Evo morske atmosfere (slikano jučer!) Ovuda se mi šetamo ili idemo u bech bar... ili se kupamo

Senoritkova izdrzi, jaci ste nego mislis ❤
Vidim da mi neki cestitaju na preseljenju, vjerojatno ste mislili na Dorju - i ja ti zelim puno srece, mislim da je pametna odluka, zajedno ste jaci, gdje god bili ☺
Treca sreca sad sam vidla koliko imas godina, bas sam se nasmijala, kolko se zalis na godine, stekla sam dojam da ces na godinu u penziju 😉😅
Mene ovoh dana muci kiselina, bas moram pazit sto i koliko pojedem, sva sreca da se dosad nisam suzdrzavala pa imam jos neke zalihe 😉 Nego, sad ozbiljno, jel imate neki savjet u vezi kiseline?

url=https://lilypie.com]
Evo me sa pregleda.. cekala sam dugo jer su jos neke cure kao i ja dosle preko reda. Nema veze.. cekala bi do ujutro ako treba.
Znaci imam gljivice. Kaze gin da sam danas 4ta koja je dosla tako. Vruce je i mi se unojimo i podlozne smo tome pogotovo u 2 i 3 trimestru. Pregledala me i prepisala mi klotrimazol vaginalete. Skinula me sa utrogestana jer sam ga stavljala vaginalno i dala mi duphastom 3xdnevno oralno. Kaze vidimo se na redovnom pregledu za 2 tjedna i ak sta bude da joj se javim opet.
Sad posto sam se nasjedila i pokocila idem prosetat psa da se razgibam malo i kasnije na festival vatrometa 😍. Nadam se da nece kisa past jer se nesto tmuri.
Sanjchi ja sutra stavim slike svog vrta. Ni ja kao sretna nisam neka za ceprkanje po vrtu i sadnju al muz jako voli. Al posto on radi od jutra do mraka ja sam zaduzena sad za to..

I me, drago mi je da su samo gljivice u pitanju! Eto, očito će i on meni to reći u četvrtak...
Nego, preko koga si naručila one pelene za široko povijanje na fejsu?
Lijepo se provedi večeras!!
Ja ću se sada baciti na krevet i odmarat!

I me, drago mi je da su samo gljivice u pitanju! Eto, očito će i on meni to reći u četvrtak…
Nego, preko koga si naručila one pelene za široko povijanje na fejsu?
Lijepo se provedi večeras!!
Ja ću se sada baciti na krevet i odmarat!

I_me jel ti radila neki bris, pod mikroskop, ili je onak naoko odmah rekla da su gljivice?
pitam jer mene brine, pošto mi je iscijedak laaagano lately promijenio teksturu a gin nije gledao pod mikroskop nego samo "zagrebao" i odoka rekao da je - OK
a glupo mi vuć gljivice, jer bar to nije bed liječit.....
Barbs - falin te bože, jesam ja to dobro skužila, da je gospon tatek napokon skužio da je krajnje vrijeme za počet kupovat? JEEEEEEIJ
i slatka si na avatar slici, baš ti lijepo pristaje bit gospođa i trudnica
Za kišu - zavidim!!!! ne bi li kod nas malo pala i saprala ovaj užareni beton...

žena-majka-carica:)
Hvala, I me!
Treca sreca, hvala na komplimentu! Tata je JUČER shvatio da imamo još cca 12 tjedana do termina!
Al nisam pretjerano zadovoljna sa onime što nude u ZTCu u Rijeci tako da jedva čekam da idemo ovdje u KIK, C&A i čekam Lidlovu robicu.
Moramo ići vidjeti i u Magic babyu kako se kreću cijene opreme za bebice, ali ćemo naravno pogledati na netu ako naiđemo na neku akciju. Mislila sam da ćemo i u centru naći Beba centar, ali ništa od toga... Baš sam žalosna. Moram vidjeti sa frendicom što je s onim krevetićem kojeg mi je njena mama mislila pokloniti, ali moguće da to proslijedim noni (svojoj mami) tako da moguće da kupimo novi.
JAAAAO, sad kad samo pomislim što sve JOŠ moramo kupiiiiiiiiiiiiitttttttt!!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji