Kiki haljina je s Asosa (maternity wear) i mogu ti ju posudit ako hoces (s obzirom da si iz zg) 😊 Inace kosta 250kn (viskoza i elastin), uska je samo ima prosirenje za trbuh... A cipele su bile jako skupe, to su moje svadbene, sestrin poklon meni, sa Swarovski kristalima. Ja ih nosim i inace jer nisu tipicne svadbene
Mrvice drago mi je da je sve ok i imamo iduci pregled na isti dan! ☺️
Barbs daaaa tako nesto sam mislila, to bi bilo slatko! ☺️☺️ Al kod nas nije bilo velicina 50,56 pa smo uzeli broj vece a to ce mu tada biti veliko. Al uglavnom tako neki bodic bi uzeli. ☺️
Belle hvala ti, ali mislim da ce mi tada biti premala 😅 Jer cu 1.9. Biti u 35 tj, a 30.9. U 39.... dakle ogromna!
Netko je neki dan napisao da nosi curicu… NARAVNO, nisam zabiljezila u wordu i sad ne znam o kome se radi…Netko tko je u 24.tjednu bio na anomalyscanu…????
Ja..hehe
Ona je meni sad velika na trbuhu, jer je to prosirenje napravljeno zapravo za trece tromjesecje...tako da bi mi bas taman bila tamo za mjesec dva tek... ak ne nadjes drugu, javi 😘 Ovo je 36 broj... ne znam koji inace nosis
Inace, ja sve trudnicko narucujem s Asosa, imaju najljepsu robu a nije skupa... pa preporucujem svima..posiljka stigne kroz 3-4 dana a ako vam ne stoji dobro ili nije broj dobar ili nesto povrat je besplatan i novac sjeda nazad na racun.
Sanjchi i Dorja mislim da st vi stavile slike, trbuscici su preslatki.
Belle ajme prava si bomba 😊😉 Po meni savrsena trudnica, bas sam danas vidjela trudnicu slicne grade kao ti, bila je na ogtt. Stvarno mi je divno vidjeti zgodne trudnice hehe... ja sam gore ok ali dole guza, bokovi i noge su moja mana hehe.
Proslo je ogtt, sutra nalazi. Sad na odmor 😊😊
Hvala, Ana Azurirat cu status brzo
Sutra nitko nema pregled (koliko znam po popisu) a onda u cet nas ima doooostaaaa
Belle, frendica narucuje preko Asosa za sebe (ne trudnicke stvari) Samo kazu da je skupa pt??
Hvala, AnaAzurirat cu status brzo
Sutra nitko nema pregled (koliko znam po popisu) a onda u cet nas ima doooostaaaa
Belle, frendica narucuje preko Asosa za sebe (ne trudnicke stvari)Samo kazu da je skupa pt??
Postarina je tri €. Barem meni bila.
Sortiraj odgovore
Najstariji