mouse to mi izgleda zbilja povoljno....a da ne kažem ako ne mislite 20kom uzet iz maliandjeo nego 10 (a npr 10 već dobile od nekog polovne) da se možete "udružit" vi iz ZG i zajedno naručit pa raspodijelit narudžbu....prođete povoljnije a ne morate kupit full narudžbu....i usput se nadjete na kavici:)
žena-majka-carica:)
Treca sreca, zato i pitam za količinu Ah dobro, ja sam već htjela sama kupiti oko 5-6-7 komada
Jedan sam kupila, pa sam mislila sestri reći da ako ne zna što bi mi kupila da mi kupi ručnik.... i kumi isto
Uglavnom, NEK SE NAĐE!
Potpisujem što se tiče muža i kupovine... On ne bira cijenu... tj. što se njega tiče, ono najskuplje je najbolje... a što se bebice tiče, on ne shvaća - JOŠ - da brzo preraste
Ja nema šanse da bih pustila muža da bira……kupio bi najskuplje, i sigurno ne najljepše! A mene to živcira.
Naručila bih preko njuškala ili mojekrpice, ili imala spremnu fotku iz c&a ili sličnog dućana - da muža samo pošaljem po to.
Hahaha To je to. 😄
Draze mi da sam kupila pa da smo samo i 2 put obukli nego da jedno popodne ludim zbog tog shoppinga.
Ja nekako racunam da kako je micica bila manja beba da nece ni ovaj misko bit nesto bitno veci. Znam da nije pravilo al eto.
U pon imam pregled, bit se 22+4 pa cemo vidit.
Cure kolike su bile vase bebe sa 22+ tjedna?
Koliko se sican micica je tada imala 800 i nesto grama.
Muz i ja o svemu odlucujemo skupa, nit on nit ja ne zelimo placati stvari puno a nit hrpu stvari imati. A vec je ufuran u kupnju odjece tako da moze on to i bez mene ako bebac bude trebao manju velicinu. Nekako samo ja mislim da nece bit dovoljno svega tj.prva beba nam je pa me strah sta ak mi bas to treba i te spike 😂😂 Ali to je cisto zenska mana kod mene, uvijek kupim nesto od robe eto nek se nade, u ormaru imam stvari koje nikad nisam ni nosila.
Sad jedva cekam da idemo vidjeti kolica i krevetic.
Cure danas sam bila na anomaly scanu kod dr kosa..malo me spotao sto nisam prije isla (sad sam u 24.tt),ali sve je u redu hvala bogu❤i da,definitivno nam dolazi cura,Mila❤❤❤
Sad konacno mogu u shoping,jedva cekam🙂🙂🙂
Cure danas sam bila na anomaly scanu kod dr kosa..malo me spotao sto nisam prije isla (sad sam u 24.tt),ali sve je u redu hvala bogu❤i da,definitivno nam dolazi cura,Mila❤❤❤
Sad konacno mogu u shoping,jedva cekam🙂🙂🙂
Najbitnije da je sve u redu 😊😊 Uzivaj u kupnji 😊😊😊
Tetre- znači zaključak je da mi nije previše 20 komada? Mogla bi onda uzeti 10 bijelih i 10 šarenih...
Ručnici- uzela sam 2 s kapuljačom, ni to mi nije dosta?
Nekako računam da bi to gosti mogli kupovati pa mi je žao kupiti previše...
Ana, čestitke na curki!! I naravno drago mi je da je sve kako treba, sad uživaj u shoppingu
Naša beba je od prvog dana malo manja tako da ne vjerujem da će ići iznad prosjeka. Uzela sam par komada veličine 50 u lidlu, a i za to ste rekle da imaju veće kalupe pa ćemo podfrknuti ako bude trebalo, ali vjerujem da će se kod nas broj 50 koristiti. Uostalom na lidlovoj robici piše 50/56 pa pretpostavljam da je veći kalup i da će nam to biti taman za prvih mjesec-dva...
Više stvari sam uzela 62/68 jer znam da će to malo duže nositi.
Ja sam neki dan vidjela ženu s malim djetetom kako hoda po dućanu za bebe koji je ogroman (bubamara) i kupuje dok beba plače ekstra jako. Iskreno, radije ću kupiti sve sada (makar i stajalo) nego kasnije hodati po dućanima kad se beba rodi jer si nisam nešto uzela...
Čak razmišljam da krenem sad kupovati na miru za onaj period od pola godine nadalje dok su sniženja. Al nemam trenutno gdje s tom robicom. Kupila sam samo ove početne brojeve, a i mislim da ću pričekati da vidim što ćemo još dobiti...
Hvala vam🙂istina,najbitnije da je beba zdrava❤mi jos nismo bas nista kupili,sad kad pocnemo tesko cemo stati😁
Mene prst sve vise boli, ne samo kad hodam nego i kad mirujem... sutra cu ujutro otic doktoru da pogleda al mislim 99% da je prijelom... boli jako pa ne znam koju tabletu smijem popit?
Sortiraj odgovore
Najstariji