Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Lipanj 2017. 08:42

Mamuka, KiK ti ima dobrih stvari a nisu skupi..ne sve naravno ali da se naletit na nesto kvalitetno...ja sam radila tamo mj dana (prije nego sam na kompl. otisla) pa znam iz prve ruke..da se nac..samo treba trazit. U pravilu im svaki tjedan dolazi roba, i tamo oko srijede to sve vec bude poslozeno vani..ako dode u pon roba, ovdje kod nas je dolazilo. Bas sam bila nosila doznake u utorak i ajmeee kako ima lijepih stvari za cure...al jos se suzdrzavam...hahahha....
    Sretna, razumijes me onda sto se udaje tj. vjrncanja tice😅 
    Aleksandra, noge...ajmeeee...moje naoticu ko blesave😢😢 jucer isla probat neke anatomske sandale i nista misam mogla obut jer su mi bile naotekle...a nema vecih br...jos ja uzel 1 br vece al ne ide😢😢😢😢

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    30. Lipanj 2017. 08:55

Znam ponekad otić do kika za neke stvarčice, za kuću I za micicu. Kupovala sam u njih vriće za spavanje I neke dekice. Super mi je to bilo.
    Dobila sam bila I neku robicu iz kika ali mislim da nisam svu niti koristila jer su brojevi bili malo žnj pa nije bila za nosit u toj sezoni. Ovo šta smo koristili je bilo dobro.
    Meni noge otiču već misec dana ili vise. Nekad manje a nekad vise, ovisi kakav je dan. Do sad sam dobila 2-3 kg I mislin da je to OK da nisan preteška I da ne bi to triba bit uzrok..... Al da, sad iman 2 balvana navečer uz popucale kapilare... Ko baba neka san.
    Ja sam na GO od 1.8. Još moram izgurat cili misec. Nadan se da ću uspit jer stomak mi je ima zadnjih par dana još narastao pa sam baš prava trudnica. A tek sam 22+1.
    I da, uz to me u 7. mjesecu čeka opet preseljenje jer su nam ovi nakon 3 tjedna što smo se uselili otkazali podstanarstvo. Mrzin bit podstanar kad nikad ne znaš šta te čeka, a tako grozni ljudi ima..... Nikad ne znaš na koga ćeš naletit..... Uhhh

30. Lipanj 2017. 09:01

A joooj...selidba...u takvom stanju 😯 Bas nekad pomislim koliko srece imam da je moj dragi takav kakv je pa smo svoj na svome, ne moram brinut o takvim stvarima.
    Cek, ti se rekla da si uz Splita? Jeste vec poceli trazit stan? 
    Daj nam slikicu neku da vidimo taj tvoj trbuscic! 😊😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aleksandra2
    30. Lipanj 2017. 09:16

inace i ne naticu odma ujutro, neg navecer..sinoc kad san dosla doma su bili uzas..a radila san u vriloj pekari sa sto peći oko mene..cidila san se..pa nije ni čudo.

Ja isto moram izdrzat još cili 7.mj i ne znam još šta ću s 8. oću na bolovanje il ću izgurat do 23.8. kad imam pravo na oni porodiljni 45 dana prije termina..vidit ću..

jedva čekam guštat u trudnoći i pripremama..ovako samo posa,pare..nikako da budem trudnica.

Vi koji već imate dicu, kako se vi nosite s tim sta većinu dana niste sa svojim ditetom? Ja uvik imam ooogromnu grižnju savjest. Baš se ne znam nosit s tim,aiko znam da svi rade i malo ko ima mogućnost provodit po cile dane s diteton,al svejedno..osjećam se ka grozna majka.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    30. Lipanj 2017. 09:49

Aleksandra, nemam griznju savjesti. Njemu je u  rticu super jer obozava djecu i igra se da svojim prijateljima, a kad dodemo doma ionako smo stalno zajedno. Nekad imamo vise vremena za igru, nekad manje, ovisno o kucnim obavezama. Al kad god me zove da se hoce mazit il.nesto, pustam sve, pomazim ga 5 min, on sretan, ja nastavljam dalje

Aleksandra2
    30. Lipanj 2017. 09:57

Možda bi i meni bilo tako da je u vrtiću, al je u svekrve..i nekako imam osjećaj ka da mi drugi odgajaju dite..iako ja znam da joj je tamo odlično, obožava babu i baš gušta..al nekako..ka da joj ja nisam mama..ne znam objasnit.

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 09:59

Aleksandra ja se nisam osjecala ko grozna majka ali mi je bilo zao sta me mogu bit sa svojom djecom i sta ih vidim tek navecer....ne mozes ti djecu tako odgajat. Nije usporedivo s odgojem i utjecajem kad si stay-at-home mama.
    Inace je meni ok da idu u vrtic radi drustva i socijalizacije i sve je to lipo ako je onda to dite s materon iza 15h recimo. 
    Ja don nisam otisla na komplikacije, radila sam do 17-17ipo i rijetko bi doma stigla prije 18h.
    Pune glave, netaspolozena za mazenje iti ista.
    Sad sam puno mirnija i sve je puni normalnije (glede djece i odgoja) otkad sam doma.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 10:08

Mamuka uzasno mi je zao za selidbu, suosjecam.
    Mi smo u ovih 10god otkad imamo djecu selili nekih 10ak puta, najexpresnije sta nas je gazda izbacio (ipak odlucio prodat stan makar je do naseg useljenja sutio o tom samo radi faking 3tis kn dodatno da zaradi....gad sebicni) je mjesecipol. I to mi je bilo koma koma (oni su mi bili nepunih 2 i 5 god)
    Jer selit s malom djecom je kalvarija samo takva, ne zna tko ne dozivi....ajd jednom...ali svako malo, bas je prava patnja. 
    Ugl mi smo evo nakon 10god muke, sad u svome (i jos nisam svjesna da je gotovo!) I od srca ti zelim da se i vi nekako smjestite uskoro. Mada moji su roditelji cili zivot bili podstanari i bilo im je ok ali to su bila vremena kad bi u 1 stanu zivio 5-6-10god a meni se cini da tog vise nema. Svi podstanari koje poznam svako malo sele:(

žena-majka-carica:)

Kiki156
    30. Lipanj 2017. 10:14

Sanjchi kuzim te i za kucu i za vjencanje, i ja bi isto zeljela na tvom mjestu. Treca sreca je dobro objasnila, necete imati zakonskih prepreka i ako se ne udas, ali razumijem da to zelis. Drzim fige da se sve dogovorite! 😊
    Moji roditelji su puno radili i cuvali su me baka i deda, isla sam i u vrtic al ne full time i tek kad sam bila nesto starija. Djetinjstvo mi je bilo divno i nikad nisam osjecala da mi roditelji fale ili da ih netko mijenja. Nadoknadili bi to vikendima, ili kad god bi stigli. Bitno je da je dijete sretno i da su svi slozni, onda nema problema u odrastanju. Vecina mama si ne moze priustit ostanak doma, ali ne znam ni jednu cije dijete pati jer je u vrticu ili na cuvanju. Dijete zna kad je voljeno a kad ga se zanemaruje, bila mama doma stalno ili tek nakon posla. 
    Mi smo jucer malisi kupili u HM-u robicu, poslikam  pa saljem 😊
    Moramo obici jos i Kik i Next, jos se nisam ufurala u te djecje ducane, pola ih nisam otkrila 😬

Aleksandra2
    30. Lipanj 2017. 10:23

treca_sreca, mene isto sad tješi spoznaja da cu cilu godinu bit s njom. Jer joj se samo tako mogu u potpunosti posvetit.
    Evo npr i odvikavanje od pelena je zeznuto kad si ti samo pridvecer doma..tako i mali milijun stvari. Sad cu nadoknadit.
    Ajme treca_sreca,pa tebi ej ovo treće dite. Ti ćeš moć 3 godine na porodiljni. Odlično.

Ja sam isto podstanar, al mužev rođak nam je iznajmia stan,pa predpostavljam da nas neće tirat,bar dok mu sin se ne odluči ženit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.