Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 22:19

Mamuka

U pon imam pregled, bit se 22+4 pa cemo vidit.
    Cure kolike su bile vase bebe sa 22+ tjedna?
    Koliko se sican micica je tada imala 800 i nesto grama.

Kako se uspiješ sjećati takvih detalja?
    Ja nemam pojma koliko je kg i cm imao s koliko....ali ima sve zapisano u tekicama tipa ona šta se dobije u dm-a u babybonus programu, "Moja prva godina" (ne znam jel se još uvijek ta dobije) - tu sam sve bilježila.....a u trudnoći u knjižici od UZVa mi piše......napamet - nema šanse!

Inače malo mi čudno da ti je tolika (velika) bila s 22tj T a kažeš da se rodila omanja?

Moj Toma je s 20 tjedana npr bio procijenjen na 450 grama (prosjek 33) a sa 25 tj T na ~1kilogram (prosjek je 780gr)
    Izmedju tog nismo imali UZV ....a za prvog nemam mjere jer su stalno mjerili i pregledavali glavicu pošto je bilo nekih problema, pa nikog nije bilo briga za stomak/nogice/masu

Ana - čestitke na curki, naša imenjakinja uživajte u shoppingiranju, zbilja je gušt za curke kupovat (bar meni) ...milina!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    03. Srpanj 2017. 22:25

Belle, baš mi je žao :( ne znam ti za tablete jer ja inače ne pijem nikad niš za bolove...
    Jel ti pomodrio ili?
    Mi smo popili večeras prvu turu terapije glistica, sad me ujutro čeka dezinfekcija kompletne posteljine i svega, "srećom" je stariji na izletu još tjedan dana pa ću ih odrađivat jednog po jednog (dr je dala 2 kutije, da obojica popiju kuru) veseloo
    idem sad odmorit, laku noć svima!

žena-majka-carica:)

Belle84
    03. Srpanj 2017. 22:34

Da, poplavio je jedan dio i malo oteknuo al bol je najgora. Zato mislim da je prijelom (inace me ne bi tak bolilo). Smijem Lupocet, jel tak?

Dorja91
    03. Srpanj 2017. 22:41

Suncokretica

Nekako mi se 20 tetri čini puno??
    Imam osjećaj da pola toga neću iskoristiti…
    Ako bi uzela 6 malih tetra krpica, možda bi mi tih 10 pelena bilo dovoljno?

Imam ih 15.

• M@lena
    03. Srpanj 2017. 22:56

sretna

Ja sam s malim imala 20 tetra pelena, bijelih. I vjerijte mi, nista to nije previse. Kolko puta u danu ih zabljuckaju pa jednu koristis na premtalici, drugu stavis kao podlogu u kolica..na dan ih par zmazes. Da ih imam vise opet ne bi bilo dosta 😂 plus uz to sam imala valjda 20 gazica za brisanje usta i slicno.

Sad jos planiram kupit samo par ovih sarenih jer su mi lijepe 😊

Slazem se za tetrice! Njih nikad previse, jos ako se dijete nauci zaspati s njom, pa tu i tam pokida koju... moja preporuka 20 minimalno. Moja sestra sad s njima brise prasinu (djeca su joj velika) 😊. Ne mozes ih ne iskoristit.

• M@lena
    03. Srpanj 2017. 22:57

Belle84

Da, poplavio je jedan dio i malo oteknuo al bol je najgora. Zato mislim da je prijelom (inace me ne bi tak bolilo). Smijem Lupocet, jel tak?

Belle, ovo si ti na slici? Prezgodna si trudnica! Jako lijepo izgledas! 😊

• M@lena
    03. Srpanj 2017. 22:59

treca_sreca

Belle, baš mi je žao :( ne znam ti za tablete jer ja inače ne pijem nikad niš za bolove…
    Jel ti pomodrio ili?
    Mi smo popili večeras prvu turu terapije glistica, sad me ujutro čeka dezinfekcija kompletne posteljine i svega, "srećom" je stariji na izletu još tjedan dana pa ću ih odrađivat jednog po jednog (dr je dala 2 kutije, da obojica popiju kuru) veseloo
    idem sad odmorit, laku noć svima!

Iskreno se nadam da cete se toga rijesiti uskoro. Bas nezgodno. Bude to sve ok. 

• Mamuka
    03. Srpanj 2017. 23:01

treca_sreca

Mamuka

U pon imam pregled, bit se 22+4 pa cemo vidit.
    Cure kolike su bile vase bebe sa 22+ tjedna?
    Koliko se sican micica je tada imala 800 i nesto grama.

Kako se uspiješ sjećati takvih detalja?
    Ja nemam pojma koliko je kg i cm imao s koliko….ali ima sve zapisano u tekicama tipa ona šta se dobije u dm-a u babybonus programu, "Moja prva godina" (ne znam jel se još uvijek ta dobije) - tu sam sve bilježila…..a u trudnoći u knjižici od UZVa mi piše……napamet - nema šanse!

Inače malo mi čudno da ti je tolika (velika) bila s 22tj T a kažeš da se rodila omanja?

Moj Toma je s 20 tjedana npr bio procijenjen na 450 grama (prosjek 33) a sa 25 tj T na ~1kilogram (prosjek je 780gr)
    Izmedju tog nismo imali UZV ….a za prvog nemam mjere jer su stalno mjerili i pregledavali glavicu pošto je bilo nekih problema, pa nikog nije bilo briga za stomak/nogice/masu

Ana - čestitke na curki, naša imenjakinja uživajte u shoppingiranju, zbilja je gušt za curke kupovat (bar meni) …milina!

Ma mozda je bila i oko 600 ( 680 ili 860). I bila je tada veca dosta od prosjeka. Sican se da sam izmedju tog i prethodnog pregleda tj u misec dana dobila 3 kg. Al eto to je bio nagli skok koji se kasnije topio i na kraju stala na 3160. 
    Sican se jer smo tada isli na anomaly scan na 4D i valjda kad je prva beba puno toga upantis. A i nije bas tako davno, samo malo vise od 2 god su prosle. Inace tako upantim neke sitnice, al zato velike stvari uredno zaboravljam 😂😂
     Kad budu toliki ko tvoji bit ce dobro ako u svako doba budem znala kako se zoven.... 😝
    Ti si na vrime pocela. 😉  Sritno s glisticama!
    Belle ako bas moras popij lupocet, ali racunaj da ti ni od njeg za te stvari nece bit prevelike pomoci. Stavljaj hladne obloge i pazi nogu. Sritno!
    Ana cestitke na curi!  

kleaiva
    03. Srpanj 2017. 23:23

Curke bas se se raspisale danas...sad precitah 20tak str. 😂 Jedva sam polovila sve.
    Ugl. malca sam ipak danas odvezla na srebrnjak...nateglila ga se her je bio klonuo zbog manjka kisika. Srecom nakon injekcije solumedrola odmah mu je bilo bolje pa su nas uzeli za dnevnu bolnicu jos koji dan. Svaki dan od 9 , al super je to...glavno da mi ga ne ostave tamo prekk noci. Eno ga dpava od pol 9 ko bebica sto bi znacilo da je puuuno bolje!
    Treca sreca test iz krvi za gluste ne mora pokazati da ih stvarno imas, samo mogucnost da se razviju pa nije pouzdan 100% nama na srebrnjaku daju preventivno taj vermox a pedica uvijek salje na analizu selotejpa s guze😂
    Tetra pelene su mi za curku trebale ful jer je u mlazu povracala i duuugo bljucala tako da smo ih na dan i po 5 zmazali, malac ih sad ksti zasmaženje al kupiti cu isto sad nove s 
    dezenima jer se dio starih pohabao od pranja i suailice😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

loira
    04. Srpanj 2017. 01:00

treca_sreca

Loira za torbu - da ima sta vise pretinaca, odvojen za bocicu ili dvije, jer tu idu i staklenke.i sl kad hrene dohrana jelte…da stoje uspravno da se ne prolije…..i da je neki ok materijal koji ces moc oprat. Plus nacin kacenja gledaj da je zgodan…za obje vrste rucki (dvorucka i ona kao jedna)

hvala ti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.