Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    09. Lipanj 2017. 16:14

Sanjchi lijepa je haljinica (imamo sličan ukus čini mi se po ovom dosad što si slikavala) i baš ti je fino legla. Bit ćeš super na promociji!
    dzenny, a vi ste s njima baš jako bliski jel? Mislim kad si već otišla vidjet malca (inače u nas tako brzo stigne samo najuža rodbina, ostale je red da pričekaju i strpe se bar mjesec dana)

žena-majka-carica:)

dzenny
    09. Lipanj 2017. 16:21

treca_sreca, da,bas smo si full bliski.. vise sa njima provodimo vremena nego nasim porodicama.. moj dragi ima brata,ali opet sa tim prijateljem niti on mu se ne moze porediti.. i naravno,ne bih isli nego prijatelj nas je jutros probudio i rekao ejj danas idete samnom?? tak da smo naravno otisli,jer oni su jos u bolnici.. i prijateljica sad pise neka im dodjemo i sutra,jer fakat svaki dan smo skupa.. tak da je ta beba i za nas posebna..

dzenny
    09. Lipanj 2017. 16:22

ii da jos nas je zamolio,ako bi ja i dragi bi ih htjeli docekat kod njihove kuce kad oni budu izisli iz bolnice.. to je sutra ili u nedjelju ak bi sve bilo uredu..

• sretna
    09. Lipanj 2017. 16:23

Hahahaha i meni kaze da sam bila pothranjena prije trudnoce, ne slazem se, al dobro. A sad bi po njihovom trebala imat skoro 2 kg vise nego sto imam

• sretna
    09. Lipanj 2017. 16:24

Sanjchi, bit ces bas lijepa 😊

barbs
    09. Lipanj 2017. 16:26

Hvaaaala, cure!!! 
    Hvala, Mamuka na linkicu... Po ovome ja sam dobro s kilazom do 26.tj mogu dobiti 1 kg... Potrudit cu se da bude tako, odnosno, da ne dobijem vise od dozvoljenog...
    Sanjchy, preeeeedivna haljina i preeeeedivna siii!!! Jos maaaaalooo i promocija...
    Dzenny, nadam se da ce tata imati priliku doznati spol na pregleduuu!!! I ti takodjer, naravno! Drago mi je i sto si imala tu cast vidjeti bebaca i da ste dragi i ti njegovi kumovi!!! PREDIVNO IZNENADJENJE!!!

dzenny
    09. Lipanj 2017. 16:33

barbs,ja sama idem na pregled 15.06.. tata je bio na zadnjem,sada nije u mogucnosti da ide jer radi.. aa 21.06 ja i tata imamo godisnjicu,pa sam htjela da rece da na pregledu doktorica nije vidjela,pa ja mu napravim stim iznadjenje za godisnjicu,ako sta smislim..

09. Lipanj 2017. 16:35

Hvala cure..haljinica mi je zapela za oko vec prije nekog vremena i sad se eto nasla izlika da ju kupim😊 nije ni bila skupa, 220 kn. Tea, promocija je u srijedu (14.6.) 
    Aaaaa kako lijepo za kumstvo...mi cemo kumove tj. buduce kumove pitat mjesec dana prije termina, odabrali smo mladi par, poput nas, druzimo se i cesto zajedno idemo nekuda. Jos je tata od tog decka mom dragom krizmani kum tako da cemo malo podebljat kumstvo😉 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

09. Lipanj 2017. 16:36

Dzenny, mozda da ispeces kolac ili tortu i onda gore na nju stavis roze odnosno plave papucice...i napises baby boy/baby girl 😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    09. Lipanj 2017. 16:57

Cure super za preglede! ❤️
    Barbs kakva diiiivna fotka s mora i ja bi sad tako gustala! Trbuscic ti je presladak! 😊
    Dzenny bas lijepo prijateljstvo imate, prava rijetkost danas, predivno! I cestitam na kumstvu! 😊
    Sanjchi bas ces biti zgodnica! 😊 I super ideja za tortu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.