Sanjchi, i meni je neugodno, zato rađe čekam, pa tko me pusti, super...

Jucer sam mislila da Ce pisonja izletiti iz stomaka. Osim bolova i mucnine nisam mogla hodati niti do WC a. Maloprije sam obavila privatni uzv i naravno beba se lijepo okrenula glavicom prema dole. Bio je na zadnjem uzv prije 4 tjedna guzom dole. Mame to je trajalo jedno tri sata. Okretanje sve u sesnaest. I kaze liječnik da je sve u najboljem redu. Beba odgovara po svim mjerama i lijepo se ugnijezdio. Nadam se da nece opet raditi akrobacije vec da Ce ostati u tom položaju.😍
Dorja bas lijepo...skoro 1,5 kg Napreduju nase bebice 💕💕
A evo malo da vidite u kakvon su stanju moje nozice😖😪

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dorja bas lijepo…skoro 1,5 kg Napreduju nase bebice 💕💕
A evo malo da vidite u kakvon su stanju moje nozice😖😪
Uf, jel' boli?
Jucer sam mislila da Ce pisonja izletiti iz stomaka. Osim bolova i mucnine nisam mogla hodati niti do WC a. Maloprije sam obavila privatni uzv i naravno beba se lijepo okrenula glavicom prema dole. Bio je na zadnjem uzv prije 4 tjedna guzom dole. Mame to je trajalo jedno tri sata. Okretanje sve u sesnaest. I kaze liječnik da je sve u najboljem redu. Beba odgovara po svim mjerama i lijepo se ugnijezdio. Nadam se da nece opet raditi akrobacije vec da Ce ostati u tom položaju.😍
Moj se također cijelo vrijeme okrece i nesto izvodi. Vidim da smo tu negdje po tjednima, jedva cekam iduci pregled da vidim kako je okrenut. Jel se i tebi gura u stranu? Ja kad se legnem na bok on obavezno u isti bok i tolko se gura da se moram premjestiti. Vecinu vremena mi je izbocena samo jedna strana trbuha , ko da grbu imam. 😅
Mene jos nitko nije pustio preko reda, iako mi je trbuh vec pozamasan, ne mozes fulat.
Nedavno me iznenadio prodavac u trgovini bijelom tehnikom, decko oko 30g, kupovali smo pec i malo je potrajalo jer nam sarafio jos neke kablove i prije nego je poceo pozvao me da sjednem, posto sam odbila bio je uporan da ce mi donijet stolicu. Bas sam se ugodno iznenadila. 🙂

url=https://lilypie.com]
Dorja, bole me noge, ovo na listu ne. Na nozi mi je sad bas jako izbila van i onda me boli ako slucajno okrenem tu stranu prema dolje i stavim ovu drugu nogu preko, ili kad diram prstom..bas neugodan osjecaj. A sad me opcenito noge bole, naotekle su..

Dena vidis, nisu bitne godine, samo treba imat obzira prema ljudima. Meni vet danas nije dala da nosim psa tj. da ju dignem na stol nego ju je ona podigla. Hehe...

Meni je danas beba bila okrenuta vodoravno na uzv glava joj je bila s desne a noge s lijeve strane trbuha...i mislim da je tako okrenuta vec neko vrijeme jer me najvise udara s lijeve strane

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji