Vidim, sve imamo nekih problema sa iscjetkom.
Treca sreca, i meni se bome mijenja, ali ja sam paničarka, pa mi je malo falilo da dragome kažem da me na hitnu vozi I bome nisi staraaaaaa! Isto godište k'o i moj dragi!
I me, očito jesam!!! WUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Došao nam je danas poklon za malog od kumova.
Ovo smo kupili: https://www.ekupi.hr/Iplay-pop-up-sator-sa-100-loptica-1093200.aspx
meni to nezgodno jer zauzima puno mjesta (a kojeg nažalost nemamo na bacanje) ali djeca obožavaju te loptice...moji dečki dok su bili manji u igraoni u City-a uvik bi se uvalili u to, neiscrpan izvor zabave - mada mi nije jasno u čem je tooolika fora
žena-majka-carica:)
Ne znam kako vi ali ja mrzim ljeto, posebno sada. Meni bas pase ova kisa. Prosle godine je bila druga prica, ipak 😋
Barbs bome vas ceka posten shopping. Drago mi je da je i poceo. 😁
Sanjchi super povrce. Srica moja mama na selu posadi i stalno nam salje. A kad smo mi na selu svekrva isto posadi pa bude i tamo povrca. Samo to nikad ne uzimam za ponit u St. Mama mi posalje svega. Ja volim vrtove i cvijece ali nazalost nikad dovoljno vrimena za to.
Grozno je sparno i sva se lipin i oticen ko baba. Nista mi se ne da jer cim nesto radim umiren od vrucine.
Sto se tice kiseline probaj tablete rennie ili tako nesto slicno. Ja sam to rjesavala tako da bi svako malo pojela koji stapic ili badema par. Nije da nestane al malo ipak smiri. 2 i 3 misec me to ubijalo. Fuj!
A sto se tice gljivica... Nisam nikad imala. Jednom dobila vaginalete na pregledu kao preventivno jer sam imala iscjedak al ja to uvik iman. Kad je dosa papa sve bilo u redu tako da sam i tada bzvz to koristila. Al dobro, sad kazem da necu dok ne dodju rezultati nists uzimati. I uvik sve dobro bude.
Mama mi poslala punjene paprike i japrak i jos neko meso i to sad triban rasporedit i spremit u zamrzivac. Svo sudje od rucka tj vecere ,jer je muz dosa tek malo prije 8 s posla, stoji u sudoperu. Igracke razbacane priko cilog dnevnog boravka koji i nije tako mali. Ne znan odakle da pocnem a nista mi se ne da. Bas neman ni volje ni snage.
ajme koji pejsaž I_me....čista priroda! Mogu zamislit kako je čist zrak tamo....meni dodje da odem živit na selo kad vidim takve prizore.
ja sad išla pobrojat koliko jednodijelnih pidzamica imam, mini inventura
evo hrpice do broja 68, nisam brojala one 74 i 80:
:
mislim da bude bilo dosta zasad
muči me jedino što za prvih 2-3tjedna, hoće li biti vruće (pogotovo ako rodim prije termina, recimo početkom rujna, a otegne se ljeto) jer nisam kupovala kratki rukav (samo bodije sam uzela broj 56 i 62 par komada kratkih, nek se nadje) a sad se nećkam...ali mislim da ću za to ipak pričekat "zadnji čas"
žena-majka-carica:)
I me preporucila bih ti maticni sok brusnice. Ja sam na pocetku imala problema sa gljivicama i nakon vaginaleta je bilo bolje i opet se vratile. Pocela sam piti taj sok, svako jutro jednu casu i od tada se nisu vratile(kuc-kuc), cak ga sad 2 tj i nisam pila. I nakon tusiranja se uvijek dole namazem sa kremom koju mi je doktorica dala u kombinaciji sa vaginaletama.
url=https://lilypie.com]
ajme koji pejsaž I_me….čista priroda! Mogu zamislit kako je čist zrak tamo….meni dodje da odem živit na selo kad vidim takve prizore.
ja sad išla pobrojat koliko jednodijelnih pidzamica imam, mini inventura
evo hrpice do broja 68, nisam brojala one 74 i 80:
mislim da bude bilo dosta zasad
muči me jedino što za prvih 2-3tjedna, hoće li biti vruće (pogotovo ako rodim prije termina, recimo početkom rujna, a otegne se ljeto) jer nisam kupovala kratki rukav (samo bodije sam uzela broj 56 i 62 par komada kratkih, nek se nadje) a sad se nećkam…ali mislim da ću za to ipak pričekat "zadnji čas"
Cini mi se da imas ili za blizance 😁 ili za trojke. Javi ako nesto ni ne uspiješ odjenuti malenoj. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji