Mi smo godinama radili na bebi, dok se nismo odlučili na umjetnu i eto, uspjelo iz prve. Neznate kako ste sretne što vam uspije prirodno i tako brzo.
Kod mene ako bude curica, zvat će se Nina, za dečka nemam baš nekih ideja, ali definitivno neko kratko ime.
Mi smo godinama radili na bebi, dok se nismo odlučili na umjetnu i eto, uspjelo iz prve. Neznate kako ste sretne što vam uspije prirodno i tako brzo.
Kod mene ako bude curica, zvat će se Nina, za dečka nemam baš nekih ideja, ali definitivno neko kratko ime.
Ejj moja jedna prijateljica je isto godinama radila na bebi i nije bilo nista.. i onda se odluce za umjetnu i isto iz prve im uspije.. ceka deckica u julu.. uhh koliko je samo ona bila sretna kad je ostala trudna,dok je prije toga svaki mjesec plakala kad mi dobila
Dzenny, žao mi je tvoje prijateljice kao i naših prijatelja… Njima se uhvatilo iz prve… I onda BUM eto ti šoka, ostala bez plodne vode…. Zar ne bi to na vrijeme trebali uočiti?! Iskusila je pravi porod… I eto ti nakon 3 mjeseca opet iz prve ostala trudna.. Sestra mi je rekla jer su si međusobno vjenčane kume… Mada smo obje bile skeptične jer nam je bilo čudno kako su im doktori dali OK da mogu krenuti raditi bebu… i eto ti, 8 tt - spontani… Baš strašno…
Ja, da budem najiskrenija, nisam ni znala da je moguće da bebici srce ne kuca… Baš prestrašno…
Nazalost i to se desava.. 😔 ali evo sad svaki dan ocekujemo tu malu mrvicu,od termina je vec 2 dana.. fakat se jednako veselimo,jer smo full dobri.. bas kao jedna mala porodica smo,ona i njen muz a ja i moj dragi.. vjencali smo se u 2 mjeseca,skupa svake fodine idemo na more i jos ja sam njih dvoje upoznala,a njen dragi je upoznao mn i mog dragog.. ja i njen dragi se druzimo od djetinjstva a ona je moj prijateljica iz srednje.. 😀
I ja sam imala sličnu situaciju, samo što je moja prijateljica upoznala mene s mojim dragim jer joj je u biti on od muža brat i tako mi postale šogorice. Nažalost to nije dugo trajalo, jer je ona poginula u prometnoj nesreći. Ali zato ima prekrasnu curicu koja svaki dan sve više lići na nju, tako da imam osjećaj ko da je ona kraj mene.
Ejj moja jedna prijateljica je isto godinama radila na bebi i nije bilo nista.. i onda se odluce za umjetnu i isto iz prve im uspije.. ceka deckica u julu.. uhh koliko je samo ona bila sretna kad je ostala trudna,dok je prije toga svaki mjesec plakala kad mi dobila
A na početku je i meni bilo teško zbog toga, al nikad nisam plakala.S vremenom sam se naučila živjeti tako, čak s činjenicom da nikad ne postanem majka, al eto moje sunce je sada u mom trbuhu i jedva čekam da ga/ju vidim.
Dolores, baš mi je drago da vam se želja ispunila.
Užasno mi krivo kad vidim da neki dragi ljudi ne mogu dobiti potomstvo, kojem bi pružili lipo djetinjstvo i dobar život, a s druge strane tko sve ima djecu (a božemeprosti bolje da nema) da ti zlo dođe to je jedna od žešćih nepravdi u svijetu
žena-majka-carica:)
Dolores, baš mi je drago da vam se želja ispunila.
Užasno mi krivo kad vidim da neki dragi ljudi ne mogu dobiti potomstvo, kojem bi pružili lipo djetinjstvo i dobar život, a s druge strane tko sve ima djecu (a božemeprosti bolje da nema) da ti zlo dođeto je jedna od žešćih nepravdi u svijetu
Hvala.
Da baš to sam ja cijelo vrijeme ponavljala, zar taj Bog ne vidi neke stvari i zbilja nije fer. Al eto kako vele stari ljudi, svako ima svoj križ u životu kojeg mora nositi.
jel mi pišemo ta imena u listu našu?
vidim da vas se već nekoliko odlučilo
Nama će biti Mila ako bude cura…..ali ja sam još uvijek nekako sumnjičavanekako me strah da mi ne ispadne kao prvu T, mada je on zadnja dva puta rekao da se ne vidi nikakav pišulinac
Mi jos ne znamo spol,ali ako bude curica isto bude Mila..hehe..to mi je preeedivno ime😍
meni ima i puno ljepših favorita za žensko ime (mali mi je nekidan izbrisao memoriju iz mobitela, od imenika nadalje, SVE!! pa sam izgubila i svoj popis m/ž imena koji su nam naj) od recimo Viktorija, Anastazija, Judita, Sunčica, Ava, Eva, itd
ali ovo smo se dogovorili da ćemo dat po baki (valjda sam jedina u ovom svemiru koja samoinicijativno želi dat ime djetetu po - svekrvi )...ako uopće bude cura na koncu
za muško nemamo nit uži izbor, nego samo listu 20ak ne-ružnih imena
žena-majka-carica:)
Dolores,zao mi je zbog tvoje prijateljice.. a malenoj zelim svu srecu ovog svijeta.. aa drago mi je zbog tebe i tvoje bebice.. dobrro,dobro se cuvajte.. 😍
Dolores,zao mi je zbog tvoje prijateljice.. a malenoj zelim svu srecu ovog svijeta.. aa drago mi je zbog tebe i tvoje bebice.. dobrro,dobro se cuvajte.. 😍
Hvala ti.
Dolores, drago mi je sto sada cekas svoju mrvicuuu!! 😉 zao mi je radi prijateljice 😞 Stvarno prestrasno ...
Uuuuhhhh imam vise imena za zensku neko decka hahahhah AVA I EVAAAA I VIKTORIJAAAAA AAAJMEEEEEEE 😍😍😍😍😍 anastasija je mala od frendice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji