Sanjchi lijepa je haljinica (imamo sličan ukus čini mi se po ovom dosad što si slikavala) i baš ti je fino legla. Bit ćeš super na promociji!
dzenny, a vi ste s njima baš jako bliski jel? Mislim kad si već otišla vidjet malca (inače u nas tako brzo stigne samo najuža rodbina, ostale je red da pričekaju i strpe se bar mjesec dana)
žena-majka-carica:)
treca_sreca, da,bas smo si full bliski.. vise sa njima provodimo vremena nego nasim porodicama.. moj dragi ima brata,ali opet sa tim prijateljem niti on mu se ne moze porediti.. i naravno,ne bih isli nego prijatelj nas je jutros probudio i rekao ejj danas idete samnom?? tak da smo naravno otisli,jer oni su jos u bolnici.. i prijateljica sad pise neka im dodjemo i sutra,jer fakat svaki dan smo skupa.. tak da je ta beba i za nas posebna..
ii da jos nas je zamolio,ako bi ja i dragi bi ih htjeli docekat kod njihove kuce kad oni budu izisli iz bolnice.. to je sutra ili u nedjelju ak bi sve bilo uredu..
Hahahaha i meni kaze da sam bila pothranjena prije trudnoce, ne slazem se, al dobro. A sad bi po njihovom trebala imat skoro 2 kg vise nego sto imam
Hvaaaala, cure!!!
Hvala, Mamuka na linkicu... Po ovome ja sam dobro s kilazom do 26.tj mogu dobiti 1 kg... Potrudit cu se da bude tako, odnosno, da ne dobijem vise od dozvoljenog...
Sanjchy, preeeeedivna haljina i preeeeedivna siii!!! Jos maaaaalooo i promocija...
Dzenny, nadam se da ce tata imati priliku doznati spol na pregleduuu!!! I ti takodjer, naravno! Drago mi je i sto si imala tu cast vidjeti bebaca i da ste dragi i ti njegovi kumovi!!! PREDIVNO IZNENADJENJE!!!
barbs,ja sama idem na pregled 15.06.. tata je bio na zadnjem,sada nije u mogucnosti da ide jer radi.. aa 21.06 ja i tata imamo godisnjicu,pa sam htjela da rece da na pregledu doktorica nije vidjela,pa ja mu napravim stim iznadjenje za godisnjicu,ako sta smislim..
Hvala cure..haljinica mi je zapela za oko vec prije nekog vremena i sad se eto nasla izlika da ju kupim😊 nije ni bila skupa, 220 kn. Tea, promocija je u srijedu (14.6.)
Aaaaa kako lijepo za kumstvo...mi cemo kumove tj. buduce kumove pitat mjesec dana prije termina, odabrali smo mladi par, poput nas, druzimo se i cesto zajedno idemo nekuda. Jos je tata od tog decka mom dragom krizmani kum tako da cemo malo podebljat kumstvo😉
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dzenny, mozda da ispeces kolac ili tortu i onda gore na nju stavis roze odnosno plave papucice...i napises baby boy/baby girl 😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure super za preglede! ❤️
Barbs kakva diiiivna fotka s mora i ja bi sad tako gustala! Trbuscic ti je presladak! 😊
Dzenny bas lijepo prijateljstvo imate, prava rijetkost danas, predivno! I cestitam na kumstvu! 😊
Sanjchi bas ces biti zgodnica! 😊 I super ideja za tortu!
Sortiraj odgovore
Najstariji