Ovo smo mi sa 20 + 1/2.
Moran primjetit da smo dosta trbusatiji od drugih mamica i bebica 😂😂
Giovi, cijena im je 600kn i ceka se 20ak dana... skupo je malo, ali svekrva je imala zelju kupit jastucic(ona je htjela bijeli s cipkom starinski) pa sam ja rekla koji mi se svida...
Treca sreca- da mojoj sestricni je bilo stresno ta 2 mj dok je mali bio u inkubatoru, pogotovo u pocetku kad nisu znali kakav će ishod biti. Jos je ona imala urednu trudnocu, brisevi uredni,zatvorena i samo joj kad je ustajala iz kreveta pukao vodenjak...doktori kazu da se ne zna uzrok, a ona sumnja u stres jer pripremali sve za svatove, nervoza u firmi...i eto zla...
Mi ustali, pijemo kavu pa cemo na plazu.. Danas nam je 1.godisnjica braka pa idemo negdje na veceru proslaviti. 😍
Mamuka izgledas super, wow... 👏
Bokic mamice 😘
Belle sretna godisnjica! 😊
Sretna i Mamuka super izgledate ☺️👍🏻
Sto se sminke tice za mene je manje - vise. Ne stoji mi jaka sminka, izgledam ko klaun i zatvori me. Isto volim nude look.
Za kile - imala sam jedan period kad sam dobila 4 kg u mjesec dana, to je bilo nesto prije 20. tjedna. U pocetku nisam puno dobivala, a ni kasnije. Sad sam ukupno na +6 od pocetka, ali ocekujem da ce kile sad krenut jer ce beba rasti. Mislim da na bebu, plodnu vodu i maternicu ukupno ode oko 5 kg do kraja trudnoce. A vidjet cemo koliko ce na to i mama dobiti 😊
Suncokretica kak ti stojis s kilama? Pitam jer smo u termin… ja sam primjetila da sam u zadnja dva tjedna pocela dobivati vise nego u prva 4 mjeseca skupa… 😂 Neki kazu da se sad nakon 20.tjedna dobiva naglo na tezini, jel se kome dogadjalo da ima razdoblja kad su kile naglo stizale i razdoblja kad su sporije?
Ja prvih 3 mjeseca nisam dobila ni kile od mučnina, stajala na istoj kilaži. A onda sam lagano počela dobivati u 4-om i 5-om mjesecu. Evo sad sam na +2. Iskreno mislila sam da će biti i više
Nisam se vagala tjedan dana, morat ću idućih dana provjeriti novo stanje, ali zasad sam zadovoljna. S time da je beba još jako malena i lagana pa računam da će se te kile kasnije nakupiti hehe
Ja sam ušla u trudnoću sa par kila viška tako da nekako mislim da neću previše ni dobiti (barem je tako do sada bilo). Doduše ja sam dosta visoka pa se meni to sve i ne vidi toliko. Svi mi kažu da sam dobila samo trbuh i s obzirom na to kako mi je brzo iskočio, očekivala sam i veći plus kila. Al ne jedem ništa puno više nego prije, jedem zdravo kao i prije trudnoće, nemam neke trudničke napadaje i želje, srećom
Kakvo je tvoje stanje s kilama?
I da, sretna godišnjica! Lijepo se provedite
Mame, azuriram popis kad stignem
Tea, drago mi je sto je sve u redu s bebom! Uzivaj danas!!! Lijepo se provedi! Izdrzi ovu vrucinu!
Mamuka, bas si lijepaaaa!!!
I ja cu kasnije na plazu...
Uh kile... Pa na pocetku su isle sporo, pa onda BUM, u mj dana 4 kg... I onda u mjesec i pol cca +2kg... U utorak cu se bas vagati da vidim na cemu sam... Do sada +7kg, s time da sam 1kg izgubila na pocetku, kad sam povracala 3x...
Kaze dragi da je citao da u zadnjem tromjesecju bih trebala dobivati 0,5kg po tjednu
Svasta on cita
Uhhh, vidjela sam bas jutros cijenu tih baby angel wingsa... 600 kn je stvarno puuunooooo
Ja sam sinoc JEDVA spavala od sparine... Strasno... U 4 ujutro se probudila da idem na wc i do 6 nisam oka sklopila
Uuuuzaaaaas... Zraka nigdje... A dragi plahtom pokriven
Kile eto zadnjih 4 tjedna muku mucim, idu gore al sta da radim ne mogu zivjeti na vodi, a iduci tjedan je pregled pa cemo vidjeti sta nam doktor kaze. Najbitnjije mi je da je babac dobro, a sad iskreno 5kg vam tam nije mi bitno, pomirila sam se. Samo ne bih voljela se udebeljit 20kg 😊
Kod nas je vruce za poluditi, stigo namjestaj, cekam moje da mi pomognu, muz svira danas cijelo popodne i vecer, svatove.
A spavanje, danima ne spavam nikako. Ne mogu. Popodne legnem da se odmorim al ne spavam. Navecer blejim po sobi dok ne zaspim, ujutro u 6 pola 7 ja budna, pa lezim i kunjam u krevetu. Ne ustajem tak rano.
Vruce je i ovdje..uzasss....na terasi je 35..a to je naselje s bungalovima, struja je na solar..pa nema klime, a sve sto trosi struju minimalno se pali da ima dovoljno struje za frizider..uff...vruce..al sad sam otisla do vode, bucnula se, rashladila se i vratila, da nisam na suncu..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji