Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    30. Lipanj 2017. 13:20

Imam banana jastuk i zadnjih tjedan dana spavam s njim. Inače sam do sada samo preko dana ležala s njim, pogotovo dok sam morala mirovati cijeli dan. Ruke mi ne trnu, samo noge.
    Sad ga koristim više preko noći pa mi je i čudno, iako mi se to znalo par puta dogoditi i prije dok nisam spavala s tim jastukom. Kao da si stisnem neki živac u kuku na kojem ležim i ta bol se onda protegne od kuka prema cijeloj nozi 
    Ako se dobro sjećam, čini mi se da sam nekad prije čitala da se to kukovi malo šire pa stišću živac i da je to normalno u trudnoći, ali baš neugodan osjećaj, premještam se s jednog na drugi kraj i opet ista priča...

• sretna
    30. Lipanj 2017. 13:34

Vec sam pisala 2-3 puta, al kad se pitanje ponavlja, evo opet 😂 nismo ni dana siroko povijali jer kod nas to ne preporucuju kao preventivu, samo smo doma radili vjezbice za kukice i na kontroli su bili odlicni.

Pelene smo probali valjda sve na trzistu i ostali vjerni pampers premium care-u. Nama najbolje, najtanje, nikad propustile i miris nam je odlican. Znam da se masa ljudi zali na pampers, a ja stvarno ne kuzim zasto 😂 nama nikad nisu propustile niti gel izalazio i sta ja znam sta vec sam sve procitala da se kao dogada

• Mamuka
    30. Lipanj 2017. 13:42

Suncokretica

Imam banana jastuk i zadnjih tjedan dana spavam s njim. Inače sam do sada samo preko dana ležala s njim, pogotovo dok sam morala mirovati cijeli dan. Ruke mi ne trnu, samo noge.
    Sad ga koristim više preko noći pa mi je i čudno, iako mi se to znalo par puta dogoditi i prije dok nisam spavala s tim jastukom. Kao da si stisnem neki živac u kuku na kojem ležim i ta bol se onda protegne od kuka prema cijeloj nozi
    Ako se dobro sjećam, čini mi se da sam nekad prije čitala da se to kukovi malo šire pa stišću živac i da je to normalno u trudnoći, ali baš neugodan osjećaj, premještam se s jednog na drugi kraj i opet ista priča…

To se meni događa, ali prvenstveno kada radim po kući nešto više. I kad nakon toga sjednem I malo se ohladim poslije jedva da ustanem I stanem na nogu. U prvoj trudnoći mi se to sa ležanjem događalo tek kad mi je stomak postao malo veći.
    Nema tu nikakvog lijeka osim  da se krećeš ( šetnje I slično) I odmaraš bez oprevelikog tjelesnog napora I rada.
    Meni su rekli da vjerojatno beba pritišće neki živac I da je to to. Nakon poroda sam trebala ić na detaljniji pregled I fizikalnu terapiju jer u trudnoći se tu ništa ne može, ali naravno da nikad nisam.
    Nažalost ne mogu te utješit I reći da će proć, ali eto da znaš da nisi jedina I da nije ništa opasno po život.

Kiki156
    30. Lipanj 2017. 13:59

I me mozda da probas s jastukom, meni puno znaci. Isto sam na utricima al od pocetka trudnoce jer sam imala hematom, pa jos par puta neke iscjetke pa me ostavila preventivno. Meni se bol ne siri, samo me bolila prepona ali mislim da sam jednostavno krivo zagazila pa iziritirala. 
    Moguce je da se naklijesti zivac preko noci pa da zato trne noga. A meni trne ruka, tj saka, jer je totalno izokrenem pa nije cudo. 

violeta1
    30. Lipanj 2017. 14:32

86 god.cernobilska generacija 😂😂 ajme umiremm hahah jer i moj muz je to godiste.
    Mi smo 2010 se zarucili, a 2012 svatovi na danasnji datum hehe 😊😊 Tako da veceras idemo na veceru a on poslije ide svirat u kafic kod nas u gradu, a ja s frendicam idemo slusat ih 😊😊 Opet izlazak weee 😊
    Siroko povijanje, kod nas neko da a neko ne. Tako da necu jos nista uzimati dok mi se ne kaze. Sutra mi dolazi seka pa cemo robicu od njenih cura sortirati, i uzet cu sta mi odgovara, ipak cu uzeti, a pisala sam da necu, radi mog sogora koji komentira glupo, ali eto zao mi je reci seki da necu nista a i neka se nade. Vidit cemo sta ce biti. Muz je protiv jer je roba od cura pa zeza kako ce mu sin bit u zenskoj odjeci haha...kao da cu uzimat roza boju i suknje 😂😂 iako mlada necakinja ga zeza da ce svom braticu oblacit suknje dok moj muz ne gleda zato sto ona je htjela sestricnu. 😂😂

Marita023
    30. Lipanj 2017. 14:34

Dogovoreno je sve. Idemo zajedno. Tj selimo se, posebno kad sam cula da mozda ostanemo i duze od sest mjeseci, a klinika ima rodilište kao hotel s pet zvjezdica. Roditelji uskacu sa seljenjem, prijevozom, i novcem za prvu ruku ako je potrebno. Odmah su rekli da svoja godišnja koriste po potrebi za nas a ako i treba uzeti Ce svi bolovanje i preraspodjeliti se po nasim potrebama. Najbolji je bio moj tata koji je pitao moze li i on s nama. Njegovi kad su to culi samo su rekli da ako nam dodiju, ne mozemo ih se tek tako rijesiti. Poslate su nam slike stana, i stala sam PAF! Odusevljeni oboje. 

30. Lipanj 2017. 14:36

Super Dorja. Najbolja moguca odluka. Bit cete skupa i to je najbitnije! 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marita023
    30. Lipanj 2017. 14:39

ovo sam kupila , jos nije stiglo na eBay. Gacice oko 2$ a 12 pelena isto toliko. Za siroko pobijanje.

Marita023
    30. Lipanj 2017. 14:40
    Marita023
    30. Lipanj 2017. 14:40

Povijanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI