sretna nadam se samo da sad još iza tog ne pičiš na posao nego da si uzela slobodan dan!
Vidjet cu kak cu se osjecat 😄 za sad mi.je ok. Vise nema nikog pa sjedim, mogu se i lec preko svih stolica 😂 jedino sto umirem od gladi!!
Bila kod doktora, kaze da je najvjerojatnije slomljen ali sluzbenu dijagnozu mi ne mogu dat jer ne smijem slikati prst nego sam samo dobila upute: noga na povisenom i hladni oblozi. Jer ako i je slomljen nema tu pomoci, samo mirovanje jer se za mali prst ne stavlja ni gips ni nista jer je premala kost i sama zaraste za 10ak dana.
A taman imamo uredjivanje stana i odlaske u Ikeu i slicno, bas sam se tome veselila a sad moram mirovat 😩
Bila kod doktora, kaze da je najvjerojatnije slomljen ali sluzbenu dijagnozu mi ne mogu dat jer ne smijem slikati prst nego sam samo dobila upute: noga na povisenom i hladni oblozi. Jer ako i je slomljen nema tu pomoci, samo mirovanje jer se za mali prst ne stavlja ni gips ni nista jer je premala kost i sama zaraste za 10ak dana.
A taman imamo uredjivanje stana i odlaske u Ikeu i slicno, bas sam se tome veselila a sad moram mirovat 😩
Lijepo sjedni u soping kolica ikee i samo pokazuj sto da kupuju 😂
Kiki156 ja ti imam spremnu onu malu putnu torbu.. Dovoljno da ti sve stane za rodiliste.. A za radaonu uzmi neki ruksak da stavis stvari potrebne za radaonu a kasnije ti onda neka dragi donese torbu za rodiliste.. Tako meni dala patronazna savjet i sve kolegice..
Jel to ovdje na popisu za radaonu pise fotoaparat?? 😀 🤔
zašto se čudiš?![]()
nije sad da ćeš kačit to na društvene mreže,ali zašto ne ovjekovječit taj trenutak prvog kontakta majke i bebe ono kad ti ju stave na prsa….naravno da fotić ne služi da fotkaš ono prije, nit iz neke kompromitirajuće perspektive!
Doduše ja neću nosit fotića naravno jer svaki iole malo bolji mob danas ima toliko dobru kameru da nije potrebna dodatna aparatura. A i diskretnije je nego kad izvučeš DSLR npr
Ma jasno.. 😊 prvi put mi je. Pa sam se malo zacudila da je bas na popisu hahaha u biti svi mobitelom slikamo.. a dok nije bilo mobitela pa valjda je tata ili netko od obitelji donio fotoaparat a ne da zena mora misliti jos i na to.
Dorja super slikica! Kako ti pupa ide u spic..preslatko😍
Belle smrc..bas ti je to falilo sad uza eve radove. Nama jucer bio elektricar i kad je vidio koliko posla ima..ajmeeeee...glava ga zabolila😂😂 reko mi; pa imamo mi tu posla tjedan dana😋
Sad kad se radi da se napravi sve... Sretna,hahahha...u kolica...dobra ideja😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
dok nije bilo mobitela pa valjda je tata ili netko od obitelji donio fotoaparat a ne da zena mora misliti jos i na to.
možeš si mislit muževi (obično oni idu sa ženom na porod) su izgubljeniji od žena kad sve to krene....njih veća panika uhvati nego nas. Bolje da mama sve spremi! Isto sa robicom za izlazak bebe...nije da tate to NE bi mogli, ali
muško je ipak muško
Belle - baš zajeb. Nije mi palo napamet da neće moći slikati a naravno, da.....niš, lezi i odmaraj.
Eto ti nepredviđenih situacija....a odmah se sjetim Barbs i njenih koji su ju gurali da treba zadnji čas čekati, a gle da ti se ovo dogodi 3tj prije poroda i nemaš pojma oćeš uopće sve stić kupit pred porod??? Koma
žena-majka-carica:)
Super su trbuščići curke, nema više sramežljivih "je-li-nije-li" sve smo prave trudničice pravo trbušaste:)
žena-majka-carica:)
Ooooo curkeeee... Dosta ste se vi raspisale... Ja sam opet zaspala
Belle, JAAAAAKOOO mi je zaooo!!!
Eto ti nepredvidjenih situacija, kako je i Treca sreca rekla... Nasim se prijateljima desilo da se msli rodio mjesec i pol ranije, isto tako i frizerki... Sto bi bilo da nisu bili spremni?! ZNACI, UZAS!!!
Mozes dragome pokazati sto zelis, s neta, pa nek ti kupi.... Mada znam, nije isto kad si sam kupujes
Sortiraj odgovore
Najstariji