Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    30. Lipanj 2017. 11:36

Suncokretice deblja je.. i za 50 kn, snizeno sa 90kn. Bilo je robe na par polica koje su bile snizene, pa sam to pohodila 😁 

30. Lipanj 2017. 11:45

Mamuka, Treca sreca, isto ste godiste kao moj dragi😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    30. Lipanj 2017. 12:21

86. - Černobil generacija! Ipak se posljedice vide
    Ma dok je osmijeh na licu i dok mi imamo svoje bolje polovice I bebače (one malo veće i ove tek koje dolaze) sve je dobro.

30. Lipanj 2017. 12:34

Hahahhahaha...cernobil generacija😂😂😂😂
    E upravo tako, dok smo sa svojima bliznjima sve je u redu😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    30. Lipanj 2017. 12:38
    Stigle pelenice za siroko povijanje ☺. Narucila od jedne cure preko fejsa.
    Stigle pelenice za siroko povijanje ☺. Narucila od jedne cure preko fejsa.

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 12:51

super....to su one "moderne" (šta ih ja "stara generacija" tako zovem) s ugrađenim tvrdim umetkom ili mi se čini samo?
    Ja sam imala takve bijele i pastel žute i pastel zelene jednobojne kad su moji bili bebači, ali bez tvrdog unutra (pa se trebala stavit jedna klaski obična tetra pelena između pampersice i ove jelte, da bude kruto...)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 12:52

a ovo za černobil....baš ste lude. Ali možete zamislit brigu naših majki u ta doba. Bože sačuvaj, strašno nešto ne ponovilo se

žena-majka-carica:)

I_me
    30. Lipanj 2017. 12:57

treca_sreca

super….to su one "moderne" (šta ih ja "stara generacija" tako zovem) s ugrađenim tvrdim umetkom ili mi se čini samo?
    Ja sam imala takve bijele i pastel žute i pastel zelene jednobojne kad su moji bili bebači, ali bez tvrdog unutra (pa se trebala stavit jedna klaski obična tetra pelena između pampersice i ove jelte, da bude kruto…)

Imaju podstavu iznutra pa nije bas tvrdo. To kad beba dodje cu morat vidjet kako ce biti.. al mislim da cu morat tako, jednu tetru izmedju.

Suncokretica
    30. Lipanj 2017. 13:01

I me, baš dobro izgledaju, čine mi se kvalitetne.
    A sad ja imam jedno glupo pitanje: jesu li potrebne te pelene za široko povijanje?? 
    Ne kužim se u to, ako koristimo one jednokratne tipa pampers, jel ovo isto treba uzeti i koja je razlika?
    I žene sa iskustvom, koje pelene preporučujete? Čula sam da su dm-ove među boljima i povoljnijima...

Kiki156
    30. Lipanj 2017. 13:03

I me super si se opremila! 😊
    Secer mi je dobar, cak i malo nizi pa je rekla da slobodno papam slatko! 😃 Nije mi jos poslala vrijednosti, samo smo se cule telefonom pa mi je tako rekla! Jupiii 🎉
    Moram samo sad ostat sabrana da ne bi bilo kasnije 🐷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.