Dolores drago mi je da se trud isplatio.
Nekako uvik mislin da Bog ima plan za sve nas I kad mi ne znamo zašto da sve dođe s nekim razlogom. Al mislim da u takvim situacijama je I sreća zbog bebice nekako veća/ dublja nego nas kojima je to prošlo lako pa se nekako sve to zaboravi.
Uživajte u trudnoći I u isčekivanju jer kad dođe bit će to kao san.
Poznam 2 para koji su umjetnom dobili dite nakon 10 godina, a nakon toga su dobili još dice prirodnim putem. Jedni su htjeli još samo jedno, a drugi par je imao nakon toga još troje. Samo im je trebao mali poguranac.
meni je Viktorija baš onako posebno ime - po značenju....divno
Sjetim se onog postera za reklamu za Palčiće (prerano rođenu djecu) gdje je jedan od modela piše malena Viktorija, rođena sa nešto malo grama, jedva se izborila....baš su joj dali znakovito ime <3 super mi je to.
A i Judita mi je moćno, nesvakidašnje. Ali evo, to čuvam za četvrto
žena-majka-carica:)
Prva trudnoca gotovo iz prve, jednojajcani blizanci, ali nazalost zavrsila je spontanim. U 13.tjednu srca su prestala kucati. 😔😔 Necu ni pisati sto sve zena prozivljava nakon toga, kako se osjeca, sto joj sve prolazi kroz glavu. Ne mogu ni zamisliti kako je onima koji ne mogu imati dijete, a zele to najvise na svijetu. To je tezak kriz i molim Boga da svi koji se s time bore sto prije u rukama drze svoja zlata. To je najveci blagoslov na svijetu i zaista nismo svjesne koliko smo sretne sto u nama rastu nasa zlata.
Druga trudnoca je dosla 9 mj nakon spontanog i sada cekamo nase zlato, malog Vitu 🙏🏻❤️. Hvala Bogu ❤️
Mojoj sogorici je prva T zavrsila pobacajem, iscurila joj plodna voda u 5. mj trudnoce. Drugu je cuvala, kasnije pocela kapat plodna voda i lezala u Petrovoj dok nije usla u neki tjedan da se moze porodit, al svejedno je rodila skoro 2 mj ranije..danas mala zdrava i velika...
Tako da znam kako je to grozno..prijatelji koji su dobili sina nedavno su se godinama mucili i sad su napokon docekali bebu Filipa 😊 samo ne treba odustajat od snova i nekako cr sve doc na svoje
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mi se nekih 11 mj nismo pazili, ali smo imali pauzu od 3 mj kad nije ni bilo sexa jer sam imala operaciju pa nisam mogla nikako. I kad sam se najmanje nadala i nisam o nicem razmisljala vec ono ako Bog da bit cemo roditelji ako ne da necemo, ostala sam trudna. I sad smo najsretniji na svijetu, posebno tajo, on bi htio najmanje troje da ih ima vec 😊
Sin ce se zvati Leon. Nekako nam je to ima prvo i ostalo odmah. Jedino sto moja sestricna ima Leona, ali su dalje od nas i nismo si nesto dobri, a moja mama je alergicna na takve stvari tako da mami jos nisam rekla ime 😁 Bit ce odmah jel si morala dat isto ime od toliko imena.
Joooj to sta ljudi kazu za izbor imena..bas te briga kak ce se MOJE DIJETE zvat...tak je od dragog tata reko da nemoze David jer jer se tak zvao njegov neki rodak koji se ubio (prije 100 godina) mislim ono..bas me briga..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dolores, drago.mi je da vam je napokon uspjelo 😊 uskoro ce te se.maziti uz vasu mrvicu 😙
Kad sam rodila prije vise od 3 g, tada se.nije trebao placati nikakv transport za krv iz pupcane vrpce ako ide u donaciju tako da cu i ovaj put reci da zelim donirati.
Nama je i prvi put i drugi uspjelo iz prve napraviti bebu 😄
Kod nas je za curu Nera, a za dečka Ivan. Prva cura se zove Maris.To je bio dogovor I prije nego smo se vinčali.
Sad mi se ne sviđa Ivan (tako se zove I njegov tata koji mi je ne baš previse drag da ne kažem naporan, a I moj) I ja bi da bude Vice. Al muž još nije sasvim prihvatio. A mislim da bi možda bilo krivo mom tati jer se Vice zove njegov brat. Iskreno bitniji mi je moj nego njegov jer nam je pomogao I pomaže nam uvik koliko god može. Dok s druge strane vise imam osjećaj da su mi teret nego pomoć.
Cure, gdje vam je stomak, vise ili niže? Meni je sve od pupka pa niže I vise ne mogu nikakve hlače obuć. Sestra mi poslala neke svoje (veća je I deblja inače od mene) I danas sam ih obukla I morala sam ih zakopčati pomoću gumice jer mi se čini da me previse stežu. A prošli tjedan su mi nekako I spadale. Znači sad prelazim samo na haljine I opet moram u shopping. Kupila sam 3 I sestre su mi nešto posudile svojih širih, ali nije mi to sve dovoljno za na posao… Užas.
Ajme MAMUKA ja te moram pitat,jel ti tvoje pravo ime pocima sa A? Iz postova koje sam procitala mislim da znam tko si, ili je mozda prevelika slucajnost😂
Morala sam ovo pitat,zivo me zanima a nema opcije privatne por da te tamo pitam 😀😀
url=https://daisypath.com]
Prvi put smo radili na trudnoci prije nego smo se ozenili ima od toga 2 god, uspjelo nam je iz prve ali nazalost izgubili smo bebicu u 7tj. Onda smo se odlucili zenit i rekli smo da cemo napravit pauzu dok se ne ozenimo iako smo odmah dobili zeleno svjetlo za novu trudnocu... Ja jednostavno nisam psikicki bila spremna na novu trudnocu + stres oko vjencanja...tako da sad u 10.mj. Kad smo se ozenili poceli radit na bebi ali nismo se bili bas ubili od posla i onda u 2. mj. ja kupim trakice za ovulaciju cisto da vidim kad mi je i uhvatilo se
Mi smo isto u okolini u kojoj dosta parova ima problema sa zacecem, znam parove koje se trude i po 3-4 godine i bas mi bude zao kad vidim tako dobre ljude kojima nikako ne uspjeva ,a sto treca sreca kaze, neki stvarno ne zasluzuju to bogatstvo da imaju djecu...
Sortiraj odgovore
Najstariji