Belle svida mi se haljina (i cipele)! Gdje si je uzela?
Mene cekaju dvije svadbe, 1.9. od frendice i 30.9. Od brata. Stalno gledam sto bi uzela al nista ne nalazim. Kad je trudnica tako fit onda mi je najljepse kad ima usku haljinu, a nisam sigurna kakva cu ja biti u 9 mj...
Barbs ma da, slazem se za robicu, samo sam pitala vise zbog obicaja. A to je znaci zbog fotke i uspomena! ☺️ Jer stalno slusam kako kupuju posebnu robicu za izlazak al nisam povezala... Neki dan mi sestricna prica kako je njoj sestra kupila za malog posebnu robu za izlazak al eto nisam tada nasla poveznicu 💁🏼😂

Kiki, ja imam pir 3.9. Necu jos kupovati haljinu
Sto se robice tice, meni dodje da mu stavim onu iz h&ma koju imamo i Violeta i ti i ja... Al ici cu jos pogledati po trgovinama ako nadjem jos nesto sto mi padne na oko

Kiki haljina je s Asosa (maternity wear) i mogu ti ju posudit ako hoces (s obzirom da si iz zg) 😊 Inace kosta 250kn (viskoza i elastin), uska je samo ima prosirenje za trbuh... A cipele su bile jako skupe, to su moje svadbene, sestrin poklon meni, sa Swarovski kristalima. Ja ih nosim i inace jer nisu tipicne svadbene

Mrvice drago mi je da je sve ok i imamo iduci pregled na isti dan! ☺️
Barbs daaaa tako nesto sam mislila, to bi bilo slatko! ☺️☺️ Al kod nas nije bilo velicina 50,56 pa smo uzeli broj vece a to ce mu tada biti veliko. Al uglavnom tako neki bodic bi uzeli. ☺️
Belle hvala ti, ali mislim da ce mi tada biti premala 😅 Jer cu 1.9. Biti u 35 tj, a 30.9. U 39.... dakle ogromna!

Netko je neki dan napisao da nosi curicu… NARAVNO, nisam zabiljezila u wordu i sad ne znam o kome se radi…Netko tko je u 24.tjednu bio na anomalyscanu…????
Ja..hehe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji