Sanjchi, ah joj, a ništa od unisexa!
Spremam malo sobu… i što se desi?! Klepnem se nožnim prstima od stolicu!!!
Hahahaha...nemoj pospremat😋

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I za popis...kolica nisam stavljala, to necu zaboravit sigurno😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs sad vidim! Lijepa je i svida mi se boja! 😍👍🏻
Sanjchy kolki popis, dala si si truda! Valjda je to sve 😮 Ja jos nisam napisala popis......

Mamuka, što ti imaju komentirati kg?! Nisi dobila ništa!
Ma ne bi me ni izvagali prošli put da nisam komentirala zašto oni ne bilježe kg a kod sviju drugih to rade. Za dobivene kg sad nemaju šta ni reć, istina.
U prvoj T sam u 5. I 8. mjesecu dobila po 3-4 kg I tada sam išla kod soc gin I kod privatnog paralelno I nitko nije komentirao, al ništa. Nekako mi se čini da na sjeveru to komentiraju a kod nas južnije baš I ne.

Hvala, Kiki... Boja nije loša, ali frendica stalno mjenja ideju Želi da kuma i djeveruše imaju istu boju haljine, a svako toliko mijenja tu boju i ne ažurira nas

Jao cure,jaa nista nemam 😢
Kad jos nam se nije bebac pokazao,jednom doktor rekao da je djecak,dr put da je mozda curica,jer kaze stvarno da ne vidi.. u cetvrtak imam pregled (i jos 4 cure sa foruma,puno nas je😁) pa se nadamo da cemo napokon znati 100%,tako da ja i dragi mozemo za vikend u jedan veci soping 😀 sad imamo samo kolica ii prenosni krevetic..😢

Ma daj? Ajde za djeveruse ako ih zeli uniformirati ali kuma bi trebala moci sama birati! 😊
Mali andeo prima narudzbe do 7.7. a onda idu na go i nema ih do 15.8 ne mozes ni narudzbu poslati...pa tko je mislio narucit preko njih nek pozuri.

Ejj i mn stvarno zanima sta se desava sa Senoritakovom ?? 🤔 nadam se da su uredu ona i bebac..
Belle,prava si zgodnica.. 😉
Aa do zadbjeg pregleda sam bila u +5kg,pa xemo vidjet koliko ce biti u cetvrtak +.. 😁

Dzenny, držim fige da otkrijete spol, ako ne, uvijek možeš kupovati unisex! Super za kilažu!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji