Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy30
    05. Veljača 2017. 12:48

Pozdrav drage klokanice!
    Pocetkom tjedna sam saznala da sam trudna te sam jos uvijek euforična :D Sad sam u 5. tjednu, a ginekologu idem tek za 8 dana. Imam hrpu pitanja al mi je vec na mnoga odgovorilo vaše dopisivanje :) Radujem se boljem upoznavanju ;)

dzenny
    05. Veljača 2017. 20:56

Joy30,
    dobro dosla medju nas.. ii finu trudnocu od srca.. :D

dancy
    06. Veljača 2017. 20:35

Cao cure  Nastavljam druzenje sa vama,jeej.
    Da vas obavijestim,danas sam bila na pregledu,sve je hvala Bogu u savrsenom redu.Srceko kaze doktor zivahno kuca,nema hematoma sve se razvija u skladu sa tjednom u kojem jesam.Sad mi je puno lakse.Zelim vam svima puno srece 😊 
    Sad i nemam nekih simptoma osim malo vece gladi,grudi me puno manje bole,nemam mucnine ni vrtoglavice.Muci me zatvor od vitamina ali papati suhe sljive pa ce biti malo bolje.Ponekad me ako duze hodam pecka i bolucka kao da se rasteze trbuh ali sve u svemu bojim se ali i radujem daljnjim simptomima.

Slavonka5
    07. Veljača 2017. 15:45

Pozdrav cure!Evo da se i ja pridruzim....ovo mi je druga trudnoca a bebica stize pocetkom 9 mjeseca!Ja isto pijem Duphaston ali zbog hematoma.Od vitamina koristim Centravit Prenatal.Vise mirujem ,cim sam duze na nogama pocne me probadati stomak...nadam se da ce sve biti dobro.Kako ste vi?

dzenny
    10. Veljača 2017. 14:19

pa super dancy,
    koliko tt si?? 
    ja takodjer za sada samo elevit folnu kiselinu pijem,na prvi pregled idem tek slijedeci tjedan..
    super se osjecam,samo ponekad me uhvati mucnina.ali brzo prodje i mi smo opet super ..
    nadam se,da ce mi i na pregledu reci da je sve ok..
    slavonka5, dobrodosla..
    moja bebica stize krajem 9 ili pocetkom 10 mjeseca,ii za sada se super osjecamo..
    ponekad mucnine,ali rijetko ii mali grcevi u stomaku.. 

Pilić
    10. Veljača 2017. 14:51

Pozdrav mame 😊 da vam se i ja pridruzim,tek 5.tjedan,druga trudnoca 😊 znala sam da nam stize jos jedan pilic cim mi se kava zgadila 😃 i mucnine su vec tu,prvu trudnocu sam tri mjeseca provela u kupaoni,nadam se da ce me ovu barem malo postedit 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.