Treca_sreca tesko je ovako kad smo sami i vecinom mi je doma mir i tisina i onda odjednom uletis u takvu guzvu uff... bit ce veselo kad bebac dode dok se ne naviknemo na plac i sve to hehe, kad budemo htjeli odmoriti a beba ne da 😊
Violeta, neka si ti bila na rodjendanu i neka ste festali.
Ja sam npr na buku i galamu navikla. Moja obitelj je prilicno glasna i imamo 5 djece u obitelji... Ne moze biti mirno
Sto se napadaja gladi tice, rijetko kad.... Imala sam ga najvise na pocetku trudnoce i to ujutro.. a sada jedem svaka 3-4 sata malo a nekad mi se desi da moram jesti svaka 2 sata...
Kod nas pada kisa vec 10 min... I grmi I bas je lijepo i ima zraka...
NADAM SE DA CE POTRAJATI...
Violeta, sad si me podsjetila na to kako na fejsu mame reagiraju na neka pitanja ili slicno... Prestrano!! A sve se prave pametne, najbolje... Aaajmeeeee... Zadavila bi ih
Ja sam bas nesto lose raspolozena danas...u pon navecer sam se posvadala s dragim jer smo ovaj vikend trebali radit kuhinju, i bio je sogor kod nas i rekao da ce nam struju u kuhinji slozit da mozemo to zavrsit. Na to je MD rekao da sad nema novaca i da ne mora to bit napravljeno ove godine, da stignemo i iduce, a meni je tri tjedna prijw rekao da cemo to slozit i ja sam narucila majstora za slaganje. Ugl. popizdila sam i pobjesnila jer sad za to nema novaca a dogovorio je bungalov na moru (da kupimo)..e pa to nije moralo bit ove godine. Jel pretjerujem sto si zelim sredit kucu prije nego beba dode? Ugl, spavali smo tu noc razdvojeno i jucer i danas smo jos kak ti, u svadi. Mislim, pricamo ali sam ja uzasno jos ljuta na njega. I jucer sam bila na kontroli, nije ni pitao sto je bilo i kako je bilo. Naravno, zna on da nesto ne stima, da bi mu odma ja javila, ali svejedno...bas sam nazivcirana time. Znam da de veseli bebi i da se brine, ali nw pokazuje to, ne mazi mi trbuh i sl..jel vasi muzevi to rade? To me frustrira...😢
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
moj isto ne mazi trbuh...nit je uživljen....doduše nama je treće. U prvoj trudnoći je bio nježan i brižan i sve to radio, pa u drugoj malo manje, a sad evo ni ja baš ne mazim...grozno. Jadna beba! Najviše mi mladji sin se mota oko trbuha, on svakodnevno 100x upita kad će mu doć više beba ženskica i da ju on želi ljubit, pa je podraga i tako....mislim da će njega najviše (beba9 volit
a za uređenje kuće prije bebe - to bi svakako bilo pametno...nikakvi radovi nisu zgodni kad imaš malo dijete, život je dovoljno kompliciran i bez radova po stanu kad imaš klinca <2god
žena-majka-carica:)
Violeta, tako je većini....potpuna promjena životnog stila. Pogotovo onima koji nisu bili u nekoj zajednici di su imali priliku vidit kako to izgleda 24h s klincima u kući....ne na TVu nego u stvarnosti. I najviše nadrapaju oni koji su navikli na prevelik komod i spavati do 10 da ne kažem i kasnije....jer kad beba dođe nema majci da ćeš do iza 6-7 spavat (ovo sam puno rekla, mene su moji dizali oko 3-4am, i to smo smatrali "prospavanom noći")
sad ispada da plašim...ali tako je kako je....uglavnom, tko voli spavat dokasna - uživajte još malo!
Violeta, tako je većini….potpuna promjena životnog stila. Pogotovo onima koji nisu bili u nekoj zajednici di su imali priliku vidit kako to izgleda 24h s klincima u kući….ne na TVu nego u stvarnosti. I najviše nadrapaju oni koji su navikli na prevelik komod i spavati do 10 da ne kažem i kasnije….jer kad beba dođe nema majci da ćeš do iza 6-7 spavat (ovo sam puno rekla, mene su moji dizali oko 3-4am, i to smo smatrali "prospavanom noći")
Moj L je damas u 5 ujutro se probudio i rekao da ide gledat pocoyoa 😂 reko dijete drago, nisi normalan, ajde ti k mami u krevet jos odspavat 😂 ili se zna orobudit u 3 ujutro i rec da nece vise spavat 😄 e pa svasta s tom djecom
znaš šta...ja sam se spasila doslovno kad su njih dva došli do te točke da se mogu sami ujutro ustat i upalit si crtani.
Jer brate ako se njemu u 4 ujutro ne spava, meni se bgome spava!!
Bilo je gadno "samo" prve cca 2god, dok je premalen da mu objasniš da je "sada noć i da se treba spavat, a po danu ćemo haračit" nekim bebačima to slabo ide u glavu
Sortiraj odgovore
Najstariji