Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Lipanj 2017. 20:21

I me, drago mi je da su samo gljivice u pitanju! Eto, očito će i on meni to reći u četvrtak... 
    Nego, preko koga si naručila one pelene za široko povijanje na fejsu?  
    Lijepo se provedi večeras!! 
    Ja ću se sada baciti na krevet i odmarat! 

I_me
    30. Lipanj 2017. 20:21
    A ovo su moji prdonje 😍
    A ovo su moji prdonje 😍

barbs
    30. Lipanj 2017. 20:22

I me, slatkeeeee su ti prdonjeeeee!!! 

I_me
    30. Lipanj 2017. 20:23

barbs

I me, drago mi je da su samo gljivice u pitanju! Eto, očito će i on meni to reći u četvrtak…
    Nego, preko koga si naručila one pelene za široko povijanje na fejsu?
    Lijepo se provedi večeras!!
    Ja ću se sada baciti na krevet i odmarat!

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 20:24

I_me jel ti radila neki bris, pod mikroskop, ili je onak naoko odmah rekla da su gljivice?
    pitam jer mene brine, pošto mi je iscijedak laaagano lately promijenio teksturu a gin nije gledao pod mikroskop nego samo "zagrebao" i odoka rekao da je - OK
    a glupo mi vuć gljivice, jer bar to nije bed liječit.....
    Barbs - falin te bože, jesam ja to dobro skužila, da je gospon tatek napokon skužio da je krajnje vrijeme za počet kupovat? JEEEEEEIJ
    i slatka si na avatar slici, baš ti lijepo pristaje bit gospođa i trudnica
    Za kišu - zavidim!!!! ne bi li kod nas malo pala i saprala ovaj užareni beton...

žena-majka-carica:)

barbs
    30. Lipanj 2017. 20:28

Hvala, I me! 
    Treca sreca, hvala na komplimentu!  Tata je JUČER shvatio da imamo još cca 12 tjedana do termina!  Al nisam pretjerano zadovoljna sa onime što nude u ZTCu u Rijeci tako da jedva čekam da idemo ovdje u KIK, C&A i čekam Lidlovu robicu. 
    Moramo ići vidjeti i u Magic babyu kako se kreću cijene opreme za bebice, ali ćemo naravno pogledati na netu ako naiđemo na neku akciju. Mislila sam da ćemo i u centru naći Beba centar, ali ništa od toga... Baš sam žalosna. Moram vidjeti sa frendicom što je s onim krevetićem kojeg mi je njena mama mislila pokloniti, ali moguće da to proslijedim noni (svojoj mami) tako da moguće da kupimo novi.  
    JAAAAO, sad kad samo pomislim što sve JOŠ moramo kupiiiiiiiiiiiiitttttttt!!!! 

barbs
    30. Lipanj 2017. 20:29

Treca sreca, zar kod vas nema kiše na vidiku?!
    Ja sam jučer JEDVA zaspala od sparine. Dragi spavao k'o TOP i to još pokriven do vrata plahtom. Ja disala na škrge. I non stop se dizala da idem piškiti i non stop sam pila jer sam naravno bila dehidrirana. Aaaajmeeeee 

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 20:30

Dena1009

kolko se zalis na godine, stekla sam dojam da ces na godinu u penziju 😉😅

Mene ovoh dana muci kiselina, bas moram pazit sto i koliko pojedem, sva sreca da se dosad nisam suzdrzavala pa imam jos neke zalihe 😉 Nego, sad ozbiljno, jel imate neki savjet u vezi kiseline?

pa nisam toliko stara, ali nisam ni mladica više....kao u prvoj i drugoj T

za kiselinu - ja sam dobila upute od gastro pred 2god da obvezno spavam na uzvišenom (2 jastuka) pa sad ako te ne bude bolio vrat, to je jedna od uputa. Inače znaš da određena hrana je nepovoljna za kiselinu, npr pržena, preslatka itd jer izaziva pojačano lučenje kiseline. Itso tako ne smiješ jest tonu voća a da to ne "poklopiš" s nečim suhim za neutralizirat (nor krekeri ili štajaznam)

I_me
    30. Lipanj 2017. 20:31

treca_sreca

I_me jel ti radila neki bris, pod mikroskop, ili je onak naoko odmah rekla da su gljivice?
    pitam jer mene brine, pošto mi je iscijedak laaagano lately promijenio teksturu a gin nije gledao pod mikroskop nego samo "zagrebao" i odoka rekao da je - OK
    a glupo mi vuć gljivice, jer bar to nije bed liječit…..
    Barbs - falin te bože, jesam ja to dobro skužila, da je gospon tatek napokon skužio da je krajnje vrijeme za počet kupovat? JEEEEEEIJ
    i slatka si na avatar slici, baš ti lijepo pristaje bit gospođa i trudnica
    Za kišu - zavidim!!!! ne bi li kod nas malo pala i saprala ovaj užareni beton…

Briseve mi je radila prije par tjedana. Sad je odoka vidjela. 😑 procackala je sve i pregledala usme za koje sam joj rekla da su otekle i odmah je rekla da su to gljivice. 
    Da, barbs.. tata je kupio??? Neka je, supeeeer. Jesi to napokon dobila dozvolu za kupnju 😁. 
    Treca u istri kisa i prolomi oblaka zadnjih par dana.. bas je zafriskilo..

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 20:32

u nas kiša ni na vidiku....dana tek počelo malo pušikat (ne puhat, nego tek ono da nije da ne miče list) ali jedva se diše još uvik. Baš bi dobro došlo malo da nas skvasi....zadnjih x noći ne spavam dobro baš od te sparine. Stavila sam termometar u sobu i veli 28c u zoru, uz otovren prozor.
    Najradije bih nafrljila klimu i spavala s njom ali muž žuga jer se on i djeca prehlade tako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.