Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Lipanj 2017. 18:56

Ja sam dragog docekala ovako: DA LI TI IMAS MENI NESTO ZA RECI?! 
    I me, onda super!  Barem ne moras gubiti vrijeme i ici po nalaz a to cekanje u red traje 5 min...
    I mi smo danas zavrsili s tecajem. Sat vremena je trajali, ako ne i manje... I kod nas tata treba biti prisutan kad pricaju o porodu... Koliko sam skuzila, slijedeci tjedan...

treca_sreca
    07. Lipanj 2017. 18:57

Dena baš lijepo, školski, vam je ispalo
    glede priopćavanja - svaka čast šta ste maštovite, ja totalno nisam svaki put klasika, on, ja, testić, i idemo.
    Uostalom ne bih ja mogla čuvat to kao iznenađenje, nisam tip koji zna mučat

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Lipanj 2017. 19:02

barbs

I mi smo danas zavrsili s tecajem. Sat vremena je trajali, ako ne i manje… I kod nas tata treba biti prisutan kad pricaju o porodu… Koliko sam skuzila, slijedeci tjedan…

Nama je u Splitu (u prvoj trudnoći jelte) trebalo biti na svakom predavanju, oboje....ako želiš dobit sve pečate/potpise da si odradio predavanja, i na koncu potvrdu s kojom tata može bit na porodu.
    S tim da sam ja baš u ta doba ležala na bolničkom odjelu na čuvanju trudnoće, pa je dragi sam morao ići slušati i objašnjavati svaki put zašto ja nisam na predavanju....ali da on nije išao, ne bismo dobili pečate ni potvrdu (ako ide samo žena)

Doduše sad su izmijenili pravila da im je bitna samo lova, pa tko zna, možda se i u nas sad može bez ikakvog slušanja
    Meni su nekidan telefonski rekli da ne trebamo odslušat nijedno predavanje ali nisam skužila jel to samo zato jer nam je treće i jer smo full tečaj već odradili s prvim, ili tako sad svima kažu...

žena-majka-carica:)

barbs
    07. Lipanj 2017. 19:05

Ma i meni je cudno kako to da ne moraju biti uvijek prisutni... I na kraju stvarno zene govorile da ce im druge polovice doci (valjda slijedeci put)... 

barbs
    07. Lipanj 2017. 19:06

Doduse, neki nasi prijatelji su dobili potvrdu a da nisu ni isli(preko veze)

• sretna
    07. Lipanj 2017. 19:15

Ni mm nije trebao biti prisutan osim na tom jednom predavanju

• Dolores123
    07. Lipanj 2017. 19:21

Hvala vam cure.Ja svom dragom nisam mogla priustiti iznenadenje jer smo ga oboje ocekivali.Radila sam testove 4 dana za redom da bi crta svaki dan bila sve tamnija.Ona teta u dm-u je mozda mislila da sam luda kad sam odjednom kupila 4 testa, al briga me. E a kad vec spominjete to curenje plodne vode, kako to izgleda? Jel to svaki dan iscuri puno vode ili malo, kako to mozemo primjetiti? 

dzenny
    07. Lipanj 2017. 19:26

Ovdje u Slo tecaj nije obavezan za porodjaj.. ovdje ako hoce tata da bude na porodjaju,plati 20€ i to je to..
    Treca sreca,joj ja sam isti tip,nista nemogu da drzim za sb,iste sekunde moram da to izbacim iz sebe.. ali sad sam odlucila definitivno da cu sutati tih 6 dana ,ako dodjem do neke ide kako reci tatici😂😂 jedino ako beba ne odluci da ni mama ni ovaj put ne sazna spol 😂😂

dzenny
    07. Lipanj 2017. 19:28

Dena1009

dzenny

Ejj cure, ja se nadam da ce mn sad 15-og moci vidjet spol.. ee sad posto imamo godisnjicu 21.06 ja sam mislila da bi dragom rekla da opet nista nije mogla vidjet,pa bi ga iznenadila za godisnjicu,ali nemam bas neke ideje KAKO??? mozda neka

Pogledaj na youtube-u ima raznih snimaka, tipa poklon kutija, kad otvori unitra roza ili plavi baloni i sl.
    Ja sam svome mužu zapakirala test za trudnocu, stavila masnicu i dala mu. Uz to sam mu rekla da je Božicni poklon (bilo je par dana iza nove godine) al da je Amazon zakasnio sa isporukom i da se nadam da ce mu se svidjet jer nema mogucnosti povratka. ☺☺

Mozes mi ostaviti link od nekog snimka,molim te.. ja se ubibtrazeci,nikad nista da nadjem.. 😂

• Dena1009
    07. Lipanj 2017. 20:38

dzenny

Dena1009

dzenny

Ejj cure, ja se nadam da ce mn sad 15-og moci vidjet spol.. ee sad posto imamo godisnjicu 21.06 ja sam mislila da bi dragom rekla da opet nista nije mogla vidjet,pa bi ga iznenadila za godisnjicu,ali nemam bas neke ideje KAKO??? mozda neka

Pogledaj na youtube-u ima raznih snimaka, tipa poklon kutija, kad otvori unitra roza ili plavi baloni i sl.
    Ja sam svome mužu zapakirala test za trudnocu, stavila masnicu i dala mu. Uz to sam mu rekla da je Božicni poklon (bilo je par dana iza nove godine) al da je Amazon zakasnio sa isporukom i da se nadam da ce mu se svidjet jer nema mogucnosti povratka. ☺☺

Mozes mi ostaviti link od nekog snimka,molim te.. ja se ubibtrazeci,nikad nista da nadjem.. 😂

Sutra cu potraziti, trenutno sam jos u toku ribanja kupaone, imali smo radove pa pokusavam dovesti u red 😣

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.