Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 09:25

Mamuka

A i nije bas tako davno, samo malo vise od 2 god su prosle. Inace tako upantim neke sitnice, al zato velike stvari uredno zaboravljam 😂😂

Kad budu toliki ko tvoji bit ce dobro ako u svako doba budem znala kako se zoven…

iskreno da ti kažem kad trebam upisat datum rodjenja za u igraonicu u onaj formular, dogodi mi se da stanem i da se mislim
    ajd za prvog nisam - rođen je na Božić pa ga debil ne bi zaboravio (datum) ali ovaj durgi mladji nema neki tako lako pamtljiv datum pa stanem i treba mi nekad sekund-dvi da se dozovem koji točno datum

Belle, Pupy - jako lijepe ste si haljine našli za svadbe....super fotkice!
    Pupy - već torba? svaka čast...

babylove - bušica je predivna! A ti šrešla tri kvarta vidim?? 30+ već......ulazimo u finale skoro žene!!

Natasha - super da vam je potvrdila spol cura, meni to draže nego lice....jer da sad si 100% sigurna šta kupovat:)
    I dobili smo napokon termin u logopeda sutra pa idem vidjeti na čemu smo, mada smo se dosta pomakli s onim vježbicama, hvala ti!

sretna

Eto kukture ljudi. Nitko se ne binustao da sjednem. A imam skrooooz usku haljinu i trbuh je vidljiv iz aviona ima i mladih i starih, ali nitko se ne dize

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    04. Srpanj 2017. 09:28

Pozdrav žene, sve ste zgodne!! 
    Ivana, meni je bila preko ušća sprijeda, a poslije se pomakla na vrh maternice straga. Kako beba raste, tako se ona pomiče u većini slučajeva. Kao što ti je doktor rekao, čekat će još do 28. tjedna, prerano je za dijagnozu...
    sretna i violeta, držim fige da što lakše izdržite ogtt! Ja sam urin nosila od doma u sterilnoj posudici, ne znam zašto moraš trpiti da daš tamo u laboratoriju. Vodu nisam sjela piti.
    Mrvica sretno na pregledu!
    Kiki, ja ću nositi onu savitljivu sportsku torbu kao za trening. Nemoj nositi ništa preveliko jer su uvijek gužve u sobama i navodno sestre lude kad vide da netko donese hrpu stvari 
    Nosiš samo za rodilište, a posebno spakiraj za bebu za izlazak pa ti to dragi donese na dan kad izlazite...

• sretna
    04. Srpanj 2017. 09:29

Mrvice, sretno na pregledu!

04. Srpanj 2017. 09:29

A Pupy, bude to otislo vec poslije poroda. sad ne smijemo nista poduzimat, ni vjezbat nesto nit drzat dijetu..ali kasnije
    Violeta, sory, zamijenila sam te, netko je udario prst,,sad kolko vidim po necijem postu, to je bila Belle...
    mi smo danas puna 24 tjedna...brzo vrijeme leti :) jos malo pa  cemo I mi ispod 100

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

04. Srpanj 2017. 09:30

evo nas maloprije

treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 09:31

Mrvica

Pupy

Kiki156 ja ti imam spremnu onu malu putnu torbu.. Dovoljno da ti sve stane za rodiliste.. A za radaonu uzmi neki ruksak da stavis stvari potrebne za radaonu a kasnije ti onda neka dragi donese torbu za rodiliste.. Tako meni dala patronazna savjet i sve kolegice..

Jel to ovdje na popisu za radaonu pise fotoaparat?? 😀 🤔

zašto se čudiš?
    nije sad da ćeš kačit to na društvene mreže,ali zašto ne ovjekovječit taj trenutak prvog kontakta majke i bebe ono kad ti ju stave na prsa....naravno da fotić ne služi da fotkaš ono prije, nit iz neke kompromitirajuće perspektive!
    Doduše ja neću nosit fotića naravno jer svaki iole malo bolji mob danas ima toliko dobru kameru da nije potrebna dodatna aparatura. A i diskretnije je nego kad izvučeš DSLR npr

04. Srpanj 2017. 09:31

Suncokretica

Pozdrav žene, sve ste zgodne!!Ivana, meni je bila preko ušća sprijeda, a poslije se pomakla na vrh maternice straga. Kako beba raste, tako se ona pomiče u većini slučajeva. Kao što ti je doktor rekao, čekat će još do 28. tjedna, prerano je za dijagnozu…
    sretna i violeta, držim fige da što lakše izdržite ogtt! Ja sam urin nosila od doma u sterilnoj posudici, ne znam zašto moraš trpiti da daš tamo u laboratoriju. Vodu nisam sjela piti.
    Mrvica sretno na pregledu!
    Kiki, ja ću nositi onu savitljivu sportsku torbu kao za trening. Nemoj nositi ništa preveliko jer su uvijek gužve u sobama i navodno sestre lude kad vide da netko donese hrpu stvari
    Nosiš samo za rodilište, a posebno spakiraj za bebu za izlazak pa ti to dragi donese na dan kad izlazite…

kad smo vec kod toga, jucer sam htjela pitat pa sam zaboravila....jel trebamo pakirat sto od robice za bebu? neznam u cemu budu bebe dok smo tamo ta tri dana?

• sretna
    04. Srpanj 2017. 09:32

Suncokretica, mogu i ja od.doma nosit, ali doma imam i malog kojeg treba spremat za vrtic i sebe moram spremit kud da jos mislim na urin i pazim da ga odvezem unutar sat vremena..

• sretna
    04. Srpanj 2017. 09:34

Pa da, ja ne nosim fotic nego s mobom slikam i snimam. S malim sam svako malo u bolnici slikala ga i snimala ga 😃

treca_sreca
    04. Srpanj 2017. 09:34

sretna nadam se samo da sad još iza tog ne pičiš na posao nego da si uzela slobodan dan!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.