Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    04. Srpanj 2017. 10:31

Kiki, dijete ces obuci kako ti zelis i sto je tebi lijepo i ostat ce ti jao uspomena!!
    Za bebaca tata donosi odjecu za izlazak na dan izlaska (ili dan prije, ne znam!) Koliko sam ja upoznata.... Navodno da jos uvijek koriste odjecu koju imaju u bolnici (jer im je lakse, s toliko beba)...

• Mrvica
    04. Srpanj 2017. 10:32

Belle84

Barbs i Violeta evo slika samo za vas ☺️

Wow..Belle.. stvarno si belle - prezgodna.  (A i muz 😀)

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:33

Buba mara, drago mi je sto je bebac i sto dobro napreduje!!!  u kojem si tjednu? Koliko kg si imala prije trudnoce?! Ja ne znam sto je sa tim sestrama!!!! Ona napadnu radi kg i kad popricas s dr on dasvim normalno prica s tobom (tako je kod mene bilo!)...

barbs

*sasvim

• Mrvica

Prosao pregled..prosla i nervoza. Sve je u redu. Sljedeci pregled 31.7. Termin 22.11. Citiram doktora:"izgleda da je musko".

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:34

Mrviceeeee, napisi mi termin poroda i pregleda kad stignes!!! 

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:34

A evo te... Hahahahha mislila sam da nisi vidjela poruku 

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:35

Opalaaaaaaa, jos jedan deckic u nasoj ekipi?!

Kiki156
    04. Srpanj 2017. 10:37

Belle svida mi se haljina (i cipele)! Gdje si je uzela? 
    Mene cekaju dvije svadbe, 1.9. od frendice i 30.9. Od brata. Stalno gledam sto bi uzela al nista ne nalazim. Kad je trudnica tako fit onda mi je najljepse kad ima usku haljinu, a nisam sigurna kakva cu ja biti u 9 mj... 
    Barbs ma da, slazem se za robicu, samo sam pitala vise zbog obicaja. A to je znaci zbog fotke i uspomena! ☺️ Jer stalno slusam kako kupuju posebnu robicu za izlazak al nisam povezala... Neki dan mi sestricna prica kako je njoj sestra kupila za malog posebnu robu za izlazak al eto nisam tada nasla poveznicu 💁🏼😂

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:40

Kiki, ja imam pir 3.9. Necu jos kupovati haljinu 
    Sto se robice tice, meni dodje da mu stavim onu iz h&ma koju imamo i Violeta i ti i ja... Al ici cu jos pogledati po trgovinama ako nadjem jos nesto sto mi padne na oko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.