Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    09. Lipanj 2017. 17:01

sretna

Hahahaha i meni kaze da sam bila pothranjena prije trudnoce, ne slazem se, al dobro. A sad bi po njihovom trebala imat skoro 2 kg vise nego sto imam

ne znam za tebe, ali ja sam ušla u ovu T sa 51kg na 179
    BMI ispod 16...to zbilja jest pothranjeno (zbog problema sa štitnjačom, nažalost, nisu se hvatale kile unatoč jedenju)
    inače mi je moja normalna 56, s toliko sam ušla u prve dvije T

i fora mi je što po ovom piše da mi je (max) predviđeni za 40tt nekih 69-70kg a ja sam s toliko zbilja i završavala, oba puta. Doduše jednom na 72 ali to je tu negdje.....tako očekujem i sada.

žena-majka-carica:)

• sretna
    09. Lipanj 2017. 17:17

treca_sreca

sretna

Hahahaha i meni kaze da sam bila pothranjena prije trudnoce, ne slazem se, al dobro. A sad bi po njihovom trebala imat skoro 2 kg vise nego sto imam

ne znam za tebe, ali ja sam ušla u ovu T sa 51kg na 179
    BMI ispod 16…to zbilja jest pothranjeno (zbog problema sa štitnjačom, nažalost, nisu se hvatale kile unatoč jedenju)
    inače mi je moja normalna 56, s toliko sam ušla u prve dvije T

i fora mi je što po ovom piše da mi je (max) predviđeni za 40tt nekih 69-70kg a ja sam s toliko zbilja i završavala, oba puta. Doduše jednom na 72 ali to je tu negdje…..tako očekujem i sada.

Ja sam startala sa 55 na 170. BMI je 19. A u najmrsavijoj fazi sam imala 52 kg i tu stvarno jesam izgledala pothranjeno

treca_sreca
    09. Lipanj 2017. 17:24

55 na 170 je taman...oni su malo zabrijali...piše dole vidim sad "ako je ispod 20 BMI da je to pothranjeno"
    A koliko ja znam ispod 17 se računa inače da je pothranjeno
    ali dobro....meni je pogodilo svejedno.

žena-majka-carica:)

barbs
    09. Lipanj 2017. 17:26

Dzenny, krivo sam shvatila... Nadam se da ces ga svakako lijepo iznenaditi! 😁

• sretna
    09. Lipanj 2017. 17:27

treca_sreca

55 na 170 je taman…oni su malo zabrijali…piše dole vidim sad "ako je ispod 20 BMI da je to pothranjeno"
    A koliko ja znam ispod 17 se računa inače da je pothranjeno
    ali dobro….meni je pogodilo svejedno.

Da, meni je to isto ok. Jos su mi znali govorit da sam premrsava, ali sebi nikad nisam tako izledala. Tek sa 52 kg sam stvarno izgledala ko kostur i to sam primjetila na slikama tek

Senoritakova
    09. Lipanj 2017. 17:36

Meni je kalkulator izracunao da sam do sada trebala već 4,5 kg dobiti po minimalnom prirastu...ma necu se vise zamarati s glupostima...cudi me sto me nije poslala vaditi secer..
    Sanchy prelijepa je haljina, i lagana za ove vruce dane...

• M@lena
    09. Lipanj 2017. 17:41

treca_sreca

M@lena

Cure meni doslo lose. Pola sata sve ok i onda crnilo pred ocima ajme! Zena sto je sjedila do mene odvela me do sestre u ordinaciju, a ja komaaa, blijeda ko zid. Nikad mi nije bilo tako lose. Cim sam legla na krevet dosla sam k sebi. Mjerila mi tlak nakon sto sam dosla k sebi, 90/60!! Uspjela sam je odgovoriti od infuzije jer bi mi to upropastilo ogtt. Sad lezim i cekam trece vadjenje. 😐

Jel ti sad bolje malena?
    Meni je jučer od tog OGTTa cijeli dan bilo zlo….nisam navikla tak cukar na prazan stomak (mada često marendam voće, to mi naj paše, ali to je druga vrsta šećera…..a ovaj što oni stave - čista glukoza - baš mi je mučninu napravio…uff) i poslije cijeli dan mi se gadilo slatko (a inače u danu pojedem 358 sladoleda i kilo-dvi voća šta trišanja/dinje/bresaka/marelica…..al jučer mi se sve to gadilo!)
    Nije mi došlo baš crno pred oči ali sva sam bila kao da virozu imam maltene…..baš me zanima kakvi će bit rezultati i jel ta mučnina ima veze s tim da možda mom organizmu stvara problem tolika količina glukoze (mada u prve dvi T je sve bilo uredno)

Ej, tek sam sad dosla k sebi. Spavala sam 2 sata poslije i dobro mi je doslo. Al bas kao sto kazes, cijeli dan kao bolesna. U prvoj trudnoci sam isla na posao poslije toga, a sad, Boze sacuvaj! No sad je sve ok

I_me
    09. Lipanj 2017. 18:31

ej cure..
    barbs i sanjchi bas ste slatke. 
    tko je bio na pregledu,super da je sve ok i da napredujete.
    po ovom indexu tezine ... ja sam sad na +7 kg. kaze tablica da je to ok!
    ja sam danas isla u grad muzu obavit neke stvari.. jedva sam dosla do kuce...
    ovo mi se sad desilo vec drugi put..jednom navecer i danas oko 15h.
    pocne me bolit ( kao desni jajnik), bol se siri na ledja, na preponu i ide sve u desnu nogu.
    nisam se mogla ispravit.. samo sam se bacila na kauc i jaukala. to je trajalo nekih 20 min..da je trajalo jos 10 min,rekla bi muzu da me vozi na hitnu. onda je stalo samo od sebe. poslije toga beba je pocela radit salta u trbuhu, bas se vidjelo preko koze kako se mice. 
    i onda su pocele one bh kontrakcije. i to je trajalo kratko. 
    sad sam ok. nemam bolova niti nista.. bebu sad osjetim tu i tamo..skakljika..
    al sam se usrala...

barbs
    09. Lipanj 2017. 18:34

I me, jesi se preforsirala danas? 
    Malena, neka si ti odmorila 
    Senoritakova, nije ti spomenula OGTT?

I_me
    09. Lipanj 2017. 18:51

barbs

I me, jesi se preforsirala danas?
    Malena, neka si ti odmorilaSenoritakova, nije ti spomenula OGTT?

nemam pojma.. mozda i jesam... svugdje sam bila..i sve pjeske.. mozda trebam malo stati na loptu..
    usporit cu malo..al ak mi se opet to desi idem pravac kod gin!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.