Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorja91
    30. Lipanj 2017. 14:50

Diplomski je pri kraju pa selidba, curke citati citati vas kad god budem mogla, ali ne zamjerite ako se ne budem javljala. Ali mislim na sve vas i u 💓 vas nosim.

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 14:57

jasno da ti sad slijedi gužva oko papira i preseljenja, treba ipak organizirat cijeli život u drugoj državi....ali javljaj nam se svakako kad stigneš, baš je zanimljiva tvoja priča...da te pratimo kako vam je i sve to nek je sa srećom!

žena-majka-carica:)

I_me
    30. Lipanj 2017. 14:59

Dorja91

Dogovoreno je sve. Idemo zajedno. Tj selimo se, posebno kad sam cula da mozda ostanemo i duze od sest mjeseci, a klinika ima rodilište kao hotel s pet zvjezdica. Roditelji uskacu sa seljenjem, prijevozom, i novcem za prvu ruku ako je potrebno. Odmah su rekli da svoja godišnja koriste po potrebi za nas a ako i treba uzeti Ce svi bolovanje i preraspodjeliti se po nasim potrebama. Najbolji je bio moj tata koji je pitao moze li i on s nama. Njegovi kad su to culi samo su rekli da ako nam dodiju, ne mozemo ih se tek tako rijesiti. Poslate su nam slike stana, i stala sam PAF! Odusevljeni oboje.

Jeeeeeeee!!!! Drago mi zbog vas 😊

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 15:00

evo mojih 500kn jucerasnjih pretočeno u robicu. Na kraju ispao next povoljniji od Zara-e (jer je popust bio 50, a tamo tek 25%)....koji apsurd! A next je kvalitetom ipak bolji jedno 10 kopalja...
    ali eto, našla svega lipog šarenog i veselog, kako samo za curke ima
    ok, jedan unisex set pidzamica sam ubacila, just in case ....iako ubit ću ginekologa ako je falio

Senoritakova
    30. Lipanj 2017. 15:01

Evo da se i ja javim sa ne tako divnim vijestima. Jucer na pregledu doktorica kaze kroz šav proviruje vodenjak, ali nije napet i hitno za bolnicu(u Zadru), izmerila i bebu i ima oko 900g.. odmah mi stavili jastuk ispod guze da vodenjak i dalje neizlazi.. 
    htjeli me u split voziti, ali sam trazila da me za zg u Petrovu voze jer je bolja skrb za prerano rođene bebe... 
    jutros me hitna iz zd prevezla u Petrovu, odmah u radaonu na pregled i vodenjak se povukao, ne viri vise... plodne vode dovoljno..  
    prebacili me na patologiju trudnoce i mirovanje i dalje. Iako me nista ne boli primam Partusisten protiv trudova i danas primila inekciju da se bebi razviju pluca... 
    šok samo takav, danas sam tek dosla k sebi..sad nam samo Bog može pomoći i čuvati moju bebicu..

I_me
    30. Lipanj 2017. 15:01

Kiki156

I me mozda da probas s jastukom, meni puno znaci. Isto sam na utricima al od pocetka trudnoce jer sam imala hematom, pa jos par puta neke iscjetke pa me ostavila preventivno. Meni se bol ne siri, samo me bolila prepona ali mislim da sam jednostavno krivo zagazila pa iziritirala.
    Moguce je da se naklijesti zivac preko noci pa da zato trne noga. A meni trne ruka, tj saka, jer je totalno izokrenem pa nije cudo.

Imam jedan dugaci jastuk tanki koji uzmem po potrebi. Al ga svako jutro nadjem kod nogu sutnutog 😂. I ti si isto na utricima? Nisam pitala svoju gin pa cu tebe? Se smijes sexat dok ih koristis? 😊

I_me
    30. Lipanj 2017. 15:07

Senoritakova

Evo da se i ja javim sa ne tako divnim vijestima. Jucer na pregledu doktorica kaze kroz šav proviruje vodenjak, ali nije napet i hitno za bolnicu(u Zadru), izmerila i bebu i ima oko 900g.. odmah mi stavili jastuk ispod guze da vodenjak i dalje neizlazi..
    htjeli me u split voziti, ali sam trazila da me za zg u Petrovu voze jer je bolja skrb za prerano rođene bebe…
    jutros me hitna iz zd prevezla u Petrovu, odmah u radaonu na pregled i vodenjak se povukao, ne viri vise… plodne vode dovoljno..
    prebacili me na patologiju trudnoce i mirovanje i dalje. Iako me nista ne boli primam Partusisten protiv trudova i danas primila inekciju da se bebi razviju pluca…
    šok samo takav, danas sam tek dosla k sebi..sad nam samo Bog može pomoći i čuvati moju bebicu..

Joj... 🙁🙁🙁🙁
     Nadam se da ce sve biti ok..  plodne vode ima, vodenjak se povukao..nadam se da cete sto duze ostat 2u1. 
    Jako mi je zao kroz sto prolazis...

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 15:11

Senoritakova, ajme majko.....to za vodenjak prvi put čujem....nadam se da će mirovanje pomoć, mogu zamislit šoka kad ti je to rekla dr. Groza! Al pametna ti je skroz odluka to za ZG...zlu ne trebalo.
    Partusisten sam i ja primala intravenozno 24h dnevno na kapaljku....i tu injekciju su mi isto bili dali da se razviju pluća bebi, ako krene prerano. Ali držim fige da izdržite što dulje...jao :( drži se

30. Lipanj 2017. 15:11

Ajmeee Senoritakava 😢😢😢 drzim fige da sve prode u redu i da rodis sto blize terminu i da beba bude zdrava i vesela😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

30. Lipanj 2017. 15:23

E kako me malecka sad udarila, cijela sam se stresla. Bas jako. Prepala sam se😅 Treca Sreca, ovo je bilo alienski 😂😂 danas cijeli dan akrobacije neke izvodi😆

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.