Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    09. Lipanj 2017. 14:08

Cure imate li osjećaj da vam pi-pi nekako malo kao utrne kod sjedenja??
    To mi se ima tjedan dana događa, a u prvoj se ne sjećan da mi se to događalo. Kad malo prošetan prođe me, ali kad se tek dignem baš je neugodan osjećaj. Kao poslije poroda I šivanja kad to malo zaraste. (za one koje su to već prošle)

• Natasha555
    09. Lipanj 2017. 14:10

Curke, evo mene s pregleda, potvrđena je curica (Magdalena) 
    Sve je super, stalno je u pokretu,  ona 400g, ja plus 4kg  (22 tt rekla je dr odlično) tak da mislim da neke pretjeruju, jedino ako dobijete u kratkom roku puno, onda treba pripaziti ( ko ja u početku 2 kg u 2 tjedna pa sam pripazila).
    Idući pregled je 3.7. i nakon toga na ogtt idem i ja.

Vidim da ste pisale o vitaminima, ja sam pila prenatal od natural wealth-a prije trudnoće i do neki dan pa sam uzela almage prenatal plus omega i sad to, uz puno voća i pokoji šumeći magnezij

• sretna
    09. Lipanj 2017. 14:16

Senoritakova

Curke, mi smo jucer na pregled isli. Sve je ok. Dokt je zadovoljna jer sam zatvorena i serklaža dobro drži.. bebica nam raste, ima 650g, bas smo ju gledali dok je zijevala😂😂😂.. presmjesno mi je…muž se sav otopio kad je vidio svoju kćerkicu..
    Dosad sam dobila 3 kg, i doktorica kaze da moram pripazit…ostala sam u šoku..

Moras pripazit radi 3 kg u 24 tt?? Pa i ja sam u soku!!

Suncokretica
    09. Lipanj 2017. 14:17

Evo mene od doktorice, svi nalazi su uredni, i krvna slika i željezo i štitnjača 
    Rekla je da je moguće da sam se uznemirila ili da imam neki podsvjesni strah pa da mi je to zato. Moguće je da je i od duphastona koje još uvijek uzimam, a rekla je da je sad sredina trudnoće pa je vrhunac tih hormona, kasnije se to kao smiruje, možda moj organizam teže podnosi te promjene, tko će ga znati. Tlak danas super, manje srce lupa. Očito se moram smiriti i ne paničariti... Pronaći ću sve metode opuštanja i meditacije pa nešto mora upaliti! Ja sumnjam da je možda i od promjene vremena jer me točno od tada to sve muči...
    Točno sam znala da će biti tako, meni je uvijek tako, svi nalazi dobri a nešto ne štima 
    Za svaki slučaj me poslala internistu na pregled pa će oni napraviti EKG i po potrebi holter ili šta već budu mislili da je potrebno.
    Na kraju će i to biti dobro, već vidim 
    Ja popodne odoh sa svojima na vikendicu, imamo obiteljsko okupljanje tako da me neće biti cijeli vikend.
    Uživajte i pozdrav! 

Senoritakova
    09. Lipanj 2017. 14:19

Treca sreca, imam viska 10 kg, i to vec par godina...ali znam dosta cura koje su imale i puuuno veci visak pa se i one cude sto mi je to rekla ne temelju trebutnog dobitka... jos nisam odjednom dobila, do 12 tjedna 1kg, do 17 isto 1, i do sada jos 1.... a ja cu se nastavii ovako hraniti ko i do sada pa cu vidjeti sto ce mi reci za 3 tjedna... i nije mi nista spominjala Ogtt

treca_sreca
    09. Lipanj 2017. 14:26

pa to je valjda zbog te kilaže startne....jer uz ležanje, dobit samo 3kg do 24.tjedna - to je full malo
    Mamuka, ja imam sličnih problema - kad dulje sjedim (a ovisi otvrdoći stolca) znade me zabolit dupe na čudan način - kao da me boli šav od epiziotomije....a inače van T me nije bolio, sigurno ima par godina....
    Natasha super za malu Magdalenu....lijepo ime
    Suncokretice, ne znam što je po sastavu taj duphastone ali kažem ti što je meni bilo od te tokolize...po sastavu ne znam što je al neki koktel za sprječavanje trudova....moguće da je to slično. Meni je od tog srce lupalo kao da će iskočiti, a inače skroz zdrava mlada cura sam bila....bez apsolutno ikakvih tegoba ili srčanih ili ikakvih drugih

žena-majka-carica:)

barbs
    09. Lipanj 2017. 14:33

Senoritakova, drago mi je što je sve u redu s bebicom i što super napreduje. Ja sam u šoku što te prozvala za te 3 kg...- Baš u šoku.... Jer meni su oni rekli kad sam bila 20+6 kg da sam u plusu 9 kg i to NAVODNO 8 kg u mjesec danana. Vagali me poslijepodne nakon ručka. Ok, medicinska sestra mi se pošteno nasr*** oko toga, doktor i nije, ali radi sestre sam dobila prehranu. Nije da se pretjerano pridržavam. Pridržavala sam se na početku, a sada pazim, ali nije sada onako rigorozno... jer sam primijetila da ujutro natašte sam bila u plusu 5kg (4 kg manje od onoga što su mi rekli), eto, tek sada u utorak (24tj) sam imala 1 kg više, što znaći, u 3tj dobila 1kg... Ali da moraš pripaziti radi tih 3 kg...?! STRAŠNOOO!
    Suncokretice, neka si ti išla na pregled i neka su ti oni rekli da je sve u najboljem redu. Sada si barem mirnija i znaš da se moraš smiriti!   Dobro nam došla, Magdalena  
    Vidim, u zadnje vrijeme je puno curica potvrđeno... A gdje je naš pipis?!

barbs
    09. Lipanj 2017. 14:37

P.S. EDIT:
    Natasha, za tebe se odnosilo ono: DOBRO NAM DOŠLA, MAGDALENA... Pogubila sam se... Slažem se... Ako su kg dobivene u kratkom roku onda još i shvaćam da te obaviještavaju da malo smanjih... Ja sam po sebi u mjesec dana (prije prošlog pregleda) dobila 4 kg, a eto, po njihovom 8 kg...  Kućna vaga kaže drugo  Ali ja to eto pokušavam objasniti prijateljici. Ona je dobila 13 kg. Trudna je 30 tjedana. To nije puno, međutim, kad mi govori što sve ona jede... aaaajmeeeee... od slatkoga po cijele dane do bureka i ostalih junk fooda  J

• Natasha555
    09. Lipanj 2017. 14:38

Čini se da je svima danas sve prošlo super, baš mi je drago!
    I mene kod dužeg sjedenja dolje isto nest cudno boli, ustvari ko da utrne  kaže dr da sam zatvorena i da je sve dole dobro, pa je stvarno vjerojatno od sjedenja..

barbs
    09. Lipanj 2017. 14:39
    Evo slikice s mora od jučer <3
    Evo slikice s mora od jučer <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.