać kod sestara nešto za utrpat se u to. Al do toga ima još 2 miseca I ko zna kolika ću bit. Sad sam na +3kg I 22+5tt. Zasad je super, ali..... Dugo je lito isprid nas I GO I ljetovanje. Sigurno ću nabubrit za to vrime.
Meni niko ne komentira tu kilažu. I ja sam privatno, al evo tek me prošli put prvi put izvagali. Valjda im se na oči činim OK pa kao nema potribe.
treca_sreca ja kupujem na asos cipele I torbe I plaćam karticom. Do sad nikakvih problema nisam imala. I jako su brzi. Paket dodđe za cca 5-6 dana.

Nisam znala da se može paypalom... Frendica sve preko obične kartice plača... Ju hu huuuu.... Onda ću negdje u 8. mjesecu krenuti tražiti haljinu za vjenčanje od frendice... Aaaaajmeeee, već me strah... Em trebam organizirati djevojačku (koja je 2 dana prije pira
) em vjenčanje... Ah jooojjj, nadam se da bebica neće odlučiti doći na svijet mjesec dana prije!
Treca sreca, visoki ste! Nama je dr na 4Du rekla da bebač ima duge noge
Kiki, ja sam našla jednu haljinu za pir... preko h&ma ali ne usudim se još kupiti... http://www2.hm.com/en_eur/ladies/shop-by-product/dresses.html?product-type=ladies_dresses&sort=stock&offset=0&page-size=60
Što se spavaćice tiče, ne, još nisam krenula tražiti!

Barbs kad kliknem na link pokaze mi sve haljine...nije izvuklo onu koju zelis pokazati...

Barbs, seka ima dvije curke i mislim da bas i nema nesti unisex😂
Evo mog popisa onogo sto imam za sad (sve dobili od seke od dragoga)

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs kad kliknem na link pokaze mi sve haljine…nije izvuklo onu koju zelis pokazati…
http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0212629032.html#Raspberry red
A sada?!

Sanjchi, ah joj, a ništa od unisexa!
Spremam malo sobu... i što se desi?! Klepnem se nožnim prstima od stolicu!!!

A ovo treba kupiti...jesam izostavila sto?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji