I_me sve sto si kupila super je 😊
Mi idemo spavati, bili smo u gradu, muz je svirao pa sam ja isla s curama a na kraju smo se svi malo druzili i doma. Onda sutra opet malo u grad kao danas. 😊😊 Tako je to kad su vezovi, svaki dan ima nesto u gradu.
Jutro mamice....nekako mi sve teze ustajat ujutro...danas smo i ja i dragi se probudili 7:40 Sva sreca pa njrmu do posla treba doslovce 5 minuta😅 mi evo pijemo kavicu i gledamo inspektora Rexa😆 jutarnja rutina...haha
Nadam se da ste dobro spavale i da ste se odmorile...
Tea, javi nam se kako teku pripreme za rodendan (ovaj vikend je ako se ne varam)?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutrooo
A fino sam se udala, Treca sreca haha vidim, nisi mogla izdrzati a da ne kupis nesti za bebicu
I me, super si stvari kupila za bebu!! Big lajk!!
Violeta, neka si ti uzivala s frendicama
Imam frendicu koja nije trcala udavat se kad je ostala trudna i eto, udaje se slijedece godine (djeca ce joj onda imati 4 i pol god.).
Sve u svoje vrijeme..
Mi smo prije trudnoce 7 mjeseci planirali vjencanje
Ma daj??? Uf ja uvik panicno provjeravam, i dvaput pitam na kasi da ne bude zabune. Pa sam tako i veceras cekirala da mi je sve sta san kupila 50% cijene. Jesu mi super next ali brate ne bi ih po full cijeni kupila, pogotovo za trece - neisplativo…..
A izašla sam na pauzi s posla to obavit pa sam žurila I nisam pazila. Sinoć tek sam skužila. Bilo mi je čudno po iznosu računa al kako sam imala I dosta stvari nekako nisam išla provjerit. Danas moran to rješit.
I_me super su stvarčice. Morat ću I ja do kika prošetat. Ovaj ručnik sa ovčicon je preeesladak. Baš izgleda mekano. Nisam se uopće sitila tako tih stvari. To ću morat kupit jer micica još svoje koristi.
U St je koma vruće, sparno. Za spavat je užas. Nikako da pune malo vitra pa da barem navečer tu sparinu razbije. Micica mi se budi svako jutro mokre kose a spava samo u pelenama. I naravno svaku večer se budi od te sparine pa je prenesemo k nama u krevet. Klima je u dnevnom boravku a soba na drugom kraju I nema šanse da nam išta ohladi sobu. Mislim da ću neki ventilator zbavit pa da malo pušika jer ovako ćemo skrenit.
Jutro! Sto se tice udaje, meni je sasvim ok da se netko ne zeli vjencati, a imati djecu, svatko ima svoje razloge.
Mi smo npr htjeli da bas sve bude po ps-u, faks, posao, vjencanje pa djeca. I ja sam se oduvijek htjela udat pa mi nikad nije bila opcija da zivim u izvanbracnoj zajednici. Na srecu i mm se htio zenit 😂 bas smo se nasli 😊
I kolko god da me zna nazivcirat, ne bi ga mijenjala za nista na svijetu!
Sta se kg tice, ja sam ih nabacala..imam nekih 10 kg više..nisan sigurna..al rastem..hh
a rodica je misec i 10 dana manje trudna i dobila samo kg.. Blago joj se.
ja sam u prvoj trudnoci dobila 27 tj 23-4 kg (par dana pred porod sam izgubila par kg)..al otislo je sve u prva 3-4 mj nakon poroda. a po izlasku iz rodilista sam imala 15kg manje..Tako da se necu zivcirat..iako bi zbog zdravlja u trudnoci tila sta manje.
Sta se braka tice,po meni je to papir..mozda je prakticnije bit familija s vjencanim listom...al ja sam to obavila vise jer mi muz voli sve to tradicionalno..pa eto mu.
I da, zarucio me 5.7.2014. na godisnjicu veze,a saznala sam da sam trudna 4.8. I opet su bila govorkanja da me zarucia zbog trudnoce bla bla..a ja imala stvari na dan zaruka. mah..briga me..neka govore..ja znam
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jucer sam odradila na poslu od 7-3, rucala i onda jos faturetu od 5-9ipo...dosla doma,malu nahranila,stavila lec, tusnila se i legla..jedvaaa sam jutros se probudila za na posa..i lipo ja obukla haljinu do kolina,sredila se a ono noge vec pocele oticat...noooo..sad cu setat cilo radno vrime s dva balvanaaaa od nogu.. eto..glupo je,al mene sad to nervira..ocito naticu zbog tog sta se nisan odmorila jucer nista. I danas me opet ceka takav dan. al sutra je sub, samo cu faturetu odradit ujutro i na more..
Govorkanja ce uvijek biti..
Ma tko voli nek se zeni tko ne voli njihov izbor... Svatko zna za sebe... Al eto, imam dvije frendice koje nisu zarucene otkad su ostale trudne... Jedna planira nakon 4 godine vjencanje, a druga je rrkla: kad bude bit ce...
Ja jednostavno ne shvacam onu: moramo se zenit radi papira (u trudnoci)... Te frendice NISU imale problema s nicim, a zive u vanbracnoj zajednici.
Bubamara ovo za dijete kuzim te…mi smo isto htjeli. Zeljeno s moje i njegove strane. Ali bili smo mladi i bez mogucnosti da to sve napravimo "kako treba, po redu" tako da su svi oko nas mislili da se zalomilo. A mi se nismo ni trudili objasnjavat, jer zvuci ludo i ljudi ne bi kuzili….sto ionako nije uopce bitno. Najvaznije je da se vas dvoje razumijete i zelite isto. Papir vam je ionako samo da "ljudi ne govore" (u pocetku, poslije te za to nije briga 2%) i eventualno radi nekih pravnih pitanja, podjele imovine i sl.
Nama je jedino zatrebalo kad smo zahtjev za poticajnu stanogradnju davali, trebao je vjencani list medjuostalim, ali rekli su nam da umjesto tog moze i ovjerena izjava iz javnog biljeznika….otisli s 2 frenda koji su "svjedocili" da mi zivimo godinama zajedno (a vanbracna zajednica dulja od mislim 2god, u kojoj imate i zajednicko dijete, ti je pravno izjednacena sa brakom) i predali to umjesto vjencanog lista…
Ista stvat kod nas volimo se, zelimo bebu al brak ne da nam nije vazan nego nam nije primaran ajmo to tako reci :) i prestala sam objasnjavati ljudima haha nasa stvar i gotovo
A to za priznavanje, ona je meni skroz stotu stvar ispricala
Ma bas to..uvik ce bit govorkanja..i ne triba se na to obazirat. glavno je da se dvoje vole..s papirom il bez. Njihova stvar.
a uostalom, ja uvik kazem da pratim trendove,pa sam se zato trudna udavala.. ja sam in
Sortiraj odgovore
Najstariji