Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    04. Srpanj 2017. 10:20

Bas da, sad svi imamo prave trbuhe 😊

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:21

Sretno cure na ogttu danas 😊
    Bas su vam lijepi trbusciciii!!!!
    Belle, SLIKU ZELIMOOO!!!
    Natasha, super za pregled! Curka je sramezljiva, ali dobit cemo i mi sramezljivca malog!!!
    Mrvica, molim te, napisi termin opet i ako znas spol... I novi datum pregleda kad tu ga danas kazu, da azuriram popis... I SRETNO!!!

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:22

Ja sam se vagala kad sam se probudila... U plusu sam 7,8kg... Ajd, racunat cemo 8kg... Nije to lose, ha?! 😊 Upravo dragome pisem da KAKO je to moguce... ?! Jela sam malo vise kaloricne hrane ... I sladolede .... I kolaca na rodjendanu... Kako je to moguce?

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:23

Netko je neki dan napisao da nosi curicu... NARAVNO, nisam zabiljezila u wordu i sad ne znam o kome se radi...  Netko tko je u 24.tjednu bio na anomalyscanu...????

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:23

I da ce se curica zvati kao i tvoja, Treca sreca, Mila

MY_life <3
    04. Srpanj 2017. 10:25

Curkeee mi smo jucer bili na pregledu i tata je isao i prehepi je bio :) simun nam je dobro, tezak je 1330, svi dijelovi srca su se pokazali i jako kucaju bez ikakvih zastajkivanja pa nam je dok rekao da pisonja ima lavovsko srce :) mozak mu je isto uredan jedino sto je okrenut na zadak al na svakom pregledu je drugacije okrenut pa se ne brinem jako samo sto me sestra zbog kila ponovo napala, dosla san na 78 hahaha sljedeci pregled nam je 1.8.....
    Mi smo inace dobro bebicu ne osjetim pretjerano puno jer mi je posteljica skroz naprijed pa samo ove sa strane udarce osjetim

Belle84
    04. Srpanj 2017. 10:26

Barbs i  Violeta evo slika samo za vas ☺️

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:27

Sto se kg tice... Krenula sam sa 64kg na 167 cm... Isto puno... Mada sam JAKO pazila na prehranu... Trenirala sam doma 4x tj i u dvorani na vjezbe isla 3x tj... Samo 1kg u 15 mj skinila... Trenerica je govorila da nije moguce jer min 5kg po njoj jesam, ali moja vaga to nije pokazivala... Jednom u 2 mj sam si dozvolila nesto nezdravo (pizza, meksicki...) I to vecinom sam isla s kolegicama s posla... 
    Ponekad nazalost ovisi o metabulizmu... Moja sestra jede 5x vise od mene i sada u trudnoci i svasta jede... Zdravo, nezdravo... U svako doba dana... I kako dobije kg brzo ih i skine... 

Kiki156
    04. Srpanj 2017. 10:27

Lijepo rastete curke! 😊
    Belle bas mi je zao...a mogla bi u kolica pa po Ikei, dobra ideja! 😁
    Treba se pripremit na vrijeme, slazem se! Mi smo planirali uzet kolica i kinderbet i sve to veliko u 8.mjesecu, a do tada kupiti sve ovo manje; robicu, tetrice, pelene...S tim da smo kolica vec odabrali i znamo gdje su najjeftinija pa samo moram otic po to. A i za ostalo vec znamo gdje cemo kupit, bar za vecinu.
    Sanjchi oni ti u rodilistu mislim bebe oblace u svoju robu koju imaju tamo, a ti moras uzeti robicu za odlazak iz rodilista. Ispravite me ako grijesim? 
    E i cula sam a vidim da i vi pisete da se za izlazak uzima neka posebna robica za bebu, malo ljepsa i to. Nisam to znala da je kao obicaj neki... ja sam mislila da bude u necem udobrnom, tipa bodi dugih rukava, hlacice, kapica... jel treba i neka jakna? Ili cu ispast tuka ako se bas mora uredit bebu? 😅

barbs
    04. Srpanj 2017. 10:28

Beeelleeeee, bas ste mi zgodniii!!!! Super haljina!!!! A FIGURA TI JE BOMBA!!! GDJE su te kg koje si navodno dobila u kratkom roku?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.