Kiki156 ja ti imam spremnu onu malu putnu torbu.. Dovoljno da ti sve stane za rodiliste.. A za radaonu uzmi neki ruksak da stavis stvari potrebne za radaonu a kasnije ti onda neka dragi donese torbu za rodiliste.. Tako meni dala patronazna savjet i sve kolegice..
Jel to ovdje na popisu za radaonu pise fotoaparat?? 😀 🤔
zašto se čudiš?
nije sad da ćeš kačit to na društvene mreže,ali zašto ne ovjekovječit taj trenutak prvog kontakta majke i bebe ono kad ti ju stave na prsa....naravno da fotić ne služi da fotkaš ono prije, nit iz neke kompromitirajuće perspektive!
Doduše ja neću nosit fotića naravno jer svaki iole malo bolji mob danas ima toliko dobru kameru da nije potrebna dodatna aparatura. A i diskretnije je nego kad izvučeš DSLR npr

žena-majka-carica:)
Pozdrav žene, sve ste zgodne!!Ivana, meni je bila preko ušća sprijeda, a poslije se pomakla na vrh maternice straga. Kako beba raste, tako se ona pomiče u većini slučajeva. Kao što ti je doktor rekao, čekat će još do 28. tjedna, prerano je za dijagnozu…
sretna i violeta, držim fige da što lakše izdržite ogtt! Ja sam urin nosila od doma u sterilnoj posudici, ne znam zašto moraš trpiti da daš tamo u laboratoriju. Vodu nisam sjela piti.
Mrvica sretno na pregledu!
Kiki, ja ću nositi onu savitljivu sportsku torbu kao za trening. Nemoj nositi ništa preveliko jer su uvijek gužve u sobama i navodno sestre lude kad vide da netko donese hrpu stvari
Nosiš samo za rodilište, a posebno spakiraj za bebu za izlazak pa ti to dragi donese na dan kad izlazite…
kad smo vec kod toga, jucer sam htjela pitat pa sam zaboravila....jel trebamo pakirat sto od robice za bebu? neznam u cemu budu bebe dok smo tamo ta tri dana?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretica, mogu i ja od.doma nosit, ali doma imam i malog kojeg treba spremat za vrtic i sebe moram spremit kud da jos mislim na urin i pazim da ga odvezem unutar sat vremena..

Pa da, ja ne nosim fotic nego s mobom slikam i snimam. S malim sam svako malo u bolnici slikala ga i snimala ga 😃

sretna nadam se samo da sad još iza tog ne pičiš na posao nego da si uzela slobodan dan!

žena-majka-carica:)
sretna nadam se samo da sad još iza tog ne pičiš na posao nego da si uzela slobodan dan!
Vidjet cu kak cu se osjecat 😄 za sad mi.je ok. Vise nema nikog pa sjedim, mogu se i lec preko svih stolica 😂 jedino sto umirem od gladi!!

Bila kod doktora, kaze da je najvjerojatnije slomljen ali sluzbenu dijagnozu mi ne mogu dat jer ne smijem slikati prst nego sam samo dobila upute: noga na povisenom i hladni oblozi. Jer ako i je slomljen nema tu pomoci, samo mirovanje jer se za mali prst ne stavlja ni gips ni nista jer je premala kost i sama zaraste za 10ak dana.
A taman imamo uredjivanje stana i odlaske u Ikeu i slicno, bas sam se tome veselila a sad moram mirovat 😩

Bila kod doktora, kaze da je najvjerojatnije slomljen ali sluzbenu dijagnozu mi ne mogu dat jer ne smijem slikati prst nego sam samo dobila upute: noga na povisenom i hladni oblozi. Jer ako i je slomljen nema tu pomoci, samo mirovanje jer se za mali prst ne stavlja ni gips ni nista jer je premala kost i sama zaraste za 10ak dana.
A taman imamo uredjivanje stana i odlaske u Ikeu i slicno, bas sam se tome veselila a sad moram mirovat 😩
Lijepo sjedni u soping kolica ikee i samo pokazuj sto da kupuju 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji