86 god.cernobilska generacija 😂😂 ajme umiremm hahah jer i moj muz je to godiste.
Mi smo 2010 se zarucili, a 2012 svatovi na danasnji datum hehe 😊😊 Tako da veceras idemo na veceru a on poslije ide svirat u kafic kod nas u gradu, a ja s frendicam idemo slusat ih 😊😊 Opet izlazak weee 😊
Siroko povijanje, kod nas neko da a neko ne. Tako da necu jos nista uzimati dok mi se ne kaze. Sutra mi dolazi seka pa cemo robicu od njenih cura sortirati, i uzet cu sta mi odgovara, ipak cu uzeti, a pisala sam da necu, radi mog sogora koji komentira glupo, ali eto zao mi je reci seki da necu nista a i neka se nade. Vidit cemo sta ce biti. Muz je protiv jer je roba od cura pa zeza kako ce mu sin bit u zenskoj odjeci haha...kao da cu uzimat roza boju i suknje 😂😂 iako mlada necakinja ga zeza da ce svom braticu oblacit suknje dok moj muz ne gleda zato sto ona je htjela sestricnu. 😂😂
Dogovoreno je sve. Idemo zajedno. Tj selimo se, posebno kad sam cula da mozda ostanemo i duze od sest mjeseci, a klinika ima rodilište kao hotel s pet zvjezdica. Roditelji uskacu sa seljenjem, prijevozom, i novcem za prvu ruku ako je potrebno. Odmah su rekli da svoja godišnja koriste po potrebi za nas a ako i treba uzeti Ce svi bolovanje i preraspodjeliti se po nasim potrebama. Najbolji je bio moj tata koji je pitao moze li i on s nama. Njegovi kad su to culi samo su rekli da ako nam dodiju, ne mozemo ih se tek tako rijesiti. Poslate su nam slike stana, i stala sam PAF! Odusevljeni oboje.
Super Dorja. Najbolja moguca odluka. Bit cete skupa i to je najbitnije! 😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
ovo sam kupila , jos nije stiglo na eBay. Gacice oko 2$ a 12 pelena isto toliko. Za siroko pobijanje.
Dorja SUPER!!!
VIoleta, slabo m iradi mozak...jel to onda danas vam okrugla poludesetljetka? (Čestitam! i nek je još puno ih, u ljubavi i poštivanju )
Povijanje - vidit ćemo šta sad kažu po novom, njih obojicu jesam jer je takav bio đir u naših pedijatara...
žena-majka-carica:)
te pelene sa slike mi izgledaju kao platnene (coveri) što li....ja sam za povijanje imala za svoje momke (i sad opet kupila polovno na mojekrpice portalu) onakve model kao što je I_me uzela, na čičak .....materijal kao frotir (100% pamuk) a ne takav plastificirani
žena-majka-carica:)
Gledala sam po nasim ducanima i cijena je oko 50 kn i nisu pamucne, pa si kontam, da sam sve ovo platila koliko jedne kod nas a umetci su 100% pamuk. Vidjeti cemo jer ipak ne ide direktno na kozu.
Sortiraj odgovore
Najstariji