E i ja kad se sjetim da ce tu u kuci za 3,5 mj bit beba...odma panika..a toliko posla ima😯😖😵

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Gdje ste ono rekle da ima povoljnih plahti za dječji krevetić? Sad malo šrvljam na netu. Morat ću ovih dana u Kik kupiti neke stvarčice

Violeta sretna godišnjica sa zaostatkom :)
Dorja, samo hrabro, tako nekako sam i priželjkivala da ce te odlučiti ❤️ I svakako puno sreće vam želim!
Senoritakova, drži se, svi smo uz tebe, nemoj paničariti, imati grč u želudcu, uznervozirati tijelo, mada znam koliko je to sada teško. Pametna odluka za Zagreb, bit ce to dobro, izdržat ce te, samo imaj mir u glavi i odmaraj 😘😘😘
Ajme curke sto se tiče robice, moram priznati da i ja zalutam na odjel za curice 😂 Zašto one imaju toliko izboraaaaaa, znaci u svakoj trgovini je omjer 70:30 za cure!

Evo mene i na pola puta, po mome 😂
Po doktorovom sam 21, ali tko ga šljivi 😂
Ono sto me brine je to da ja bas ne raspoznajem bebine udarce i nisam sigurna da li ih osjetim.... i sve me strah da onaj stres od manijaka neki dan nije povrijedio moju bebu 😕
Nisam vam ni rekla da je opet došao u zgradu. Napao ženu sa četvrtog Kata u pol bijela dana... sada je navodno u Popovači i nece skoro izaći.
Ja i dalje vodim MM samnom piškiti u pol noći jer me strah.

AJMEEEE, MC MOUSE!!!! Uuuuužaaaaaaaaas!!!
Ne znam što bih ti rekla.... Baš strašnooo!!!
Osjetit ćeš razliku kad te bebica klepne... Booomeeee se osjeti!

Ajme Mause😥 pa da se usudio vratit? Strasno

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji