Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 15:25

e pa o tom sam govorila. Ali ti si mjesec dana kraće trudna od mene, čekaj da ojača još pa ćeš vidjet onda.
    Samo, kad vidiš što se sve može dogodit, neka nama tih naših "slatkih muka"....ne valja kukat, da nas bog ne pokara

žena-majka-carica:)

• M@lena
    30. Lipanj 2017. 15:31

Senoritakova

Evo da se i ja javim sa ne tako divnim vijestima. Jucer na pregledu doktorica kaze kroz šav proviruje vodenjak, ali nije napet i hitno za bolnicu(u Zadru), izmerila i bebu i ima oko 900g.. odmah mi stavili jastuk ispod guze da vodenjak i dalje neizlazi..
    htjeli me u split voziti, ali sam trazila da me za zg u Petrovu voze jer je bolja skrb za prerano rođene bebe…
    jutros me hitna iz zd prevezla u Petrovu, odmah u radaonu na pregled i vodenjak se povukao, ne viri vise… plodne vode dovoljno..
    prebacili me na patologiju trudnoce i mirovanje i dalje. Iako me nista ne boli primam Partusisten protiv trudova i danas primila inekciju da se bebi razviju pluca…
    šok samo takav, danas sam tek dosla k sebi..sad nam samo Bog može pomoći i čuvati moju bebicu..

Joooj jooj stres stres! Samo polako. U Petrovoj su doktori koji imaju zaista iskustva sa svime i pomoci ce ti. I nek vam je Bog na pomoci!
    Zene radjaju i sa 25 tj zdrave bebe! Bit ce sve ok. Drzi se!

• M@lena
    30. Lipanj 2017. 15:37

Cure, moj L i ja na godisnjem! Skinula sam mu pelene danas i bilo je svega i posvuda! Ono tipa sjedi na tuti pola sata, ustane se i popiski se po parketu. 😅
    Nadam se da ce to usvojiti brzo. Sad nam pada kisa a on spava vec 3 ipo sata. Nisam stigla nista procitati osim zadnje stranice. Budem i javim se opet veceras. 😚😚

I_me
    30. Lipanj 2017. 15:43

Ja sam sad zvala gin. Poslije 5 idem na pregled. 🙁 vec sam pisala sa me pocelo peckat dolje i svrbit pa sam al bio je neki drugi doktor pa me nisu pregledali nit nist. Ne znam dal se to ikome dogodilo..al dolje mi je onak oteceno.. ne velike usne nego male. Pogotovo desna.. sorry na detaljima al me sad to bas muci. 🙁

Kiki156
    30. Lipanj 2017. 15:45

Senoritakova drzi se, u dobrim si rukama sada i bit ce sve dobro, mozda i bolje da si pod stalnim njihovim nadzorom i dobro da ces primiti sve sto trebas za bebu. 
    🙏🏻🙏🏻
    I me mozes se sexat sto se utrica tice, samo je malo bljakavo jer ti to bude kao vaginaleta pa ono... i neka koristi kondom da ne bi doslo do kakve zaraze, tako je nama rekla. Ali ako imas bolove sex bi trebala izbjegavati, a stavila te na utrice zbog toga pa ja ne bi na tvom mjestu.. 
    Dena super za selidbu, dobra odluka! 

Kiki156
    30. Lipanj 2017. 15:53

I me mozda je neka gljivica ili nesto, nadam se da je bezazleno. U svakom slucaju sad je sve pitaj oko utrica i sexa 😊
    Sretno, javi nam se! 
    Mene opet bolucka u dobjem dijelu trbuha. Sad sam imala nekog posla pa sam duze sjedila i osjecam pritisak. Da su neki preuranjeni trudovi znala bi??? 

Kiki156
    30. Lipanj 2017. 15:54

Evo cim sam se ispruzila stalo je...

Giovi
    30. Lipanj 2017. 16:00

Evo nassssssss...
    Imam 25 stranica zaostatka pa tipkam kasnije kad ulovim ssve...pusaaaa svimaaaa...

• Mamuka
    30. Lipanj 2017. 16:03

Dena super za selidbu! Sritno I uživajte. Sigurna san da će sve bit dobro. 
    Senoritakova drži se, bit će sve dobro. Sad si pod nadzorom I mislim da ne možeš bolje od toga. Pokušaj se malo smirit jer tako ćeš si najbolje pomoć. Znam da je to lako reć a teško I napravit, ali pokušaj. Čuvaj sebe I bebača.
    treca_sreća predivno je. Vidiš kako cure imaju puno bolje stavri od dečkiju.
     Srića pa iman micicu da se ispucan za sve ove divotice šarene.

barbs
    30. Lipanj 2017. 16:26

Senoritakova, drzim fige da sve dobro dodje!!!
    Dena, drago mi je da ste nasli kompromis.
    Treca sreca, fiiiinooo si se ti nakupovala!!
    I me, preko koga di narucila one pelene za siroko povijanje???? Linkic, ime??  Hvala
    Giovi, preslatkooo!!!
    Cure, ja sam jos u Rijeci... Procitam ostale zaostatke kad se vratimo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.